Need for Speed: UnderCover [ RIP ] & FuLL [ KnowN FaRKIyLa ]

crack dosyasını ındırdım ıcınden dll cıkıyor klaore attım fakat exe ye tıklayınca bıraz beklıyor ve hatayla karsılasıldı dıyor yanı acılmıyor donanım oyun ıcın yeterli..

Emeqinize saqLık : Paylaşım için tşkler..! Çok güzel bir oyun.​

eline sağlık şuan 4. part ı indiriyom baya hata veren makinalar olmuş yol yakınken indirmesekmi acaba...

forumda seri halinde verileninden indirdim oda ripliydi, yalnız içinden 786kb mı ney yani 1mb bile olmayan bir rardan yaklaşık 4gb kurulu oyun çıktı valla, onu bulup upload edebilirmisiniz ben bir yanlışlık eseri sildim

o nasıl oluyor ya 1mb dosyadan 4 gb bu fiziksel olarak çok zor zaten

inanki öyle oldu, rarın içine baktım kurulmuş dosyalar var hemen farklı bir klosöre açtım çalıştı, inanmayanlar varsa o 1mblık dosyayı bulup deneyebilirler.

kardeş öyle bişey var da madem niye bu kadar insan uğraşıypr riplemeye rapidden indirmeye saatlerce kimse bilmiyomu böyle bişey olduğunu

$αяσνα;4542504' Alıntı:
Süpersin knk :durdurun kendim videoLarı ve müzkLeri indirdim saağol

kardeşim nasıl nerden indirdin ve netegere ettin video ve sesleri bi açıklasan da bizde indiririz belki ...

saol kardeşim eline sağlık indiriyorum.

oyunda takılmalar oluyor sistemim gayet yeterli sanırım rip ten dolayı... ben tevsiye etmiyorum full indirin daha iyi

polisler çok uğraştırıyor güzel oyun olmuş teşekkürler

Oyunu daemon ile kurdum linklerle beraber verdiğin crak ide yaptım cehennem zebanisinin verdiği crak'ide yaptım ama nfs.exe bir hata ile karşılaştı diyip kapatıyodu exe'nin uyumluluğunu windows 98 e ayarladım hata olayı kalktı ortadan bu sefer ms-dos olayı açılıyor kapanıyor ama oyun başlamıyor yardımcı olursan sevinirim teşekkürler...

tam indirecem herşey güzel ama link gidik...

mükemmel bi oyun ıphone da oynuyom ben bunu :) pcide dah güzel olur sanırıom tşk ederim emegin için klavyene mousene saglık :)

teşekkürler.. emeğine sağlık

Geri