abi FULL RIP demissin ama oyunun movies klasoru 90KB (en az 1GB olmaliydi). Yani videolar riplenmis. sounds 803 MB. belki orda da muzikler silinmistir. daha oynamadim. tesekkur ederim ama keske FULL RIP demeseydiniz de videolar falan riplendi deseydiniz. ayrica bu kadar kisi oynamis kimse farkinda degil ya da onemsemiyor, halbuki oyunu zevkli kilan en onemli seylerdir video ve muzikler (belki de muzik konusunda gunahini aliyorum ama). Dikkatli paylasin lutfen. Bu oyun t0rrent sitelerinde 4.2GB ve 4.9GB'lik installer'larla paylasiliyor. bizdeki oyunun kurulmus hali 3.5GB. fakat turkiyedeki adsl hizlari dusunulurse cok kullanisli bir paylasim. daha iyileriyle devamini dilerim.
edit: oyunu indirdim, oynadim, tesekkur ederim. win7x64 kullaniyorum, uyumluluk ayari yapmadigimda oyunun ilk 2. dakikasinda kapaniyordu, yaptim, duzeldi.
ayrica oyunda speech (konusmalar) ve muzikler YOK. ama Turkler fazla onemsemiyor demek ki. (worldwide torrent sitelerinde bu tur ripler yapanlara demedik birakmiyorlar, cunku is gameplayde bitseydi bugun herkes gameboy oynardi, yani oyunun yaninda biraz multimedia daha olmak zorunda. hatta mesela bircok insan muzik calmayinca rahatca araba suremez)