Neden Sigara içiyoruz._?

Neden Sigara içiyoruz._?

• Zevk Meselesi

Kullanılan: 20 26.7%
  • Sanane Kardeşim

Kullanılan: 33 44.0%
  • Diger..

Kullanılan: 22 29.3%

• Kullanılan toplam oy
    75

TheMetaor

тм ρRoduction
Reaction score
0
Evet Arkadaslar bende bi içici olarak cevabını bulamadım.Aşşagıda sölediklerim yalan mı Hayır!Hayattan..Peki neden....
Canım Sıkıldı Yak bi sigara
Üzüldüm yak bi Sigara
Aa dostum gelmiş yak bi sigara
Yemek Arkası yak bi sigara
Çay Sigara :saskin

VaLLaha Herşey Var SIKINTI Dert Efkar EGLence Zevk Vß :hhsigara

21 yaş ve 2 haftada 1 paket Mb idare ediyo bazen hic aklıma bile gelmiyo

Zevk meselesi bence

bence alıştıktan sonra sadece bi bahaneye bakar sıgara içmek hangi duygumuz ağır basıosa bi sıgara yakarız yada sadece aklımıza gelmesi bile yeter

sebep yok..içindeki zehire alışmısız bi kere..ayrıca ağız tiryakiliği de var.üzüntü de,sevinçte,eğlencede,can sıkıntısında herşeyde içiyoruz..içene karışılamaz,içmeyenede saygı duyulur..içmeyenler en iyisini yapıyor tabii ki.

Sigara Icenleri Anlamiyorum =)

canım bi çektiki sorma gitsin..ihtiyaçtan abii.. alışkanlık işte..yemeğimizide yedik şimdi iyi gider bi sigara..efkarlandım yine.. v.b v.b v.b kısacası bahanemiz çok....

tek dostum arkadasım sigaram
derdimi dinler,aglarsa beraber aglarız :)
ama tavsiye etmiyorum
içmeyenler sakın ola baslamasın

sigara içilmeye başlandıgı sıra ilk heves sonra ortam sonra muhabbet sonra sı el alışkanlıgı bence

Bazen çok sıkıntılı ve dertli oluyorum. Bir nefes alıyorum kendime geliyorum. Bu sadece bir nedeni ;)

12-20 yaş arasında başlayanların içme nedeni:
Sigara içmenin marifet olduğunu sanmaları, ORTAM YAPACAKLARINI, artistik olduğunu düşünmeleri. Ayrı bir havası olduğunu düşünmeleri bu nedenle özenmeleri. Ki incelerseniz bu yaşlardakilerin sosyal bakımdan sorunu olduğunu görürsünüz (genel olarak)

gözlemime dayanarak söylüyorum.

Harbi Yaw Ben Nie Sıgara İçiyom ki :saskin

Geri