Need for Speed: UnderCover [ RIP ] & FuLL [ KnowN FaRKIyLa ]

aRkadaşLaR benDe de oyuNdan atıyoR büyüK iHtimal RipLenmeDen oLabiLiR.BununLada ''KnowN'' aRkadaŞımızın bir Hatası yoKtur benCe.Bu koNuda hataLı ''Team JPN''.En GüzeLi FuLL :D

arkadaşlar ben bu oyunu bir türlü başlatamadım.sorun ne olabilir sizce?
"d3dx9_34.dll bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı.uygulamanın yeniden yüklenmesi sorunu giderebilir."şeklinde hata veriyor.yardımınızı bekliyorum arkadaşlar.sağolun şimdiden.
(xp professional. c2d e7300/3 gb ram/1gb sapphire e.kartı hd3850)

Oyunun bozuk arkadasim 3 pc de denedim atiyor otundan..

arkadaslar oyun bozuk part 5 i çıkartmıyorki dos tan oyunu açsın bilginize

ya arkadaşlar ilk defa oyun yüklüyorum.deamon toolsu kurdum nasıl çalıştığını öğrendim ama dosyalrın içinde setup ını bulamıyorum oyunun.bi yardımcı olabilir misinz zahmet olmazsa

çok sağolun yaa..çok yardımcı oldunuz,neyse belki görmemişsinizdir diye bişey demiyorum.. bende bu arada winrar ı değiştirerek çözdüm işi..emeğinize sağlık..
görüntüsünün kötü olmasının sebebi nedir acaba?????bilginiz varsa söyleyin

iyi güzel paylaşım da bunu nasıl kuracağımızıda anlatırmısınız???

emeğine sağlık . teşekürler. nasıl kurulacağını söylerseniz iyi olur. yoksa bir işime yaramaz.
paylaşım için tekrar teşekkürler...

iyi güzel paylaşım da bunu nasıl kuracağımızıda anlatırmısınız???

emeğine sağlık . teşekürler. nasıl kurulacağını söylerseniz iyi olur. yoksa bir işime yaramaz.
paylaşım için tekrar teşekkürler...

Not : İso UzanTILI FuLL Riptir. Oyunu Oynamak iÇiN DirectX YüKLeyiniz. Nero iLe Cdye Yazdirin Veya DaemoN TooLs & aLCohoL %120 ProgramINI KuLLaniniz..

saol bu oyun bende vardı ama bişey soracam sizlere... Bu oyunu kurduktan sonra açarken internetle ilgili bi uyarı veriyo kurduğum pc de nete bağlı değil. Acaba netten mi oynanıyor bu ya da nasıl düzeltebilirim? Yardım ederseniz sevinirim.

saol bu oyun bende vardı ama bişey soracam sizlere... Bu oyunu kurduktan sonra açarken internetle ilgili bi uyarı veriyo kurduğum pc de nete bağlı değil. Acaba netten mi oynanıyor bu ya da nasıl düzeltebilirim? Yardım ederseniz sevinirim.

CrackLemeLisin..

d3dx9_34.dll bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı.
diye hata veriyor. bu hatanın vermemesi için ne yapmalıyım.dirckx kurdum. yine olmadı. yardımcı olursanız sevinirim.

d3dx9_34.dll bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı.
diye hata veriyor. bu hatanın vermemesi için ne yapmalıyım.dirckx kurdum. yine olmadı. yardımcı olursanız sevinirim.

DirectX yukLumu pC'nde?

waLLa heLaL oLsun Toprağım NFS underCoverı nasıL sıkıstırdıysann normaLde 54 Part feLan kotaLı kuLLanıcıLar için büyük niMet emeğine sağLıkk. . .

tamam sağ ol kardeş hallettim.
artık oyuna girebiliyorum.
herşey için teşekkürler.
ellerine sağlık

Crack'i haLLettik ama bu sefer feci donuyor oyun ama sistemimin yeterLi oLduğu kanısındayım.
Intel Core 2 Duo 2.16 GHz CPU
4GB Ram
Ati Radeon HD 3000 Serisi ekan kartı
Vista işLetim sistemi
ßu donmayı neden yapar yardım edecek birisi varsa cok sevinirim bu oyunuı oynamayı cok istiyorum...

oyun ilk başta iyi gidiyordu ama 7. seviyedeyim şimdi bazı yarışlardan sonra oyundan atıyo bunu nasıl düzeltebilirim acaba..

sadece crack i kullandım ama yinede işime yaradı tşk ederim

Geri