RapidShare'in Happy Hours uyguLaması var bilmeyenLer için anLatayım.. TR Saati iLe gece 3 sabah 11 arası indirdiğiniz her dosya kotanıza %10 olarak yansımaktadır.. yani 1 GB indirirseniz 100 mb yansır.. 5 Gb kotanızı 50 GB yapabilirsiniz..
7 euro 1 aylık premium.. Yani günlük 50 kuruşa gelir.. Bu ücreti hiç çalışmayan bir insan bile günde 3-5 sokak gezse yerde kesin bi 50 kuruş bulur..
Premiumu olmayıpta Rapidi beğenmeyenleri ben herşeyi devletten bekleyen halka benzetiyorum.. RapidShare Şüphesiz ki nette en büyük arşive sahip olan ne ararsanız bulabileceğiniz dosyaları barındıran bir site.. Sıfır Reklam ile bugünlere kadar gelmiş bir site.. Free kullanıcılara kapamasını ben destekliyorum neden derseniz Uploada saatlerini harcayıp birşeyler paylaşmaya çalışan uploaderlar emeğinin karşılıgını en iyi premium kullanıcıların indirdikleri ile alıyor.. Alternatif kazanç kapısıda Referans sistemi.. Sizin upload ettiğiniz bir dosyanın indirme Linki üzerinden premium satın almak isterse bir kullanıcı ortalama Uploader'a
1 aylık üyelik için - 2 euro
3 aylık " " - 6 euro
6 aylık " " - 12 euro
1 senelik " " - 20 euro kazandırma imkanına sahip.. Bunları vaat eden Bir siteyi kullanmanın yanlış bir tarafı yok.. ßenim için uygun olan sistemi Rapidshare sunuyor ve bu siteyi tercih ediyorum. Belki indiremezsiniz kınarsınız ama RapidShare herşeyin önlemini almış durumda.. Alexada değer kaybetmesi pekte umurunda değil gibi.. Önceden sattığı premiumdan şu an cok daha fazla satıyor..
En Güzel Açıklama,Teşekkürler KaRma,Dünyada 1 Numara RapidShare Göz Ardı Etmemek Lazım.