Namaz kılan sol____

ikra kardeş anlamadığınz yada size yanlış anlatılan bişey var bizde en az sizin kadar müslümanız bunu artık kafanıza sokun ayrıca DOSTUNUDA DÜŞMANINIDA İYİ SEÇ
VATAN karış karış satılıyor şimdiden yakında dinimizi kullanrak siyaset yapmayı bilenler
DİNİMİZİ SATMAYIDA İYİ BİLİRLER!!!

Ben kimsenin bana anLattıkLarıyLa insanLarı yargıLamam
Görünen köy kıLavuz istemiyor gözüm sağLıkLı hamdoLsun
Keza kıLavuzu karga oLanın burnunun durumunu da görmekteyim :)

%99 musluman diyorsunuz işinize gelince, işinize gelince de musluman dusmanları soyle yapıyor boyle yapıyor islamı yasayamıyoruz diyorsunuz.

ne kadar cabbar bir %1 miş bu arkadas.

ayrıca dolaylı yoldan Atatürk'e saldırmaya kalkma bosuna.bu da yeni adet cıktı, Atatürke acıkca saldıramıyorsam Kemalizme,kemalistlere, laiklige saldırırm kimse cakmaz hesabı :goz: bir neci köylü kurnazlıgı :melek gec bunları geccccc

Bak babayiğit
Ben kimseye saLdırmam he söz söyLemeyi saLdırmak aLgıLıyorsanız o başka
Ben doğru biLdiğimi kimseden sakınmadan söyLerim putmuş mutmuş anLamam ben
Benim yorumumu yanıtLayacaksan diğer üyeLerin söyLedikLeriyLe ahkam kesme benim söyLedikLerimden sonuç çıkar
Ayrıca ben birine saLdıracaksam ben chpLi veya kemaList geçinen ürkekLerden değiLim
Kimsenin arkasına sakLanıp çaktırmadan etmem Lafımı ne diyeceksem aynen muhattabına söyLer
Arkamı döner çıkarım bunu burda herkes biLir sende öğren

iyi işte bizde öyle olması gerektiğini düşünürüz normalde..avrupada hristiyan demokratlar,cumhuriyetçi sosyalistler diye ayrımı olan bir halk,bizde solun ne demokratlığı ne dinciliği var... garip değilmi? bizde sol ; din denildiğinde trafoya tutulmuş gibi oluyor her nedense tüyleri diken diken::) bizde nasıl tarif edecez sizi bilemedikki:))

doru diyosun :)

Sol Devleti Ele Gecirmeye Calısıyor Diyorsunuz Siz böyle Sol Sunu Yaptı Sol Bunu Yaptı Arastıracagına Tayyip Amcanızı Arastırın Böyle Giderse Sol Degil Ama Amerika Köpekleri Ele Gecircek Sizde Tayyip Amccanızla İzleyeceksiniz

Arkadaşlar ben mi yanlış biliyorum. Sol olmak dinsizlik değildir diyor bir arkadaş. Din afyondur dememişmi Sosyalizmin fikir babası Karl Marx. Neyi kastettiği açıktır. Komünizm rejimlerinin dine karşı tutumları bellidir. Sosyalizmin tek yumurta ikizi komünizmin dine yaklaşımı böyleyse nasıl dinsizlik değildir?....

Yada bir parti lideri çıkıp bir ayeti inkar ediyorsa ki bu küfre girer, buna destek veren zihniyet ne tür buhranlar içindedir?

iyi işte bizde öyle olması gerektiğini düşünürüz normalde..avrupada hristiyan demokratlar,cumhuriyetçi sosyalistler diye ayrımı olan bir halk,bizde solun ne demokratlığı ne dinciliği var... garip değilmi? bizde sol ; din denildiğinde trafoya tutulmuş gibi oluyor her nedense tüyleri diken diken::) bizde nasıl tarif edecez sizi bilemedikki:))

Sen bırak soluda namaz kılan Akp lilerden bahset bize.

Namazda kılıyorlar oruçta tutuyorlar,40 defa haccada gidiyorlar ama hergün bi yolsuzlukları ortaya cıkıyor.Garibana yardım için toplanan paraları bile çalabiliyorlar...

Sense gelmiş hala geyik yapıyorsun.Bırak geyiğide gercek hayata dön biraz.Sizinkilerin hırsızlıklarından bahset,
hırsızlık günahdı değilmi ??

Sen bırak soluda namaz kılan Akp lilerden bahset bize.

Namazda kılıyorlar oruçta tutuyorlar,40 defa haccada gidiyorlar ama hergün bi yolsuzlukları ortaya cıkıyor.Garibana yardım için toplanan paraları bile çalabiliyorlar...

