Nedir bu Rapidshare'den Çektiğimiz !!..

Yıllardır pc'lerime aklınıza gelen tüm sanal içeriği torrent ten indirdim

rapidshare , hotfile , mediafire , netload hepsi boş torrente koş > )

1-Hotfile
2-Netload
3-Letitbit

Rapid İyice Sıkmaya Başladı ve Sürekli Sorun Yaşatıyor Kullanıcılarına ..

rapidden accoundunuz olsa sorun yok cok hizli iniyor ama yoksa rapid cok sorunludur
tavsiyem accound yapin rahat rahar inidirin

bence en süperi mediafire.herşey ücretsiz.ve yurttanda girebiliyorum.mesela idm de başka proxy mozillada başka proxy kullanıyorum..örneğin hotfile ise indirdiğim site idm hemen indirmeye çalışıyo.ama farklı proxy olduğundan hata veriyor.ve hotfilede (idmden mozilla devre dışı bırakırsak) tekrar download a tıkladığımızda 30 dk bekletiyo.ama mediafireda öle bişi dyok farklı proxylerden download yapabiliyoruz...

mediafire varken başka site aramaya gerek yok.

tek dosya için max 200mb
indirmek için saniye falan bekleme yok
istediğin zaman istediğin kadarını indirebiliyorsunuz

daha ne olsun be hocam.hesabım var mediafire da ufak tefek bi kaç dosya dışında hiçbir dosyam silinmedi.free hesap...

Kesinlikle katılıyorum sana.
Küçük boyutlu bir dosyayı arkadaşın biri rapide uplamış, dosyada bana çok lazımdı fakat gel gör ki rapid free indirime kapalı. Slot yok fln filan.. Tamda mesai saati bitiminde kapatıyor öcretsiz indirime, bu kadar adilik olmaz yahu.. 7 mb.lık dosyayı 3 gün sonra indirebildim, sağolsun rapid acıdı bana(!)

Benim şuanki favorim;
4shared.com - free file sharing and storage
İçerisine klasörlerimi açıyorum, yüklediğim herşeyi oradan kontrol edebiliyorum. Sanki harici diskim herzaman yanımda. Şuana kadar yüklediğim herşey sapasağlam duruyor. Site deil, istersem kendim paylaşımı dondurup tekrar yayına açabiliyorum dosyaları, yani şuana kadar hiç bir dosyam silinmedi. Hemde tüm bunları ÜCRETSİZ yapıyorum.

Dosyayı indirmeden önce sadece 10 sn. bekletiyor, indirme bittikten sonra diğer dosyayıda hemen indirebiliyoruz, bekletme yok.

Hotfile : Mozilla firefox
Mediafire : Opera
Rapidshare : İnternet explorer : )

yazık yazık...

3 gün sigara içmeyin rapid pre aLın. Rapide bu kadar mı karsısınız? O zaman rapid LinkLerden download yapmayın... rapid LinkLi konuları "aLıntı" yapıp payLasmayın...

Tabi tercih sizin ister hotfiLe ister Letitbit ister baska servis =)

Ama bu kadar kötüLeyeceksiniz de PayLasımlarınız da Rapid kullanmayın ; )

Siz rapidi bu kadar cok kötüLemeye kalktıkca RapiD sizin sayenizde büyüyor teşekkürLer :laugh:

Hepsi bigün çökücek =) Ama Rapid ayaqta kalıcak demedi demeyin ;)

Rapid Premium Account'unun Günlük Download Limiti Dolduğunda'da İndirebiliyormusun Merak Ediyorum.
Ben Yeri Geliyor Rapidden Free Kullanıcı Olarak Günlük 6,7GB İndirebiliyorum,
Rapid Premium İçin Ayda 15 TL Vereceğime ADSL Tarifemi Değiştiririm Daha Mantıklı.

ben 20 lira daha verip 100 gb daha alıyorm. sen sana mantıklı geleni yapabilirsin tabi

