Need for Speed: UnderCover [ RIP ] & FuLL [ KnowN FaRKIyLa ]

hizmette sınır yok
eLLerine sağLık başkan

arkadaşlar yardım edin lütfen!oyunu indirdim iso dosyası yaklaşık 1.05 gb o dosyayı açtım.açtıktan sonra açılan dosyadaki jpn-nfsu.exe dosyasıyla oyun kurulmaya başladıo bitince ms-dos çıktı o da tamamlanıncaya kadar bekledim ve sonunda program files/team jpn klasöründe 3.14 gb olarak kurulmuş buldum oraya dediğiniz paul.dll attım hatta cehennem zebanisinin cracını da yaptım ama oyuna tıklayınca ms-dos çıkıyor 1sn sonrasında da nfs.exe hatası veriyor bellek read olmadı filan yazıyor.başka yapılacak bir şey var mı ?
örneğin team jpn dosyası içinde set up var ordan tekrar mı kurmam gerekiyor ama onuda tıklayınca saliseler içinde ms dos açılıp kapanıyor bir şey olmuyor lütfen yardım edin.acil bekliyorum

ya sabahtan beri bekliyorum yardım edecek kimse yok mu ayrıntıları ile anlattım,kotalı kotalı bir oyun indirdik şu işe bak ya hayret bişey

flood yapıyoyorum ama artık yıh yani bişey yapıyorsunuz niye doğrudüzgün yapmıyorsunuz birde adam alay dermiş gibi teşekkür ediyor cevap yok kardeşim şu analattığım probleme yadımcı olsan ne olur sanki ya en azından bir cevap verde olmayacaksa uğraşmayayım boşu boşuna

Süpersin knk :durdurun kendim videoLarı ve müzkLeri indirdim saağol

benim ekran kartı desteklemiyo :S

dai emeğine sağlık uğraşıp upload etmişsin teşekkürler..
fakat ben oyunu indirdim hem deamon hem de alcohol kullanarak oyunu kurdum..crack yaptım..fakat başlatmak için tıkladığımda " xinput1_3.dll " eksik olduğundanuygulama başlatılamadı şeklinde hata verdi..ben bu dll dosyasını indirdim program filesdaki nfs klasörü içine attım fakat bu sefer de işleminiz yarım kaldıysa hata raporu gönder zımbırtsından çıktı..yani bi türlü oynayamadım..Yapabileceğim bişey kalmış mı ?

cok tesekkurler ellerin dert gormesin basarilarinin devamini dilerim

eyvalah ,burdan resimler süper gözüküyor ,ama bakalım çalıştıracakmı bizim takoz:)

Oyun için teşekkürler fakat masa üstündeki kısa yola tıklayınca siyah bir ekran çıkıyor oyuna girmiyor birazsonrada exe dosyası hatası veriyor crack dosyasında bir hatamı var normal crack dosyalarına benzemiyor üzerinde dişli resmi olan bir dosya neden olabilir teşekkürler...

dai emeğine sağlık uğraşıp upload etmişsin teşekkürler..
fakat ben oyunu indirdim hem deamon hem de alcohol kullanarak oyunu kurdum..crack yaptım..fakat başlatmak için tıkladığımda " xinput1_3.dll " eksik olduğundanuygulama başlatılamadı şeklinde hata verdi..ben bu dll dosyasını indirdim program filesdaki nfs klasörü içine attım fakat bu sefer de işleminiz yarım kaldıysa hata raporu gönder zımbırtsından çıktı..yani bi türlü oynayamadım..Yapabileceğim bişey kalmış mı ?

Aynı hata bende de cıkıyor bilginize...

ellerine sağlık abi çok güzel

çok güzel emeğine gerçekten değmiş

Geri