Sense gelmiş hala geyik yapıyorsun.Bırak geyiğide gercek hayata dön biraz.Sizinkilerin hırsızlıklarından bahset,
hırsızlık günahdı değilmi ??

elbette günah sizinki bzimki diye bişey olmaz,,bizimkinden kastının daha açığını ben söyllimm,babamda olsa günah. elini keserim,,,sen beni tayyipçi falan sanma,,hırsızlığı bu ülkede medya sayesinde ilk tescillenen soldur.ergün göknel isim babasıdır..ordan başlasak nasıl olur..:))

Mesajında az biraz mantık ararsan kendin cevabını vermişsin zaten.Sorun dinci-laik sorunuysa dinciler namaz kılar değil mi ? Eee karşısında olan zavallılarda buna karşı hareket etmesi lazım yani...
Sen ki yaşamının her alanında laikliğin çiğnenmesine karşı olan birisin fazla açıklama yapmaya da gerek yok :D

Bu arada konuyla alakalı olarak ;
Sol mu :) O da ne ?

mantık açık değilmi

dinci demek namaz kılan demek değildir aslında Siyasi olupta dini kullanarak makam ,para,güç sahibi olan demektir:D:D Papa dincidir Fettulahta Dincidir ama ikiside dini mevkilerde olmasına rağmen siyasi kişiliklerdir lakin ikiside namaz kılmıyor değilmi.........

ayrıca laik olupta dindar insanlar olamazmıki NAMAZ KILMASINLAR

Laiklik Dinsizlik değildir kardeş kavramları birbirine karıştırarak mantık bulamaz mantı çorbasına çevirirsin :D:D

Dindarla dinciyi birbirine karıştırma her sakallıyı deden sanma her namaz kılanı müslüman sanma :D:D Kalplerde olanı yanlız Yüce Yaratan bilir gerisi şekilden ibarettir........

Medyada çıktı diye insanları suçlamak doğru değil.Kim yaptıysa yargılansın sonucu yargı versin eğer yargılanamıyorsa vicdanlarıyla başbaşalar. Zaten bir gün herkes yargılanacak.

Bir insan laik olamaz. Laikliği savunabilir. Laik yönetimi savunabilir. Laiklik adı altında eğer bütün dinlere eşit mesafe kuralı çerçevesinde yasal düzenleme yapıyorsa buna islami ya da dinci ya da müslüman herneyse buna bir itirazı yok sanırım.

mantık açık değilmi

dinci demek namaz kılan demek değildir aslında Siyasi olupta dini kullanarak makam ,para,güç sahibi olan demektir:D:D Papa dincidir Fettulahta Dincidir ama ikiside dini mevkilerde olmasına rağmen siyasi kişiliklerdir lakin ikiside namaz kılmıyor değilmi.........

ayrıca laik olupta dindar insanlar olamazmıki NAMAZ KILMASINLAR

Laiklik Dinsizlik değildir kardeş kavramları birbirine karıştırarak mantık bulamaz mantı çorbasına çevirirsin :D:D

Dindarla dinciyi birbirine karıştırma her sakallıyı deden sanma her namaz kılanı müslüman sanma :D:D Kalplerde olanı yanlız Yüce Yaratan bilir gerisi şekilden ibarettir........

Yönünüz hep aynı alıştık artık biliyorsunuz değil mi ?
Yok papaymış,Fethullah Gülenmiş bunlar beni hiç mi hiç bağLamaz..
Ama şu nokta var ki kalpte oLan imanı ibadetlerine yansıtmadıktan sonra varolup olmadığı şüphededir vesseLam.
He birde namaz kıLan ben hiç bir soLcu görmedim orayı da belirteyim :goz:

elbette günah sizinki bzimki diye bişey olmaz,,bizimkinden kastının daha açığını ben söyllimm,babamda olsa günah. elini keserim,,,

Her hırsızlık yapanın elini kesersek AKP de iki kollu kimse kalmayacak.

O yüzden vazgectim el kesmekten bari bu hırsızları savunmayın onların peşinden gitmeyin diyoruz. :goz:

imandan garip kalmışların peşinden mi gidelim?

imandan garip kalmışların peşinden mi gidelim?

herkesin inancı kendine sonucta

devleti yonetmek becerisi ayrı sey imanlı olmak ayrı sey.

sırf imanlı ve dini iyi biliyor diye devlet yonetimi 0 olan birisinin pesinden gidecek bir mantıga sahipsen zaten bosa konusuyoruz demek

ayrıca akp lilere de imanlı diyorsan zaten ya farklı ulkede yasıyoruz ya da akp diye bahsettigimiz seyler ayrı cunku adamların yaptıkları dolandırıcılıklar belgeleriyle ortada, imanlı dedigin adam rüşvet yer mi?kul hakkı yer mi? göz göre göre yalan söyler mi? eger evet dersen, haklısın, imanlılar :eek:ha

Her hırsızlık yapanın elini kesersek AKP de iki kollu kimse kalmayacak.

