ne desem bilmem ki 2:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kitaplar Dergiler (e-book) a gelsene sen ben pek ilgilenemiyorum
girls de olabilir prenses e yardımcı olursun ...
olmadı sen benim adminim ol ;)

gerçi ben sitede yeniym ama ikiside -1 üzgnm..

Evet yine karşılıklı atışmalara dönüşen bir mod adaylığı..:D

Pasaklı sadece paylasımlarıyla degıl bence forum kurallarını iyi bilmesi

ve efendi duruşuyla da modluga yakısacak bir arkadaşımzdır.

her zaman desteklerım +1907

FreAky_' Alıntı:
gerçi ben sitede yeniym ama ikiside -1 üzgnm..

hööööööö NEDEN ve NİÇİN ? :Sopa
BENDEN ++++++

her iki bölüm içinde -1 diyorum
hayırlısı

<<<<<<<<--------1-------->>>>>>>>>>

çogunlukta orda sadce okuma yapıorum ... ve sadece prensesin konularına rastlıorum..
Prenses sanırım yanına arkadas mod almıcak..

Son söz Yanına alacak olan Prenses ve Yönetimn

ayıp ya ztn sitede 3-5 bayanız bunlarda birbirine destek olucana köstek oluolar
pasaklının her türlü paylaşımı güzel kimi zaman güldürüo kimi zaman hüzünlendirio kimi zaman bilmediklerimizi,unuttuklarımızı bize sunuo - verenlere tşk edilse nolcak + verenlere tşk edilse nolcak pasaklının bu konuyu açması için okadar ısrar ettim hakettiği bölümlerden biridir hhgirls bölümü yaptığı paylaşımlar arka sayfalarda da olsa dier konulara bedel ( bnm vermiş olduğum konulara da )
kusura bakma pasaklı ben tartışma çıkmasını istemezdim... keşke okadar ısrar etmeseydim biz seni ve senin paylaşımlarını sevioruz +1:hhman:

Ķιzιℓαкяєק' Alıntı:
ayıp ya ztn sitede 3-5 bayanız bunlarda birbirine destek olucana köstek oluolar
pasaklının her türlü paylaşımı güzel kimi zaman güldürüo kimi zaman hüzünlendirio kimi zaman bilmediklerimizi,unuttuklarımızı bize sunuo - verenlere tşk edilse nolcak + verenlere tşk edilse nolcak pasaklının bu konuyu açması için okadar ısrar ettim hakettiği bölümlerden biridir hhgirls bölümü yaptığı paylaşımlar arka sayfalarda da olsa dier konulara bedel ( bnm vermiş olduğum konulara da )
kusura bakma pasaklı ben tartışma çıkmasını istemezdim... keşke okadar ısrar etmeseydim biz seni ve senin paylaşımlarını sevioruz +1:hhman:
e madem 3-5 ßayansınız mod adayLıqı açmanıza gerek yoktu :) seninde ßu sözLeri söylemene + pasaklıya ısrar etmene çıkacak tartı$malara üzüLmenede gerek kaLmazdı :) $imdiye kadar modLukLar ßu KLasik yöntemLe yapıLdı. ama diyosanki 3-5 ßayanız ßize özEL ßi uyguLama yapıLabiLir:) ßenden +1 olur o zaman sizin ßöLüme özeL :)

prenses çok iyi bi şekilde idrae ediyor orayı bence gereksiz -1

KaRma' Alıntı:
e madem 3-5 ßayansınız mod adayLıqı açmanıza gerek yoktu :) seninde ßu sözLeri söylemene + pasaklıya ısrar etmene çıkacak tartı$malara üzüLmenede gerek kaLmazdı :) $imdiye kadar modLukLar ßu KLasik yöntemLe yapıLdı. ama diyosanki 3-5 ßayanız ßize özEL ßi uyguLama yapıLabiLir:) ßenden +1 olur o zaman sizin ßöLüme özeL :)
3-5 bayanız die mod adayı olamıcaz anlamına gelmio karmacım:goz:
bence burda herkes eşit kimseye özel davranılamaz:goz:
madem - verdin öle kalsın +larını başkların sakla:goz:
dipnot gerisi msnden burayı kirletmeyelim:p

bence gereksiz bi modluk başvurusu bu yüzden -1 ~PRENSES~ orayı gayet iyi bi şekilde yönetiyor ve son olarakda ben orda ~PRENSES~ den başkasını görmüyorum ...

*-*-*-*-*-*-* +1 *-*-*-*-*-*-*:)

her zaman +++++ senin bu işte tecrübeni biliyorum .. forumu iyi biliyorsun eskilerden birisin .. ve bu foruma çok emeğin geçmiştir. bazen yaptığın eski konuları güncellemek . ve başkalarının gereksiz dediği konular açmak .. Biraz olsun eğlenece çıkarıyordu bize .. Ben ce bir numara bir adaysın.

Ķιzιℓαкяєק' Alıntı:

3-5 bayanız die mod adayı olamıcaz anlamına gelmio karmacım:goz:
bence burda herkes eşit kimseye özel davranılamaz:goz:
madem - verdin öle kalsın +larını başkların sakla:goz:
dipnot gerisi msnden burayı kirletmeyelim:p
ßen sana anLattım daha detaylı :) Verdiğim - haLen geçerLi Verdiğim + da pasakLıya değiL yazdıgım öneriyeydi:)

---------------- +1 ----------------- yorum yapmaya gerek görmüyorum hakkın senin bazı arkadaşlar konun yok orda yazmışlar o arkadaşlara sorarım pasaklı kadar ilgilenen varmı bu forumda gecesi gündüzü burada geçiyor kakışır tam destek benden .......

pasaklı benden sana tam destek,
senin paylaşımlarını zevkle okuyor ve paylaşıyorum,
saygı duyduğum bir arkadaşımızsın,
modlukta sana yakışır,
benim hh ye ilk geldiğimde paylaşımlarıyla
en dikkatimi çeken üye kızılakrep-pasaklı ve J@CK@L DI,
onun için tam destek,
tabiki,
son söz yönetyimin,
saygılarımla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri