Nedir bu Rapidshare'den Çektiğimiz !!..

RapidShare'in Happy Hours uyguLaması var bilmeyenLer için anLatayım.. TR Saati iLe gece 3 sabah 11 arası indirdiğiniz her dosya kotanıza %10 olarak yansımaktadır.. yani 1 GB indirirseniz 100 mb yansır.. 5 Gb kotanızı 50 GB yapabilirsiniz..
7 euro 1 aylık premium.. Yani günlük 50 kuruşa gelir.. Bu ücreti hiç çalışmayan bir insan bile günde 3-5 sokak gezse yerde kesin bi 50 kuruş bulur..
Premiumu olmayıpta Rapidi beğenmeyenleri ben herşeyi devletten bekleyen halka benzetiyorum.. RapidShare Şüphesiz ki nette en büyük arşive sahip olan ne ararsanız bulabileceğiniz dosyaları barındıran bir site.. Sıfır Reklam ile bugünlere kadar gelmiş bir site.. Free kullanıcılara kapamasını ben destekliyorum neden derseniz Uploada saatlerini harcayıp birşeyler paylaşmaya çalışan uploaderlar emeğinin karşılıgını en iyi premium kullanıcıların indirdikleri ile alıyor.. Alternatif kazanç kapısıda Referans sistemi.. Sizin upload ettiğiniz bir dosyanın indirme Linki üzerinden premium satın almak isterse bir kullanıcı ortalama Uploader'a

1 aylık üyelik için - 2 euro
3 aylık " " - 6 euro
6 aylık " " - 12 euro
1 senelik " " - 20 euro kazandırma imkanına sahip.. Bunları vaat eden Bir siteyi kullanmanın yanlış bir tarafı yok.. ßenim için uygun olan sistemi Rapidshare sunuyor ve bu siteyi tercih ediyorum. Belki indiremezsiniz kınarsınız ama RapidShare herşeyin önlemini almış durumda.. Alexada değer kaybetmesi pekte umurunda değil gibi.. Önceden sattığı premiumdan şu an cok daha fazla satıyor..

En Güzel Açıklama,Teşekkürler KaRma,Dünyada 1 Numara RapidShare Göz Ardı Etmemek Lazım.

1-Hotfile
2-Netload
3-Letitbit

Rapid İyice Sıkmaya Başladı ve Sürekli Sorun Yaşatıyor Kullanıcılarına ..

Yanlış anlama niyetim terslemek ya da polemik yaratmak değil ama sormak istedim hangi kullanıcılardan bahsediyorsun? Bir gazeteyi gittiğin bir yerde masanın üzerinde bulup okumak var bir de o gazeteyi satın alıp onun okuru olmak var. Free indiren insanlar kullanıcı olarak sayılmıyor diye düşünüyorum premiumu olupta sorunu olan arkadaşlar varsa onu bilemem şahsen ben hem free kullandım hem premium, free kullandığım zaman bi sıkıntı çekmedim 1.5 dk lık bekleme süresi dışında (bi yandan kabul ediyorum free kullanıcılar için işin cılkı çıktı) premium aldıktan sonra ne hız sorunu ne bekleme süresi ne de kota hiçbir problemim olmadı.

Şimdi genel olarak konuşup bütün free kullanıcıları düşünmeye davet ediyorum bir site kurdunuz yıllardır insanların sisteminize birşeyler yüklemesi başka insanların onları indirmesi hizmetini verdiniz yıllarca ve milyonlarca kullanıcı bunu ücretsiz olarak yaptı premium alan kullanıcı sayısı da çok az oldu ne kadar daha devam edersiniz bu hizmeti bu şekilde vermeye bi yerden sonra artık ücret beklentiniz olur çünkü bu sizin için bir iştir kullanıcıların hiçbiri babanızın oğlu değildir.
Ben geçen sene premium almaya başladım önce 6 aylık aldım günlük 10gb indirme kotası vardı buna rağmen gayet memnun kaldım, bu sene 3 aylık aldım 25gb download kotam vardı ve ölü linkler dışında hiçbir sıkıntı çekmedim daha da memnun kaldığım için 1 hafta önce 3 ay daha uzattım ve uzatmaya da devam edeceğim. Yukarıda yazılan siteler ileride bunu yapmayacak mı sanıyorsunuz free kullanım sadece site tanıtımları içindir belli bir yere kadardır rapid bu zamana kadar hızını ve kalitesini kanıtladı mı kanıtladı e artık bedavacı olmayıp hizmetlerinin karşılığını vermek lazım zaten herşeyi bedava yapmıyor muyuz? Milyon dolarlar harcanıp oyunlar yapılıyor korsan alıyoruz(kabul ediyorum türkiye şartlarında orjinal oyun satın alınamaz yurtdışından 50tlye aldığım orjinal ps3 için sıfır gta4 oyunu burada 190tl) bir sürü kaliteli sanatçı kaliteli albüm yapıyorlar mp3 indiriyoruz milyon dolarlar harcanıyor mükemmel film yapılıyor ne sinemaya gidiyoruz ne de orjinal vcd dvd alıyoruz bunların hepsini indiriyoruz e bari indirme hizmetini verenlere hizmet karşılığını ödeyelim üstelik çokta bir masraf değil 3 aylık rapidshare 50tl günde 55kuruş gibi bir miktar. Şimdiye kadar indirdiğiniz oyunların filmlerin programların müziklerin bırakın orjinallerini korsanlarını satın aldığınızı düşünün aradaki fark yine de çok büyük değil mi? Bedava hizmeti kesti diye bir siteyi bir kurumu yermek kötülemek kolay ama bunları düşünmek zordur ve çoğunlukla işimize gelmez. biraz duyarlı olmaya davet ediyorum herkesi. Saygılarımla...

