Namaz kılan sol____

Sol-sağ eskiden siyasetin ve siyasetçinin yegane kavramları
İnsanı tanımlarken ve hatta kişilik analizini bile siyasi zihniyetinin etiketi olan solcu-sağcı tabirlerinden yapar durumlarından,günümüzün etkin,global ve hatta maddi siyaset çizgisine ulaştığımız demokrasi kavramları bazı durumlarda boş kalıyor.
Bazı arkadaşlar aynen büyük yayın organlarının kocaman baş sayfa haberlerindeki manşaetlere kilitlenişi gibi başlığa kilitlenmeleri,eğitimin ve siyasi olgunluğun yurdum insanındaki özetini vermiş.
Bende dahil olmak üzere bir çok insan kendine bu sıfatlerdan yakıştırmayı uygun bulmamaktadır.Benim için siyaset,
Vatan
Bayrak
Namus üçgeninde gerçekleşirki,bu üçgeni birbirine bağlayan güzel bir çizgi vardır;
Din.

Kısaca özet bu olsa gerek.

başlık ve yazı çok da uyumlu olmasada teşekkürler... ayrıca sol kavramı genel olarak böyle değerlendirilse de her zaman istisnalar vardır ve sen de bunu çok iyi bilirsin... yaşamın temel gerksinimi parayken ve o da TÜRKİYE TOPLUMUNDA yokken hala biryerleri birleştirmeye düzeltmeye onarmaya inancı olan var mı merak ediyorum... üzülerek de söyleyemiyorum artık sadece söylüyorum sol yok çünkü solu oluşturacak taban yok... tartışılır ama yazarken sıkılıyorum bunu bi yere yazalım da bayramda konuşuruz... tekrar teşekkürler...

lütfen saygı çercevesinde hakaretsiz yorum yapın ve kaynak eleştirmeyiniz kuralları okumadan mesaj atmayınız bu hareketlere devam edenler kuralları okmus kabul edilip bu yönde cezai işleme tabi tutulacaklardır

Tutturmuşsunuz Abd Kopegı olmayın,kulu olmayın cart curt.
Irak gıbımı olmak ıstıyosun?Medenıyetsız,haysıyetsız namussuzmu olmak ıstıyosun?
Suan Amerıka super guc arkadasım,ve eger amerıkaya meydan okumak ıstıyosan ılk once Rusya engelını aşman lazım :) Rusya engelını aşman ıcın guclu olman lazım,guclu olman ıcın para lazım.
Para olması ıcın sabır lazım.
Butun bu aşamaları ogren,yaşa ondan sonra kafa tut.
Senın soyledıgın kelıme neye benzıyor bılıyomusun.Ceylanın aslana meydan okumasına :]
ıyı forumlar.
Dereyı gecene kadar ayıya dayı demezsen,o derede bogulursun

yaaa para için herşeyimizi satalım değil mi? sonra da gidip amerikayı birgüzel dövelim.

ilkokula giden kardeşim bile daha objektif düşünüyor.

bu arada kurtuluş savaşında ceylan bizdik bilmem anlatabildim mi.

Ammada adil yaaa. Adam tutup tek başına bütün solu dinsiz olarak yargılıyor. Ama forum kuralları gereği herifin penthouse yazarı olduğunu söyleyemiyoruz. Bayıldım forum sitesindeki krallara...

Geri