Nedir bu Rapidshare'den Çektiğimiz !!..

hotfile'nin en sevdiğim yanı şu ...

Bir başka link koyuyorsun sana hotfile linkini veriyor :)

Bilgilendirme için; -HaKiKat- ' e teşekkürler :)

1-MediaFire
2-NetLoad

Bence bunlar kullanılsın uLash kardeş.Herkes için iyi olur sıkıntı çekmezler.Paralı kullanıcıdan çok parasız var bence bu unsurlar göz önüne alınmalı.Kimse mağdur edilmemeli.

Yada çoklu yükleme için tekdosya.com gibi siteler kullanılmalı...

Rapidshare İşin Suyunu Çıkardı Gündüzleri Free Serverları Free Kullanıcılara Açıktı,
Pazar Günü 1 Tane Dosya İndiremedim Meğersem Free Kullanıcılara Kapatmışlar,
Bende Rapide Alternatif Olarak hotfile Diyorum.
Ayrıyetten Download Hızı Yüksek Olan Başka Alternatif Sitelerde Olabilir.

rapidShare Bilerek Yapmıyor bunu..

Sunucuları Son Zamanlarda Çok Ağırlaştı O Yüzden..

Bence 4ever Ul.To

Rapidden bıktım usandım ya..

Hotfile forever and ever..

aylık 15 lira rapid günlük 2 liraya falan denk geliyo. premium aldığım günden beri çatır çatır indiriyorum bi sorun yok. ama başka siteye geçiceksek oranın premium'unu alırız problem dil =)

Rapit alternatifi linkler veren arkadaşlara her zaman teşekkürü borç biliyorum...
Ayrıca birden fazla partlı dosyalarda yine birden fazla dosyayı aynı anda indirebilecegimiz upload sitelerinide ön plana çıkarabilirsek yine bazı arkadaşlarımızın yaptığı gibi bu konuda hiçbir sorun kalmaz.Forumda upload yapan arkadaşlara tekrar başarılar.saygılar

aylık 15 lira rapid günlük 2 liraya falan denk geliyo. premium aldığım günden beri çatır çatır indiriyorum bi sorun yok. ama başka siteye geçiceksek oranın premium'unu alırız problem dil =)

Rapid Premium Account'unun Günlük Download Limiti Dolduğunda'da İndirebiliyormusun Merak Ediyorum.
Ben Yeri Geliyor Rapidden Free Kullanıcı Olarak Günlük 6,7GB İndirebiliyorum,
Rapid Premium İçin Ayda 15 TL Vereceğime ADSL Tarifemi Değiştiririm Daha Mantıklı.

cok güzel bir yazı olmus, tarayıcılarla benzetmeleri de begendim, eline saglık ;)

Rapid Premium Account'unun Günlük Download Limiti Dolduğunda'da İndirebiliyormusun Merak Ediyorum.
Ben Yeri Geliyor Rapidden Free Kullanıcı Olarak Günlük 6,7GB İndirebiliyorum,
Rapid Premium İçin Ayda 15 TL Vereceğime ADSL Tarifemi Değiştiririm Daha Mantıklı.

ben 20 lira daha verip 100 gb daha alıyorm. sen sana mantıklı geleni yapabilirsin tabi

uLash rapidden şikayetcisin ama rapid premium Hesap satmayıda ihmal etmiyosun nasıl oluo bu iş :D :p

rapide kafam girsin :D

hotfile iyi hoşta şu güvenlik metnini kaldırsalar daha hoş olcak =)

digerlerine denemek lazim ozaman

tesekkürler Ulas =)

Alternatif upload yaparsak sorun olmaz sanırım.
Ayrıca hotfilede remote upload var.Rapidshare linkini kopyalayınca çok çabukça kendisine upload yapıyor.
190 mb yi 3 dk den az bir sürede upload etti.
Rapidshareden indiremeyenler böyle yapıp indirebilirler..

Geri