msn yazışmalarını ele geçirme

Sevgi güvendir,Sevgi inanmaktır,Sevgi kişisel hayata saygıdır,Sevgi fedakarlıktır,Sevgi sabırdır,Sevgi ve Sevginin hası yüreğinde saklı olandır.Esenlikler dileğimle msn sevdasını bırak....

Aynısı senin de başına gelebilir. Diyelim eski bir sevgiline fingirdek bir mesaj attın, aslında şimdiki ilişkin için bir tehlike değil bu. Ya kız arkadaşın bunu öğrenip senden ayrılsa? Hoşuna gider miydi?

yuh ya kaydettırebılr fakat onun pc ne ne işe yaradı :D bu arada konu adatılınca ne yaparsınfln dııL dımı :D

Bence sen yıne aLdatıLıoyrsun XD

Bak kardeşim kızın msn'e plus kulanıyorsa çıktın kıza de msne sayesinde uzakdan yardım iste pc ne bakcam de eger pc'n de hızlıysa kolay olur açarsın kendi elinle bakarsın kimlerle hangi tarihde kimlerle konuşmus ama kız yok dio baktırmıyo sana demek ki gene aldatıyo ama ilk den deme bakacanı bununla beraber int.tarayıcınada gir en son hangi sitelere girmiş onuda bak . eger o nasıl dersen BÖLE kızla konuştun pencerede eylemler - uzakdan yardım

BİRDE BU PROGRAM sayensinde bakabilirsn sewgilinin pc'sine
ben denedim inan arkadaşm oyununu açıp oynadm kendi klavyemle burda güsel bide bunu açıklarm eger istiyosan ama int. bak google yaz çıkar galiba program adı 'TeamViewer 4'

şimdik pc'sne keylggr yerlestır... yada serwer dosyası yerlestır senın yaratıcılıgına kalmıs (serwer trojan dosyasıdır.) pc'sıne gir.. dosyalarını cek napıyo izle monitör görüntüsünü aynen aktar... ama zor iş we bı saf bulmak şart trojanı yıcek :D o yuzden kendın yerlestrebılıyosn yerlestır...

k.bakma program ws werırdım ama senı tanımıyorum... bu tur bıseyı ne nıyetle yaptıgını kestıremem(yalan soyluyosun demıyorum ben kestıremem dıyorum ) bu yzuden program adı yada programı sana weremem ama nette bıraz arama yaparsan bulursun ne aradıgını.. ;)

katılıorum bence anca böle yapılır.. tabi daha yaratıcı olmak senin eline kalmış

Güven yoksa daha fazla uzatma :durdurun

geyik.jpg

bence boşuna uğraşma arkadaşım. eğer içinde böyle bi şüphe varsa sağlıklı bi yolda değil bu iş. diyelim ki istediğini buldun, yazışmalarını ele geçirdin. ve msn de başka biriyle (senin düşündüğün biçimde) yazışmadığını gördün. bu senin için yeterli mi. belki cepten msj laşıyo bi başkasıyla. telefonunadamı keylogger göndereceksin güvenebilmek için. yada çok temkinli bu tarz işlerden uzak duruyo. birebir görüşüyo bi başkasıyla. 7 gün 24 saat takip mi edeceksin emin olmak için. sen sviyosun tmm. onun da seni sevdiğinden emin değilsen senin sevgin hiç bi anlam ifade etmez bence. hiç uzatma. unutamam falan gibi de bi korkun olmasın. %1000 unutursun. emin ol

Geri