Neden Öpüşürken Gözler Kapanır?

bence insan gözlerini kapatınca daha derinleşir daha çok hisseder:aşk.ruhuyla hisseder yani..çevredeki içbirşeyin bu anı bölmesini istemez:aşk:aşk.böle işte aslında daha çok sey varda kelimelere dökemiyorum.:aşk:aşk

Kapatmayan yoktur ama aslında çok ilginç bişey..

Sizce neden?

Bence sevgililer öpüşürken gözlerini kapatır çünkü o an gözleriyle değil kapleriyle görmek isterler.:aşk

Acaba daha güzel birini mi hayal ediyoruz.. :saskin
Yok yok şaka..
Evet ya neden bilen var mı? GAliba dediğiniz gibi daha yoğun hissetmeqle alakalı.. :aşk

kızlar erkekleri gıcık etmek ister ondan dolayı gözlerini kapatırlar =)
ben göz kapamaya karşıyım,ama kapamak isteyenin de tercihine saygılıyım :goz:

bence başka insanLarı hayaL ederLer zuahahahhahaaha .)))))

hahaha bende bunu sevgilime genellikle sevgililerime sorarım niye gözlerini kapıyosun diye ama ben asla kapamam :D

Reflex gibi bişey ya :D o pozisyona gelince nedense kapanıyo :D

genelde acık oluyo benımkı ama sevgılımınkı hıc acılmıyo

birbirlerine bakarken olaya yoğunlaşamazlar çünkü ;)

kalpten seviosan kapanır ama oylesine opuyorsan kapanmaz! en azından bende boyle oldu hep:)

ben kapatırım elimi yanlıs bı yere koyduumda aaa gözlerim kapalıydı demek icin ;)

Bi öPüşüRKen DiKKat Ederim :p

dahA Zaman I Var =)

bence kapatmasının nedenı ırendığı ıcın bare gozlerımım kapatayımda bırşey gormeyeyım anlamında:D:D:D:D:D:D

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ;2382844' Alıntı:
kızlar erkekleri gıcık etmek ister ondan dolayı gözlerini kapatırlar =)
ben göz kapamaya karşıyım,ama kapamak isteyenin de tercihine saygılıyım :goz:

odunsun olm sen ben sana bunu her fırsatta sölüorum işin ruhiyatına gireceksin :D

bence bir saygıdır göz kapamak karşındaki insana

ne saygısı la sıpa ... neden cekınıosun kız opustugu yaratıgın nası bısı oldugunu gormesın mı bumudur saygı : ))

öpüşmekte ne zaten bişeyin baslangıcı onemlı olan o evrede gozlerın acık mı kapalı mı : )) benım sahsen full acık kacırmam pozısyonları : )

ne saygısı la sıpa ... neden cekınıosun kız opustugu yaratıgın nası bısı oldugunu gormesın mı bumudur saygı : ))

öpüşmekte ne zaten bişeyin baslangıcı onemlı olan o evrede gozlerın acık mı kapalı mı : )) benım sahsen full acık kacırmam pozısyonları : )

İsa ben sana ne diyeyim öldüm burda gülmekten :hhmanD

bi kere daha bu konu verilmişti. sen yine bi yorum yapmıştın o da komediydi:hhmanD

aç ağzını yum gözünü demiştin :hhmanD

alemsin yaa :durdurun

Geri