Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Need for Speed: UnderCover [ RIP ] & FuLL [ KnowN FaRKIyLa ]
gerçekten çok güzel bir oyun çok güzel bir paylaşım..ellerine sağlık arkadaşım..ama ben bu oyunu yüklersem benim diz üstü nakavt olur heralde..ama bu oyunu yüklemek istiyorum.bilgisayarım :acer aspire 5051 awxmi amd turinion 64 ve 2ghz ve 1 gb ram ve 512 ekran kartı.oyunu kaldırma ihtimalı varr mı bizim dizüstünün.yardımcı olursan jdownload ın belini kırarım evel allah cvbını bekliyorum
Sevgili,
Ben Anita, 25years, bu sitede ve bu çok ilginç bir kişi olduğunu düşünüyorum profil gördüm. Ben almak için şans kullanılacağını bilmek karar verdi. Umut Ben yaş ve görünümü çok ama ben değil çok güzel önemli olduğunu sanmıyorum şanslı olacak.
En önemli şeyi içinde ve nasıl bir hayat hakkında hissediyorum olmalıyız. Birçok tarafın bu hayatı biliyorum ve ben değil zaten olgun pm nasıl bir adam mutlu edeceğini bilmek. Eğer bana veya cevap bilmiyorum. Ama denemek için neden olmasın? Denemek değilse pişman olacak.
Çünkü hangi anlayacaksınız bariz nedenle size başvurarak ben bizim Happines bulmak için her fırsatı kullanmak gerektiğini düşünüyorum. İşte ben, benim personaladdress am: hala yanıt için umut ([email protected]). Have a good day!
Teşekkürler
Anita.