Need for Speed: UnderCover [ RIP ] & FuLL [ KnowN FaRKIyLa ]

By KNOWN

Not : İso UzanTILI FuLL Riptir. Oyunu Oynamak iÇiN DirectX YüKLeyiniz. Nero iLe Cdye Yazdirin Veya DaemoN TooLs & aLCohoL %120 ProgramINI KuLLaniniz.. Videolar RiPLenmiştir..

Arkadaşım bu dedğin dosyalar cd ye sığar mı yaw DVD olması gerekmez mi Acaba ? :victory:durdurun:biggrin:clap:clap:clap

Teşekkürler KNOWN bu oyunu linkler ölmezse sonra indirecem...

Not: Kota Derdi bitmez... Sınırsız Olmadıkça... (İndir İndir Bitmez Sınırsız oldukça)

Tarifeyi değiştirmem Lazım...

Çok SaĞol Çok GÜzel İŞ ÇikarmiŞsin

pc yi değişmek lazım artık öle görünüyor:)

:clap:clap:clap:clapÇok güzel bi oyun. eline emeğine sağlık. benm pc kaldırmadı kaldıranlara öneririmç gerçekten çok güzel.:clap:clap(Computer game is very very beautiful.):clap:clap:clap:clap

arakdaslar benım makına da hata verıyor acaba kaldırmadıgı ıcınmı? verdıgı hata ıse oyun acılırken 'nfs.exe sorunla karsılastı kapatılıyo' dıyo buarada makınanın ozllıklerını verıyorum toshıba satellite A210 serısı amd 64 2.10 Ghz işlemcı 4 Gb ram 256 ekran kartı paylasımsız ayrıca ekran kartı Atı x1200 acaba yeterlımı gelmıyo bırde ramdan 0.5 gb ekrana destek gelıyo yanı ekran kartı 756a cıkıyo. arkadaslar sızlerınde goruslerınızı beklıyorum sımdıden herkese teskler...:)

baba harikasin bi laf varya ''allahina kurban senin'' emegine saglik

teşekkürler
arkadaşlar ben oyunu başka bir yerden indirdim ama nasıl çalıştıracağımı bilmiyorum oyun 5 partdı iso uzantılı deamen e 1. citakıyorum bir klasör açıyor ama exe çalışmıyor bir yardımcı olursanız sevinirim isteyen olursa bu linkleri de buraya koyabilirim

arkadaşlar benim ekran kartı atı raedon x700 oynanabilir mi?

teşekkürler ama bu oyunu indirsem kotanın şaftı kayar şimdilik CD cilere gelmesini bekliyom :D:D:D

ya abi oyun şahanede ya ben 17. level'e geldim ilerleyemiyorum oyun beni atıyor windows'a geri geliyorum sistem gücüm AMD 6000+ , asus eah 2600pro , 2*2 gb 800 mhz kingston ram yani sistem yazılanlara göre fazlası ile yeterli işletim sistemim'de vista ultimate 64bit yani millet ne yapacağımı şaşırdım derdim hava atma ya da benzeri bi durum değil oyunu bitirmeme arpa boyu kaldı neredeyse bitiremiyorum oyunu bitirmiş ya da anlayan arkadaşlarrdn acil yardım bekliyorum...
saygılarımla...

abi kimseden bi cevap bi fikir yokmu yafff delirecem valla...

eLine koLuna saĞLıK teŞekKürLeR.

Bu oyunun Most Wanted farkı ;
görevleri , ses efektleri , menüsü , yapay zekası artırılmış polis ve trafik ve araçlar yeni kalanı most wanted devamı pek begenmedim.En güzeli Need For Speed Carbon.

TekRaR eLine koLuna saĞLıK teŞekKürLeR.Güzel PayLaŞıM...

ya abi oyun şahanede ya ben 17. level'e geldim ilerleyemiyorum oyun beni atıyor windows'a geri geliyorum sistem gücüm AMD 6000+ , asus eah 2600pro , 2*2 gb 800 mhz kingston ram yani sistem yazılanlara göre fazlası ile yeterli işletim sistemim'de vista ultimate 64bit yani millet ne yapacağımı şaşırdım derdim hava atma ya da benzeri bi durum değil oyunu bitirmeme arpa boyu kaldı neredeyse bitiremiyorum oyunu bitirmiş ya da anlayan arkadaşlarrdn acil yardım bekliyorum...
saygılarımla...
vista oldugundan olabilir benim sistemimde normalde açmaması gerekiyor ama Allah'a şükürler olsun hiç bir problem yok şuana kadar .
amd 3200+
512 ekran kartı
1gb ram
Xp service pack 3

vaLLa süpersin :D:D:D:D:D:D:D:D

Arkadaslar bendede sorun var bu ılk msjım herkese selamalr benım makına amd 5600 ekran akrtı atı radeon hd 3850 modelı 1 gb 256 bıt 2 gb ram var ısletım sıstemı xp

benım sorunum oyunun ara demolarında goruntu bozuk cıkıo bıde oyunda bazı yerlerde donmalar oluo cozunurluk kalıtesını dusurdum medıum yapsamda aynı sey sorun nedır acaba yardımcı olursanız sevnırım.

Geri