O yüzden vazgectim el kesmekten bari bu hırsızları savunmayın onların peşinden gitmeyin diyoruz. :goz:

sen sordun ben cevapladım neden mesajın tamamını koymuyorsun ,,alıntı yaptığın mesajdada verdiğim gibi günahın hırsızlığın namussuuzluğun seni-beni olmaz -babamda olsa ceza veririm dedim,sen kendi zihniyetinin hırsızı ergün gökneller için aynı duyayrlılıkları koysana ortaya ,görelim fikrinizin samimiyetini,,ATATÜRK öldükten sonra dolmabahçeye yerleşen milli şefin oğlu için koca sarayın bütün kalaoriferleri tek bir kişi için yıllarca yakıldı..millet aç iken chp milletin buğday tarlasını devşirirdi..birgün gerçek tarih yazılacak.. şimdiden başladı zaten ergenekonla..

herkesin inancı kendine sonucta

devleti yonetmek becerisi ayrı sey imanlı olmak ayrı sey.

sırf imanlı ve dini iyi biliyor diye devlet yonetimi 0 olan birisinin pesinden gidecek bir mantıga sahipsen zaten bosa konusuyoruz demek

ayrıca akp lilere de imanlı diyorsan zaten ya farklı ulkede yasıyoruz ya da akp diye bahsettigimiz seyler ayrı cunku adamların yaptıkları dolandırıcılıklar belgeleriyle ortada, imanlı dedigin adam rüşvet yer mi?kul hakkı yer mi? göz göre göre yalan söyler mi? eger evet dersen, haklısın, imanlılar :eek:ha

Eğer yapmışlarsa şerefsizler ki yapanlar vardır ve cezasını görecektir. Ben gözümle görmediğim için birşey diyemeceğim.Ama kulağımla duyduğum bir imansızlığıda oy verecek kadar aşağılık değilim. Benim Peygamberime hakaret edip hala o parti de duracak ve ben ona vericem sonrada kendime müslüman diyeceğim. Saçmalık.
Aradaki farkı anlamak lazım günah işlemek ayrı şey küfür ayrı şey. Bile bile küfüre gitmek gibi birşey diğerinde ben bilmiyorum bu yolsuzlukları sadece bir kesimin gazeteleri yazdı diye haklı görmek cehaletten öteye gitmez.

sol bu mantaliteyle devam etsin ne güzel işte.. yaşasın baykal yaşasın perinçek solu..iktidar yakındır ,sanırım 2050 lerde falan..

sen sordun ben cevapladım neden mesajın tamamını koymuyorsun ,,alıntı yaptığın mesajdada verdiğim gibi günahın hırsızlığın namussuuzluğun seni-beni olmaz -babamda olsa ceza veririm dedim,sen kendi zihniyetinin hırsızı ergün gökneller için aynı duyayrlılıkları koysana ortaya ,görelim fikrinizin samimiyetini,,ATATÜRK öldükten sonra dolmabahçeye yerleşen milli şefin oğlu için koca sarayın bütün kalaoriferleri tek bir kişi için yıllarca yakıldı..millet aç iken chp milletin buğday tarlasını devşirirdi..birgün gerçek tarih yazılacak.. şimdiden başladı zaten ergenekonla..

Ben Chp li değilim arkadasım.Chp,Akp,İp,Mhp hepsi aynı benim için.Biri biraz daha milliyetci,Atatürkçü,laik,tarikatçı ama hepsinin ortak özelliği liberal ve Abd nin kulu olma özelligi.

Yani sorun tayyipde,baykalda,bahcelide degil sorun sistemde.Doğan,Albayrak,Tayyip,Gül,Sabancı vs vs rahat yaşayacak diye milyonlarca insan fakirlik içinde yaşıyorlar.
Onlar için bu dünya bir sınav yeri oysa aynı trilyonerler içinse güzel bir kader...

Öbür dünyada cenneti yaşayacagına inandırılan insanların bu dünyada da insanca yaşamasını istiyoruz biz.
Pek anlayacagını sanmıyorum ama biraz kendini zorlayabilirsen sonuc mükemmel olacaktır inan bana...:goz:

Tutturmuşsunuz Abd Kopegı olmayın,kulu olmayın cart curt.
Irak gıbımı olmak ıstıyosun?Medenıyetsız,haysıyetsız namussuzmu olmak ıstıyosun?
Suan Amerıka super guc arkadasım,ve eger amerıkaya meydan okumak ıstıyosan ılk once Rusya engelını aşman lazım :) Rusya engelını aşman ıcın guclu olman lazım,guclu olman ıcın para lazım.
Para olması ıcın sabır lazım.
Butun bu aşamaları ogren,yaşa ondan sonra kafa tut.
Senın soyledıgın kelıme neye benzıyor bılıyomusun.Ceylanın aslana meydan okumasına :]
ıyı forumlar.
Dereyı gecene kadar ayıya dayı demezsen,o derede bogulursun

baykala tırnaklık etmek bize düşmez..onun tırnağı niye olalım.sizler ve baykal bu miilletin hademesi çalışanı emekçisi olsun kimse kimseye tırnaklık etmesin yeter.

bu kadar basit işte..başka söze gerek varmı,illa niye tırnak olalım o sol ele..

Geri