msn yazışmalarını ele geçirme

ilginiz için t$r. ederim. cewap yazamadım çünkü $ehir dışındaydım. internetim yoktu. o yüzden berkant89 bana açıklama yapmış ama sonra silmiş dedigi gibi. fadetoblack ta keylggr diye birşeyler anlatmış fakat ömrümde ilk defa duydum. kısacası ben bilgisayarı bilen biri değilim. kaldı ki kötü amaç için kullanma işim olsun. bilenler bir şekilde yapıyordur zaten. benim ne bilgim war. nede elimde bişi. en azından yol gösterirseniz yardımcı olursunuz. şimdiden teşekkürler...

hepsi sacma bence msn sıfrenı ver de verıo sa senı sevıo vermıosada sevmıo demektır sende vermıyosa ayrıl ayrılmıcagını bılıo ondan bole yapıo bence altta yatma bence her zamn ne derse yapma soledıklerını ona yaptır

ilk mesajlarında yazmıştım zaten konuyu... msn şifresini zaten biliyorum.. bilmek istedigim. kimin ile ne yazışıyor_?

ilk mesajlarında yazmıştım zaten konuyu... msn şifresini zaten biliyorum.. bilmek istedigim. kimin ile ne yazışıyor_?

bu konularda yardım ederim ama inandırman lazım msn şifresini senin yanında girerkende görebilirsin

neyse sana şöle diyim o arkadaşın dediği gibi yapabilirsin ama saf bulmana gerek yok bir müzik ya da bir resimle birleştirirsin server ı ve crypt ile server ı av lerden kaçırırsın antilerde yakalayamaz ooooh tamam

ama niyetin ne ? masıl emin olacaz

bu arada bunları başka bir pc de msn açsa yapamazsın unutma sadece o pc ye girer ve orda her ne yaparsa izleyebilirsin

cgdsbll ilgin için saol.. bir arkadaştan keylogger elde ettim. kız arkadaşımın laptopu war. ilerleyen zamanda müzik ile gönderme şeklinde yardımını isteye bilirim :D

cgdsbll ilgin için saol.. bir arkadaştan keylogger elde ettim. kız arkadaşımın laptopu war. ilerleyen zamanda müzik ile gönderme şeklinde yardımını isteye bilirim :D

tabiki herzaman beklerim ama şu programın adını versen işe yarayıp yaramıyacağını da sölerdim sana

yazık sana acıdım kardeş kendini bu kadar kucuk dusurmene senı aldatmıs olan eskı sevgılını tekrardan barısıyon ve bu kadar kucuk dusuyon merak etme bunları bende yasadım ama askımı kalbıme gommesınıde bıldım sana tavsıyem gıt baska bırını bul sevme kımseyıde
seversen .... s..... sevilirsın sozumu anladın sen

O şahıs la geleceğin olduğuna inanıyomusun ki halen yaptıklarına katlanıp bide kimle konuşmuş naapmış die merak ediosun.
Gerçi şu da vardır içine kurt düşmüş bi kere bırakıcam desende herşey inat için....

Bu iliski bir kere sarsilmis,dikis tutmaz.
Bazan sevgide yeterli olmayabilir iliskilerde.
Sen en iyisi bu kizdan vaz gec.
Cunki yuregin dahada cok kanayacaktir,bu sekilde.

bence ayrıl güvenmiosuun ve aldatılmıssın ve hala seviyorsun bence aYRıL :D

kız arkadaşımın msn şifresini biliyorum. ama kiminle we ne yazıştığını bilmek istiyorum. yazışmalarını nasıl elde edebilirim. şimdiden t$k...

arkadasım msnyi bilgisayara kayıt ettirmeyi biliyorsundur onu yap once sonra TeamViewer 3 diye bir program var bunu kızın bilgisayarına bir sekılde kurdur bu serverdir kesinlıkle virus programları gomez uzakdan masa ustude denıle bilir kendi pcden sankı kızın pcde oturuyormus gibi tum bilgisayara hakım olabilirsin bunun masa ustu goruntuleme ayrıca da dosya transveri bolumleride var kurarken baslangica kurdurmaya dikkat et sonra ac serverını dosya transverinden kızın haberi olmadan alınan dosyalardan cekebilirsin kayıtlı konusmaları kolay gelsin ama tek sorun var bunuonun bilgisayarına kurdurup ıdle sisresinı alabilmem bunuda bir yolu yardımcı oluyormus gibi davarandırmak bilgisayarında bir sorun varsa kızın bunu kurdur ben buradan halledeyim diye ama kurarken mutlaka baslangıcda acıması için olan bolumu işaretle sonra kızın makınasındakı sorunu coz ve program makına her acıldıgında baslasın sen onun masa ustunude gorebilirsin istersende dosya transveri yapabilirsin ben bunu cok kullanıyorum yiyen insanda bir haylı cok tabikıde yemıyenlerde olabilir ama iyi dusunup bir turlu kurdurabilirsen onun makınasını istediğin gibi kullanabilir isteiğin her seyi yapabilirsin tek sorun server acılınca duvarkagıdı kayboluyor ve sag yanda bir simge cıkıyor bilgisayar bilgisi olmaya insanlar kıllanmaz kolay gelsin

Casus Bilgisayar 007 (Keylogger) bunu yukle bılgısayarına kızın msn konusmaları ekran goruntulerı gırdıgı sıtelere bastıgı tuslara sıfreler vs herseyı gorebılırsın programın ıcınde ufak trojen vardır fakat bılgısayara buyuk acıda zarar vermez ısın bıtınce sılersın sıkıntı kalmaz ben kullandım vısta ısletım sıstemım var sıldım ve bı sıkıntı olmadı hee ama sunu solıyım bu programı sadece kız arkadasının bılgısayarında acabılırsın tabı orda bıde satın al tusu var satın alırsan hersey maıl adresıne gelıcektır umarım hersey ıstedıgın gıbı olur kolay gelsın ....

Geri