Tabiki ALemin KraLı Rapıd ama Artık Yeter Demenin Zamanı qeLdi de qeciyor...

SuAnda HotFiLe Top 10 Da Birinci MediaFire Arkasından NetLoad İyi Bi ALternatif...

Kanımca SıraLamam ßu =)

rapidten premium almayı düşünüyodum premium kullanıcıları içinde dowland sorunu yaşanıyomu.ona göre hareket edicem bende

тєςђjσρ;4879462' Alıntı:
rapidin allah belasını versin 10 kb lık şeyi bile rapid atıyolar burnumuzdan getiriyolar
al bendende o kadar sanki baska yer yok yüklemek icin

Free olarak belkide çok büyük dert rapid ama şunuda söylemem gerek ki bu işin piri aynı zamanda rapid.

Hız testi yaptığımız zaman ''premium üyelerde'' ben en hızlı rapidi gördüm.Hotfile ve netload da pre olan arkadaşlarımda rapid'in çok daha hızlı olduğunu söylediler.Ben bizzat denemesemde duyumlarım böyle.

Aylık 10 euro bence çok büyük bir ücret değil.Ben önceleri kesinlikle rapidden para vererek preium almam diyordum.
Hatta söverdimde rapidden paralı olarak pre alanlara.Ama bir gün ters bi anımda sinirlendim rapide ve pre aldım.
İyiki de almışım diyorum şimdi.8 mb int hızımvar ve 720 - 780 civarı hızda download yapıyorum.85 kb hızla upload yapıyorum.

Buda bana fazlasıyla yetiyor.Upload yaptıkça rapid premiumlarım arttı ve ilk aydan sonra 2 ay rapid premiumlarımla üyelik aldım şu anda da 2 pre alacak kadar puanım var.

Ayrıca şunu da söyleyeyim.O önerilen siteler hotfile,netload vs rapidshareye göre yolun çok daha başındalar ve kitle yakalamak için rapidden çok daha fazla şanslarını zorluyorlar ve rapid den çok daha güzel olmaları farklı rahat olmaları lazım.
Ancak bu durumda bile rapide çok büyük kayıp veremiyorlarda rapid in gücünüde görmek lazım.
Yani o diger sitelerde rapid'in durumunda olsa acaba size yine aynı imkanları sunarlarmıydı ?
Burasıda çok önemli tabiki.

Kısa lafın özü rapid rapid rapid diyorum.

Biraz paranıza kıyın ve preium alın.Pre alıpta pişman olana şahsen ben rastlamadım

Hayırlı işler =)

Rapid Premium Account'unun Günlük Download Limiti Dolduğunda'da İndirebiliyormusun Merak Ediyorum.
Ben Yeri Geliyor Rapidden Free Kullanıcı Olarak Günlük 6,7GB İndirebiliyorum,
Rapid Premium İçin Ayda 15 TL Vereceğime ADSL Tarifemi Değiştiririm Daha Mantıklı.

kardeşim sen ayda 15 lira 3 ayda 30 lira bi rapid'e para weremiosan hiç download yapma yaw bukadar mı pintilik olur? sigara içiorsan bırak sigarayı 3 senelik alırsın 3 ayda 30 lira nedir bukadar beleşçi olmayın yani yuh

Free olarak belkide çok büyük dert rapid ama şunuda söylemem gerek ki bu işin piri aynı zamanda rapid.

Hız testi yaptığımız zaman ''premium üyelerde'' ben en hızlı rapidi gördüm.Hotfile ve netload da pre olan arkadaşlarımda rapid'in çok daha hızlı olduğunu söylediler.Ben bizzat denemesemde duyumlarım böyle.

