S
SiR ReaLiST
Guest
Arkadaşlar bu hatalar beni kıllandırdı bi polemik atayım dedim ortaya evet msn paralı olsa ne yaparsınız?(her ay üyelikli olsa ne yapardınız?)
Ben kafayı yerdim heralde
Ben kafayı yerdim heralde
aynen bende_bozkurt_' Alıntı:benim msnn eyle aram yok saten kapatardım
hs0507' Alıntı:msn paralı olacağını hiç zannetmiyorum
çünki bir çok bedava sohbet programı var eğğer microsof msn yi paralı yaparsa google için büyük bi avantaj olur yani sizin anlayacağınız kaybı olur kazancı olmaz zaten yeterince reklamlardan para kazanıyorlar bide paralı yapmalarına gerekyok
benim görüşüm böyle bana katılan varmı bilemem
hs0507' Alıntı:msn paralı olacağını hiç zannetmiyorum
çünki bir çok bedava sohbet programı var eğğer microsof msn yi paralı yaparsa google için büyük bi avantaj olur yani sizin anlayacağınız kaybı olur kazancı olmaz zaten yeterince reklamlardan para kazanıyorlar bide paralı yapmalarına gerekyok
benim görüşüm böyle bana katılan varmı bilemem
ben küçükken yediydimöle bi mailirfanfatih' Alıntı:aynen katılıyorum arkadaşım, msn asla paralı olmaz, bi zamanlar maillerde bu hikaye dolaşıyodu, ama aslı şöyleydi, bazı hacker arkadaşlar fake mail hazırladıktan sonra kurbana yedirmek için metne 'msn paralı olcak, ama bu linke tıklarsan beleş' gibisinden şeyler sıkıştırıyodu, sonra yayıldı ve herkes hurraaa 'msn paralı olcakmış lan' demeye başladı. msn paralı olursa işte o zmn batar. şu anki reklam geliri msn'yi ihya ediyor zaten. saygılar.