Nedir bu Rapidshare'den Çektiğimiz !!..

rapid diye mecburiyet yokki arkadaslar rapitteki insanlar rapidi savunuyor bedava yerler varken neden oralara yüklenmesinki sorun nerde hem size ne milletin 10 TL sini nereye verecegini sizemi soracagiz demekki insanlar rahatsiz yada parasi yok olmayabilirde normal dir
ama rapit ciler cildirmis gibi sanki burada ama olmazki
yani bende yüklerken baska sitelere koyuyorum ne var bunda internete yeterince para veriyoruz zaten niye daha fazla para harcayalimki paylasim yaparken

Arkadaşım şöyle düşünebilirsin mesela bir örnekten yola çıkarak anlatmaya çalışayım sana...

Mesela sen ekmeği fırından yada marketten alıyorsun değil mi ?
Ama o ekmeği evde yapsan daha ucuza gelecek dimi ?
Ama neden daha fazla para verip ekmeği fırından yada marketten alıyorsun ?

He parası yoktur olmayabilirde dediğin gibi.Ama o zamanda rapiiden işkence görüyorsa bunada ses çıkaramaz.
Burda o kadar uğraşıp upload yapan insanlar rapidden bir fayda gördüler ki oraya yükleniyorlar

Yani Rapidshare sitesi free kullanıcılara kıyak sağladığı için değil,
para kazanmak için duruyor orda.Heryerde bu böyle.Buna kapitalist sisteme alıştırmalı insanlar kendini.
Bu benim fikrimdi tabiki.Olması gerekende bu gibi...

Yav ben premium üyeyim ama bir haftadır download yapamıyorum Şu uyarı çıkıyor Bilen varsa yazsın lütfen

Bende Bazı Arkadaşlara Bunu Anlatmak İstemiştim 15 TL Rapid Premium Üyelik İle 1 Günde Toplam'da 5GB Download Yapabiliyorsunuz,
ADSL Tarife Fiyatlarını Tam Olarak Bilmiyorum Ama 15 TL Üzerine Eksik Yada Fazla Neyse Koyarım,
ADSL Tarifemi Değiştiririm Tarifem Sınırsız Ama Benim İçin Önemli Olan İnternet Hızım,
Örnek Şuanki Tarife İle 100MB'lık Bir Dosyayı En Yüksek Hız Olarak 100kb İle 120 Arasında 15 İle 17 Dakika Arasında İndirebiliyorum,
Fakat ADSL Tarifem Daha Yüksek Olsa Belkide 3,4 Dakikada İndireceğim,
Benim Önceliğim ADSL Hızı,
ADSL Hızı Düşük Olanlara Rapid Premium Tavsiye Etmiyorum Tabii Herkesin Kişisel Tercihi Farklı Olabilir,
Ancak Rapid Günlük Download Limiti Unlimitted Olursa ADSL Hızını Hiç Düşünmeden Rapid Premium Alırım.

kardeşim sen ayda 15 lira 3 ayda 30 lira bi rapid'e para weremiosan hiç download yapma yaw bukadar mı pintilik olur? sigara içiorsan bırak sigarayı 3 senelik alırsın 3 ayda 30 lira nedir bukadar beleşçi olmayın yani yuh

Ben Vereceğim Paraya Bakmam,Paranın Karşılığında Alacağım Hizmete Bakarım.
Ayda 15 TL Vererek 1 Günde 5GB Download Bana Gelmez,
Daha Önceki Postumda Free Kullanıcı Olarak 1 Günde 6,7GB İndirdiğimi Yazmıştım.
Günlük 6,7GB Download İçin İllaki Bilgisayar Başında Olmama'da Gerek Yok Bu Konuda Alternatif Çok.
Rapid Premium Herkesin Kişisel Tercihidir Birşey Diyemem,
Hesabını Kitabını Bilmek Beleşçilik İse Beleşçiyim.

abi neden Torrent yapamıyoruz biz türkler olarak?
mal mal para bayılıyoruz aptal serverlara?

Premium alan için rapid en iyisidir ama free kullanıcı için hotfile :D

İnternetim bok gibi hızlı ama rapid paralı üyeliği nasıl alıcam sorun ...

hotfile i dün kullandım 1 günlük premium almıştım mobil ödeme ile kesinlikle süper. 20 - 25 tane birden mp3 albümü indirdim firefoxla yüzümü kara çıkarmadı.. bant genişliğinizi tam kullanıyosunuz hatta biraz üstüne bile çıkıyo..

Rapid den bıktığımı söyleyebilirim.Resmen işkence yapıyor free kullanıcılara.O yüzden artık rapid yerine Hotfile -Mediafire -- Netload gibi sitelere yönelmeliyiz.Yöneliyoruzda.Zaten internet de andi rapid ci (No Rapid ) bayağıda büyük bir kitle oluşmaya başladı.Zamanla rapid çok pişman olucak bence :)

Rapid ve letitbit üyeliğim var. Zamanında silinen dosyalarım için ne kadar sövsem de, geçenlerde mecbur kalıp tekrar pre üyelik aldım rapid'den.
Şu anda eskisi gibi upload yapıyor olsam, tercihim mediafire ve hotfile olurdu herhalde.

rapid gerçekten abarttı olayı. eskiden kedisiyle köpeğiyle uğrışıyorduk şimdi hiç indiremioruz.
ama sanmıyorum rapid liderliğini kaybetmez.free kullanıcılara 2 hafta bi kıyak geçer herkes yine rapid e döner

Ben Vereceğim Paraya Bakmam,Paranın Karşılığında Alacağım Hizmete Bakarım.
Ayda 15 TL Vererek 1 Günde 5GB Download Bana Gelmez,
Daha Önceki Postumda Free Kullanıcı Olarak 1 Günde 6,7GB İndirdiğimi Yazmıştım.
Günlük 6,7GB Download İçin İllaki Bilgisayar Başında Olmama'da Gerek Yok Bu Konuda Alternatif Çok.
Rapid Premium Herkesin Kişisel Tercihidir Birşey Diyemem,
Hesabını Kitabını Bilmek Beleşçilik İse Beleşçiyim.

kardeşim rapidde günlük indirme limiti falan diye birşey yok algınız sorunlu galiba? daha geçen gün gece call of dutynin son sürümünü indirdim 2 dvd toplamda yaklaşık 12 gb hiçte uyarı falan vermedi yada limit konmadı.sen bi paraya kıy al bi rapid premium ozaman sorun çıkarsa buraya yaz.bedawa çekeceksin diye burda yorum yapamazsın yani. bilgisayarla we internetle birazcık alakalı olsan bunu bilirsin.al rapid premium yükle bide flashgeti ondan sonra rapide çamur at.alışmışsınız beleşçiliğe. 2 kuruşluk adsl alıp burdan no rapid bilmemne diyemezsiniz yani. neye geçilirse geçilsin bu işleri bilen adam yine alır diğer sitelerdende premiumunu ama ortada sorun yokken halen sorunun büyütülmesi insanın canını sıkıyor.

hem şöför mahalli hem elli kuruş olmaz yani..ama işte bu kurban olduğum Türk milleti ısrarla beleşçiliğe yöneliyor.normalde zaten yasak bu tür paylaşımların tümü.insan gidip milyarlar harcayıp oyun yazıyor film yazıyor biz burda onu internetten çekiyoruz zaten baştan suç işliyoruz. ondada yok bağlantım yawaş yok rapid free sorunlu diye tartışma çıkartıyorsunuz yazık.

Bıktık bıkmasına rapidden ama napalım aradığımız çoğu şey rapidden çıkıyor.

Geri