msn yazışmalarını ele geçirme

hahe

New member
Reaction score
0
kız arkadaşımın msn şifresini biliyorum. ama kiminle we ne yazıştığını bilmek istiyorum. yazışmalarını nasıl elde edebilirim. şimdiden t$k...

deniyorum ama hep içimde bir acaba oluyor...

cik olmaz öyle ikilemde kizada rahat vermessin ya güven ya birak böyle msnmis oymus buymus olmazki

bu ikinci birlikte oluşumuz. ilkinde aldatıldım ve geri döndü.. ama sewiyorum. ama bilmek istiyorum

konu romantizm duygusallıkta olması lazım :D

known gerekeni yapar hemen konuyla ilgili
:D:D

cek karsina konus ama yerinde olsam suratina bakmazdim
büyük konusma deme geldi basima aldatildim ve terk ettim neyse karar senin

^^aldatildim ve terk ettim neyse karar senin^^ yazı$maları nasıl elde edecegimi bulmak istiyorum... birileri yardımcı olabilir mi_?

kardes ole bıse yok bu forumda keylogger paylasımları yasak yanlıs adres

kayıt ettire bilirsin derken. herkezin bildigi msn nin özelliği ^^yazışmaları kaydet ^^ seçeneğinden mi bahsediyorsun...

evet yazismalari kaydeder ama kullandigi pcye diger türlü cik ele geciremezsin

öyle bir $ey war.. bende onu arıyorum :S

Geçenlerde bende istedim bu tarz bir programı ve hatta öyle bir programın olduğunuda biliyorum ama elinde olan da vermek istemedi nedense :S

konu romantizm duygusallıkta olması lazım :D

known gerekeni yapar hemen konuyla ilgili
:D:D

zuhahahahhahahaha yorum süper :clap:clap:clap

Geçenlerde bende istedim bu tarz bir programı ve hatta öyle bir programın olduğunuda biliyorum ama elinde olan da vermek istemedi nedense :S

kardeş sana o konuda adam ne amaçla kullancaksın dedi ve beni bu konuda ikna etmelisin dedi
en son gördüğümde senden cevap gelmemişti bu konuda
onun için sana yardım etmemiş olabilir

şimdik pc'sne keylggr yerlestır... yada serwer dosyası yerlestır senın yaratıcılıgına kalmıs (serwer trojan dosyasıdır.) pc'sıne gir.. dosyalarını cek napıyo izle monitör görüntüsünü aynen aktar... ama zor iş we bı saf bulmak şart trojanı yıcek :D o yuzden kendın yerlestrebılıyosn yerlestır...

k.bakma program ws werırdım ama senı tanımıyorum... bu tur bıseyı ne nıyetle yaptıgını kestıremem(yalan soyluyosun demıyorum ben kestıremem dıyorum ) bu yzuden program adı yada programı sana weremem ama nette bıraz arama yaparsan bulursun ne aradıgını.. ;)

Geri