Aylık 10 euro bence çok büyük bir ücret değil.Ben önceleri kesinlikle rapidden para vererek preium almam diyordum.
Hatta söverdimde rapidden paralı olarak pre alanlara.Ama bir gün ters bi anımda sinirlendim rapide ve pre aldım.
İyiki de almışım diyorum şimdi.8 mb int hızımvar ve 720 - 780 civarı hızda download yapıyorum.85 kb hızla upload yapıyorum.

Buda bana fazlasıyla yetiyor.Upload yaptıkça rapid premiumlarım arttı ve ilk aydan sonra 2 ay rapid premiumlarımla üyelik aldım şu anda da 2 pre alacak kadar puanım var.

Ayrıca şunu da söyleyeyim.O önerilen siteler hotfile,netload vs rapidshareye göre yolun çok daha başındalar ve kitle yakalamak için rapidden çok daha fazla şanslarını zorluyorlar ve rapid den çok daha güzel olmaları farklı rahat olmaları lazım.
Ancak bu durumda bile rapide çok büyük kayıp veremiyorlarda rapid in gücünüde görmek lazım.
Yani o diger sitelerde rapid'in durumunda olsa acaba size yine aynı imkanları sunarlarmıydı ?
Burasıda çok önemli tabiki.

Kısa lafın özü rapid rapid rapid diyorum.

Biraz paranıza kıyın ve preium alın.Pre alıpta pişman olana şahsen ben rastlamadım

Hayırlı işler =)

yok arkadaşım bunlar alışmış beleşçiliğe.üç kuruş wercekler onu bile çok görüyorlar.burda adamlar para kıyıp premium alıyorlar upload yapıyorlar biz çekelim diye.tutmuşlar yok hotfire yok coldfire bilmemneden bahsediyorlar. dediğin gibi üç kuruş werip premium üyelik alsalar downloadın tadına varacaklar ama işte yok nerde.adam 8 liralık internet pakedi kullanıyor 15 lira weripte aylık premium alırmı yok.

nedense hepte free kullanıcılardan tırt ses çıkıyor başka hostlara upload yapın diye.uploaderlara ricam öle bi çılgınlık yapmasınlar bu insanlar o siteleride beğenmezler yok çok yawaş yok bilmemne diye 2 gün sonra cırlamaya başlarlar. bu konuda burda kapansın bir zahmet mide bulandırmaya başlıor. arada bir girip buraya 2 tane 100mb altı oyun çekip çıkan şahsiyetler için polemiğe girmeye gerek yok.

Arkadaşlar 100lerce gereksiz şeye para harcıyoruz ama 1 aylık rapid alıcak paramız yokmu yanı
Bircok kişi 10TL aylık rapid satıyor Neden herkez 10tl vermekten korkuyor
10tl verip Premium hesap almak bence cok mantıklı
neye harcamıyoruzku 10Tlyi

hotfile ya da netload en iyisi... ikisinden biri olabilir

altyapı anlamında netload daha iyi gibi sanki

rapid diye mecburiyet yokki arkadaslar rapitteki insanlar rapidi savunuyor bedava yerler varken neden oralara yüklenmesinki sorun nerde hem size ne milletin 10 TL sini nereye verecegini sizemi soracagiz demekki insanlar rahatsiz yada parasi yok olmayabilirde normal dir
ama rapit ciler cildirmis gibi sanki burada ama olmazki
yani bende yüklerken baska sitelere koyuyorum ne var bunda internete yeterince para veriyoruz zaten niye daha fazla para harcayalimki paylasim yaparken

rapid diye mecburiyet yokki arkadaslar rapitteki insanlar rapidi savunuyor bedava yerler varken neden oralara yüklenmesinki sorun nerde hem size ne milletin 10 TL sini nereye verecegini sizemi soracagiz demekki insanlar rahatsiz yada parasi yok olmayabilirde normal dir
ama rapit ciler cildirmis gibi sanki burada ama olmazki
yani bende yüklerken baska sitelere koyuyorum ne var bunda internete yeterince para veriyoruz zaten niye daha fazla para harcayalimki paylasim yaparken

mail verde sana pre atayım

Rapid olmasın da ne olursa olsun.
Rapid olunca dosyayı indirmediğim çok oluyor.

öncelikle iyi konuya değinmişsin kardeş.mediafire iyidir...

mail verde sana pre atayım
gerek yok ben parasi kisitli olanlar icin yazdim senin prene ihtiyacim yok arkadas ne kadar cok para harcamasini seviyorsun anlamadim biz bazi seyleri tasarruflu hale getirelim diye igrasiyoruz yoksa rapid sanami calisiyorda reklamini yapiyorsun

Geri