Msn Space Oluşturma [ Resimli Anlatım ]

Arpej

♪ iяяєpℓαc&#110
Reaction score
0
Öncelikle messengerında my spaces(ALANIM) tuşu gözükmeyen arkadaslar bu lınkı http://spaces.msn.com tıklayınca acılacak sayfada alanınızı oluşturun yazan yere tıklayıp kaydolduktan sonra messengerı acıp kapatacaklar (messenger dan komple cıkıp) ardından da yenıden acacaklar... o buton messenger uzerınde gorunecek.

2elv3fd.jpg

resimlerde anlatılanları aynen uygulayınız.

5vzwyc.jpg

290pqmp.jpg

a9ofuo.jpg

Oluşturduğunuz alanınıza gidin

b55kiw.jpg

İşte alanınız.

kcf52u.jpg

yukarıdaki resmide CUSTOMIZE tuşuna bastıgınız zaman THEMES-MODULES-LAYOUT ayarları yapabilirsiniz aşağıdaki resimlerdeki gibi..

dzil94.jpg

THEMES AYARI...aşağıdaki resimdeki yazılanları uygulayınız ve kendi zevkinize göre bir TEMA seçiniz....

MODULES ayarları.....

1079j7t.jpg

LAYOUT AYARLARI...

2luv0nq.jpg

msn space resim eklemek ve msn space album olusturmak, msn space fotoğraf eklemek

Live Space de Albüm Oluşturma, Resim Ekleme

x5yrmu.jpg

Alanınız yoksa oluşturmak için "Alanınızı oluşturuna" varsa "Alanınıza Gidin" e tıklayın.

4qrg28.jpg

Alanımızı oluşturduktan sonra adresimizi ve parolamızı girerek space mizi açıyoruz.

24do6f8.jpg

Albüm ekleye tıklıyoruz

2rha59u.jpg

2cqd8q1.jpg

Resimlerimizi ekleyeceğimiz bölüm.

Gözat'a tıklayarak eklemek istediğimiz resimi bilgisayarımızdan seçiyoruz. Ben örnek olarak bi tane ekliyeceğim.

4ioby9.jpg

e8l7js.jpg

Son olarak kaydet ve kapat diyerek işlemimizi sonlandırıyoruz.

2lvebsm.jpg

İşte eklediğimiz resim.

2q80daf.jpg

ince ayarlar. resimde yazılanları uygulayınız...

2gtxbpl.jpg

MSN SPACE'INIZIN KUCUK OPSIYONLARI...RESIMDE YAZILANLARDAN ISTEDIKLERINIZI SECINIZ..HER $IKKIN ACIKLAMASI YAPILMISTIR...

eh0l0l.jpg

VE SON MSN SPACE'INIZ HAZIR...(Alıntıdır)

eline emeğine sağlık arpej bilmiyordum bunu..

Geri