Neden Öpüşürken Gözler Kapanır?

ya nedenini bilmiyorum ama öpüsürken gösler otomatikman kapaniyo acilmiyokine :D

Bence utanç'dan kim ne derse desin. O an tam degdigi an ben utandigim icin yumuyorum ama herkez ben gibi dusunmeyebilir.

utanıo garıplerım ondan kapatıolar=)

valla ben kapatmıyom karsımdakı ınsan kapatıyo bende onun surat ıfadesıne bakıyom o zaman daha guzel oluyo

odunsun olm sen ben sana bunu her fırsatta sölüorum işin ruhiyatına gireceksin :D

bence bir saygıdır göz kapamak karşındaki insana

olm gözü kaparsam daha iyi olur aslında
insanın aklından 3875174178541241278 türlü şey geçiyor
ürkütmemek lazım :)

ne saygısı la sıpa ... neden cekınıosun kız opustugu yaratıgın nası bısı oldugunu gormesın mı bumudur saygı : ))

öpüşmekte ne zaten bişeyin baslangıcı onemlı olan o evrede gozlerın acık mı kapalı mı : )) benım sahsen full acık kacırmam pozısyonları : )

dayı ileriki aşamalarda gözleri kapayan arkadaşlar varmış duyuyorum, esefle kınıyorum hepsini

valla ben kapatmıyom karsımdakı ınsan kapatıyo bende onun surat ıfadesıne bakıyom o zaman daha guzel oluyo

Örnek alın işte, hem romantik hem de iş bilen
usta takdir ettim gerçektende

la çok yakından bakınca çok komik görünüyo
gülüp de romantizmi bozmamak için kapatmak lazım :D

benim bildiğim eğer gerçekten seviyorsan gözlerin kapanıyor olması..eğer gerçekten seviyorsan kapanıyo gözler :) benim değişio :p

ben gözümü açtığımda gülme krizine giriyorum:durdurun:durdurun.amannn açmayın be gözünüzü tüm romatizm kaçar..:aşk:aşk
731pv1i.gif

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ;2382844' Alıntı:
kızlar erkekleri gıcık etmek ister ondan dolayı gözlerini kapatırlar =)
ben göz kapamaya karşıyım,ama kapamak isteyenin de tercihine saygılıyım :goz:

hahaha bende bunu sevgilime genellikle sevgililerime sorarım niye gözlerini kapıyosun diye ama ben asla kapamam :D

bir araştırma yazısı okumuştum. tam hatırlayamıyorum özür dilerim hatırladığım kadarıyla...

gözlerin kapanmasının nedeni o iki insan arasında duygu bağının güçlenmesine yoğunluğun artmasına neden olurmuş ama en önemli sebebi ise iki kişinin birbirlerine duydukları güvenden kaynaklanırmış. gözlerini kapamayanlar karşısındakine güvensiz olduğundan gözlerini açık tutarmış. :goz:

bir araştırma yazısı okumuştum. tam hatırlayamıyorum özür dilerim hatırladığım kadarıyla...

gözlerin kapanmasının nedeni o iki insan arasında duygu bağının güçlenmesine yoğunluğun artmasına neden olurmuş ama en önemli sebebi ise iki kişinin birbirlerine duydukları güvenden kaynaklanırmış. gözlerini kapamayanlar karşısındakine güvensiz olduğundan gözlerini açık tutarmış. :goz:

guzel olmus gercekten senin yazdigin bi cogunu okudum ama n guzeli buydu galiba..

Geri