RapidShare'in Happy Hours uyguLaması var bilmeyenLer için anLatayım.. TR Saati iLe gece 3 sabah 11 arası indirdiğiniz her dosya kotanıza %10 olarak yansımaktadır.. yani 1 GB indirirseniz 100 mb yansır.. 5 Gb kotanızı 50 GB yapabilirsiniz..
7 euro 1 aylık premium.. Yani günlük 50 kuruşa gelir.. Bu ücreti hiç çalışmayan bir insan bile günde 3-5 sokak gezse yerde kesin bi 50 kuruş bulur..
Premiumu olmayıpta Rapidi beğenmeyenleri ben herşeyi devletten bekleyen halka benzetiyorum.. RapidShare Şüphesiz ki nette en büyük arşive sahip olan ne ararsanız bulabileceğiniz dosyaları barındıran bir site.. Sıfır Reklam ile bugünlere kadar gelmiş bir site.. Free kullanıcılara kapamasını ben destekliyorum neden derseniz Uploada saatlerini harcayıp birşeyler paylaşmaya çalışan uploaderlar emeğinin karşılıgını en iyi premium kullanıcıların indirdikleri ile alıyor.. Alternatif kazanç kapısıda Referans sistemi.. Sizin upload ettiğiniz bir dosyanın indirme Linki üzerinden premium satın almak isterse bir kullanıcı ortalama Uploader'a

1 aylık üyelik için - 2 euro
3 aylık " " - 6 euro
6 aylık " " - 12 euro
1 senelik " " - 20 euro kazandırma imkanına sahip.. Bunları vaat eden Bir siteyi kullanmanın yanlış bir tarafı yok.. ßenim için uygun olan sistemi Rapidshare sunuyor ve bu siteyi tercih ediyorum. Belki indiremezsiniz kınarsınız ama RapidShare herşeyin önlemini almış durumda.. Alexada değer kaybetmesi pekte umurunda değil gibi.. Önceden sattığı premiumdan şu an cok daha fazla satıyor..

aynen arkadaşlar rapidden bıktık diğer arkadaşlar da bişey sunarken rapid değil de diğerlerinin linkini verirse daha iyi olur download yaparken çok zor oluyor altarnatif olarak rapidi verebilirler

bütün websiteleri ve forumlara sesleniyorum. Rapide baş kaldırın artık :D

kendileri bilir ...
çıkardığımız gibi indiririzde bu rapid'i
:)

Yav ben premium üyeyim ama bir haftadır download yapamıyorum Şu uyarı çıkıyor Bilen varsa yazsın lütfen

günlük indirme kotanı aşmıssın sanırsam..

rapid-netload-hotfile favorilerim.

bunların dısında free kullanıcıları düşünen upload yapan arkadaslara duckload , hamster ve x7 yi denemelerini söyleyebilirim.bu sitelerden 1 mb baglantıyla free olarak 100 -120 arası download yapabilirsiniz.tek link film veren bi sitede hep bu linkleri kullanıyorum ve gayet memnunum.rapid kotamı harcamadan free olarak hiç değilse film indirebiliyorum rapidle aynı hızda..

çok doğru bir konuya değinmişsin gerçekten. Rapidshare artık tercih etmemeye başladım uzun süredir kullanmıyorum...

günlük indirme kotanı aşmıssın sanırsam..

rapid-netload-hotfile favorilerim.

bunların dısında free kullanıcıları düşünen upload yapan arkadaslara duckload , hamster ve x7 yi denemelerini söyleyebilirim.bu sitelerden 1 mb baglantıyla free olarak 100 -120 arası download yapabilirsiniz.tek link film veren bi sitede hep bu linkleri kullanıyorum ve gayet memnunum.rapid kotamı harcamadan free olarak hiç değilse film indirebiliyorum rapidle aynı hızda..

Yok kardeşim ne sınırı bir haftadır tek bir şey bile indiremedim

Yok kardeşim ne sınırı bir haftadır tek bir şey bile indiremedim

1z73in6.jpg

bi yerimizden uydurmadık heralde ben orada yazan seyi söledim sana

Geri