FreAky_' Alıntı:gerçi ben sitede yeniym ama ikiside -1 üzgnm..
e madem 3-5 ßayansınız mod adayLıqı açmanıza gerek yoktuĶιzιℓαкяєק' Alıntı:ayıp ya ztn sitede 3-5 bayanız bunlarda birbirine destek olucana köstek oluolar
pasaklının her türlü paylaşımı güzel kimi zaman güldürüo kimi zaman hüzünlendirio kimi zaman bilmediklerimizi,unuttuklarımızı bize sunuo - verenlere tşk edilse nolcak + verenlere tşk edilse nolcak pasaklının bu konuyu açması için okadar ısrar ettim hakettiği bölümlerden biridir hhgirls bölümü yaptığı paylaşımlar arka sayfalarda da olsa dier konulara bedel ( bnm vermiş olduğum konulara da )
kusura bakma pasaklı ben tartışma çıkmasını istemezdim... keşke okadar ısrar etmeseydim biz seni ve senin paylaşımlarını sevioruz +1:hhman:
3-5 bayanız die mod adayı olamıcaz anlamına gelmio karmacım:goz:KaRma' Alıntı:e madem 3-5 ßayansınız mod adayLıqı açmanıza gerek yoktuseninde ßu sözLeri söylemene + pasaklıya ısrar etmene çıkacak tartı$malara üzüLmenede gerek kaLmazdı
$imdiye kadar modLukLar ßu KLasik yöntemLe yapıLdı. ama diyosanki 3-5 ßayanız ßize özEL ßi uyguLama yapıLabiLir
ßenden +1 olur o zaman sizin ßöLüme özeL
![]()
ßen sana anLattım daha detaylıĶιzιℓαкяєק' Alıntı:
3-5 bayanız die mod adayı olamıcaz anlamına gelmio karmacım:goz:
bence burda herkes eşit kimseye özel davranılamaz:goz:
madem - verdin öle kalsın +larını başkların sakla:goz:
dipnot gerisi msnden burayı kirletmeyelim