Need For Speed - Undercover [Full Rip] 1 GB[HH Up] [RS]

sağol üstat emeklerine sağlık

Partlar sorunsuz bir şekilde iniyor
Oyun sorunsuz Kuruluyor
Win 7 İşletim sisteminde dahil çalıştı
Paylaşım için saol

Oyun başlamıyor

:crying: :crying: :crying: Easy Filehosting yazan en üstteki 6 linkten oyunu indirdim. Oyunu kuruyorum, küçük siyah ekran açılıyor ve kurulumu burada yapıyor. en son devam etmek için bir tuşa bas diyor. masa üstüne oyunun kısayolunuı atıyor. tıklıyorum yine küçük siyah ekran açılıyor (üstünde nsf.exe yazılı) 5-6 saniye durup kayboluyor ve oyun açılmıyor. herhangi bir cd key falan istemiyor. bir terslik var anlamıyorum. lütfen yardım edin.

Herşey iyi hoşta.Oyundan atıyor.nfs calışmayı sonlandırdı diyor. Dosyalarmı bozuk.Bi bendemi oluyor anlamadım. Yardım lutfen. 1 gb boşa mı gitti şimdi

karışık indirebilir miyiz rapid hata veriyor:(

partları karışık indirebiliyormuşuz arkadaşlar deneyerek gördüm
oyun çok güzel son çıkan nfsler gayet legal yarışlar o yüzden hoşuma gitmiyordu bu oyun most wanted gibi carbon gibi çok hoşuma gitti
bu arada oyun win7 ultimate işletim sisteminde gayet sorunsuz çalışıyor
elinize sağlık güzel paylaşım olmuş ;)

arkadaşım yükledim fakat d3dx9_34.dll bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı. diye bi hata verdi yardımcı olursan sevinirim

d3dx9_34.dll isimli dll dosyasını googleda aratıp indirmen ve C:windows:system32 adlı dosyanın içine atman yeterli

rapide de yüklermisin.eline sağlık

teşekkür ederim . çok aradım sonunda hackhell de buldum

İnşallah çalışır. İndiriyorum.. XP SP2 İşletim sistemim..

Olmadı oyunu açıyorum Kullanıcıyı seçiyorum loading yazıyor ve oyundan atıyor. Hata raporu veriyor. Neden acaba ? Kurulum dosyasında yusuyu çalıştır falan yazıyordu. Birde bana kurarken serial istemedi. Napcam ben teşekkürler..

ellerine saglık ıphoneda oynuyodum:D şimdi pcide oynicam bunu ellerine saglık tşk ederim

abi FULL RIP demissin ama oyunun movies klasoru 90KB (en az 1GB olmaliydi). Yani videolar riplenmis. sounds 803 MB. belki orda da muzikler silinmistir. daha oynamadim. tesekkur ederim ama keske FULL RIP demeseydiniz de videolar falan riplendi deseydiniz. ayrica bu kadar kisi oynamis kimse farkinda degil ya da onemsemiyor, halbuki oyunu zevkli kilan en onemli seylerdir video ve muzikler (belki de muzik konusunda gunahini aliyorum ama). Dikkatli paylasin lutfen. Bu oyun t0rrent sitelerinde 4.2GB ve 4.9GB'lik installer'larla paylasiliyor. bizdeki oyunun kurulmus hali 3.5GB. fakat turkiyedeki adsl hizlari dusunulurse cok kullanisli bir paylasim. daha iyileriyle devamini dilerim.

edit: oyunu indirdim, oynadim, tesekkur ederim. win7x64 kullaniyorum, uyumluluk ayari yapmadigimda oyunun ilk 2. dakikasinda kapaniyordu, yaptim, duzeldi.
ayrica oyunda speech (konusmalar) ve muzikler YOK. ama Turkler fazla onemsemiyor demek ki. (worldwide torrent sitelerinde bu tur ripler yapanlara demedik birakmiyorlar, cunku is gameplayde bitseydi bugun herkes gameboy oynardi, yani oyunun yaninda biraz multimedia daha olmak zorunda. hatta mesela bircok insan muzik calmayinca rahatca araba suremez)

abi FULL RIP demissin ama oyunun movies klasoru 90KB (en az 1GB olmaliydi). Yani videolar riplenmis. sounds 803 MB. belki orda da muzikler silinmistir. daha oynamadim. tesekkur ederim ama keske FULL RIP demeseydiniz de videolar falan riplendi deseydiniz. ayrica bu kadar kisi oynamis kimse farkinda degil ya da onemsemiyor, halbuki oyunu zevkli kilan en onemli seylerdir video ve muzikler (belki de muzik konusunda gunahini aliyorum ama). Dikkatli paylasin lutfen. Bu oyun t0rrent sitelerinde 4.2GB ve 4.9GB'lik installer'larla paylasiliyor. bizdeki oyunun kurulmus hali 3.5GB. fakat turkiyedeki adsl hizlari dusunulurse cok kullanisli bir paylasim. daha iyileriyle devamini dilerim.

edit: oyunu indirdim, oynadim, tesekkur ederim. win7x64 kullaniyorum, uyumluluk ayari yapmadigimda oyunun ilk 2. dakikasinda kapaniyordu, yaptim, duzeldi.
ayrica oyunda speech (konusmalar) ve muzikler YOK. ama Turkler fazla onemsemiyor demek ki. (worldwide torrent sitelerinde bu tur ripler yapanlara demedik birakmiyorlar, cunku is gameplayde bitseydi bugun herkes gameboy oynardi, yani oyunun yaninda biraz multimedia daha olmak zorunda. hatta mesela bircok insan muzik calmayinca rahatca araba suremez)

güzel yazmışsın ama ttnet adsl kota ve pre hesap sıkıntıları düşünülürse en azıdan oyunu deneme amaçlı mükemmel bir paylaşım saygı duymak lazım... ama sende haklısın, oyun dediğin biraz multimedia olacak....:D

Geri