Neden Sigara içiyoruz._?

Neden Sigara içiyoruz._?

• Zevk Meselesi

Kullanılan: 20 26.7%
  • Sanane Kardeşim

Kullanılan: 33 44.0%
  • Diger..

Kullanılan: 22 29.3%

• Kullanılan toplam oy
    75
Bil Fiil 15 Seneden Beri Sigara Kullanıyorum Askerlik Hariç(Bu Arada Askerde Sigarayı Bıraktım, Sivilde Tekrar Başladım :) Normalde Günde Bir Paket İçiyordum.Son İki Üç Aydan Beri Bayağı Bi Azalttım Artık Haftada 1 yada 2 Paket İçiyorum.İnşaallah En Kısa Zamanda Bırakacağım.
Ama Belli Bi Zaman Sonra Sigaranın İçindeki Nikotin Bağımlılık Yapıyor.Belli Bi Zaman Diliminde Sigara İçmediğiniz Zaman Bu Nikotin İhtiyacı Tavan Yapıyor,İşte Ne Oluyorsa Bu Zaman'da Oluyor,Eğer Bu Zamanda Kendimize Hakim Olursak Sigarayı Birakabiliriz.Yoksa Sigaraya Devam.
Sigaradan Nefret Ediyorum, Ama Nikotin Bağımlılığım Öyle Bi Seviyeye Gelmiş Ki,İçmediğim Zaman Başımın Ağrısından Duramıyorum. Heralde Bu Da Bahanesi Oluyor İçmek İçin :)

Beşiktaşım GoL Atar Sevincten Yakarım Bi Siqara..

DostumLa Tartışır Yakarım Bi Siqara...

Viskimden YudumLarken Yakarım Bi Siqara..

[ Kısacası ZehirLide oLsa En İyi Dost Siqara =) ]

her sınawdan sonra yakarım bitane.başka hiç içmem

hava atmak için içiyolar bence

hava atmak için içiyolar bence

Sıqaranın NeyıyLe Hava AtıLır Dostum..?? Oww Ben Kendımı ZehırLıyorum Ama Dumanıda HaLka ŞekLinde Çıkarıyorum Dıyemı Hava AtıyorLar.. Ey aLLam Ya =)

ben kendim icmiyorum, icenlere icmemeye davet ediyorum...

İlk zamanlarda büyümenin bir parcası olarak algıladığım ve özenerek içtiğim allahın belası sigarayi su anda sadece ve sadece bağımlı oldugum için aynı zamandada el alışkanlığına döndüğü için gunde 2 Paket içiyorum.......

Büyük bir sabırsızlıkla Temmuzda uygulamaya geçecek Kapalı alanlarda Sigara Yasagını bekliyorum

sanane kardeşim :D:D:D dermişim :D ama ben kullanmadıqım için bilemiyorum :)

Geri