Msn Parali Olsa Ne Yaparsiniz?

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Arkadaşlar bu hatalar beni kıllandırdı bi polemik atayım dedim ortaya evet msn paralı olsa ne yaparsınız?(her ay üyelikli olsa ne yapardınız?)

Ben kafayı yerdim heralde ;)

msn paralı olacağını hiç zannetmiyorum
çünki bir çok bedava sohbet programı var eğğer microsof msn yi paralı yaparsa google için büyük bi avantaj olur yani sizin anlayacağınız kaybı olur kazancı olmaz zaten yeterince reklamlardan para kazanıyorlar bide paralı yapmalarına gerekyok
benim görüşüm böyle bana katılan varmı bilemem

hs0507' Alıntı:
çünki bir çok bedava sohbet programı var eğğer microsof msn yi paralı yaparsa google için büyük bi avantaj olur yani sizin anlayacağınız kaybı olur kazancı olmaz zaten yeterince reklamlardan para kazanıyorlar bide paralı yapmalarına gerekyok

Aynen Katılıyorum

hs0507' Alıntı:

aynen katılıyorum arkadaşım, msn asla paralı olmaz, bi zamanlar maillerde bu hikaye dolaşıyodu, ama aslı şöyleydi, bazı hacker arkadaşlar fake mail hazırladıktan sonra kurbana yedirmek için metne 'msn paralı olcak, ama bu linke tıklarsan beleş' gibisinden şeyler sıkıştırıyodu, sonra yayıldı ve herkes hurraaa 'msn paralı olcakmış lan' demeye başladı. msn paralı olursa işte o zmn batar. şu anki reklam geliri msn'yi ihya ediyor zaten. saygılar.

skype'ye dönerim
zaten fırsat kolluorum =))

irfanfatih' Alıntı:
aynen katılıyorum arkadaşım, msn asla paralı olmaz, bi zamanlar maillerde bu hikaye dolaşıyodu, ama aslı şöyleydi, bazı hacker arkadaşlar fake mail hazırladıktan sonra kurbana yedirmek için metne 'msn paralı olcak, ama bu linke tıklarsan beleş' gibisinden şeyler sıkıştırıyodu, sonra yayıldı ve herkes hurraaa 'msn paralı olcakmış lan' demeye başladı. msn paralı olursa işte o zmn batar. şu anki reklam geliri msn'yi ihya ediyor zaten. saygılar.
ben küçükken yediydimöle bi mail :D:utan

Pek Kullanmıyorum Zaten Girmem Koskoca Skype Var :D

ben bunu microsoft customer servise sordum ve hiç bi şekilde yanıt vermediler;
aşağıda mailim ve gelen cevap;
--- Original Message ---
From: "...." <.....>
Sent: Tuesday, November 28, 2006 8:17:38 PM UTC
To: "MSSGR.WNLV.NA.US.EN.NCO.QUE.AU.T01.SPT.00.EM@css.one.microsoft.com" <MSSGR.WNLV.NA.US.EN.NCO.QUE.AU.T01.SPT.00.EM@css.one.microsoft.com>
Subject: RE: SRX1024605484ID - Windows Live Messenger Abuse:Other

Hi,

İm a student in master programme and i dont have much time for following your long instructions.and it says if i do something incorrectly i must install my os again.because of this i wont follow your instructions sorry.and 5 minutes ago i uninstall 8.1 beta and install 8.0 again.thanks for all response to my questions and my problems.when i change my msn to 8.0 the problem solved i think the problem is about 8.1 beta.and i want to ask that sometimes im receivng some mails that if i forward the mail to 15 person the mesenger icons will be blue and if i dont forward the messenger will be with money not free.is it true that following year msn using with money?

Best regards

GELEN CEVAP;

Hi Mehmet,

Thank you for contacting Windows Live Messenger Technical Support. My name is Paulo, and I will be glad to assist you with your concern.

Based on the information I received, I understand that you have problems regarding blocking a contact

Since all of the troubleshooting steps are already been provided to you, and uninstalling Windows Live Messenger 8.1 and downgrading to Windows Live Messenger 8.0 solved your problem, I sincerely apologize about the inconvenient that may have caused you and we will forward this to our Product Development team so they could check this issue of yours for updating Windows Live Messenger for future releases.

Again, We thank you for reporting such issue like this, it is a big help for us to improve more on our products specifically Windows Live Messenger.

Thank you for contacting Windows Live Messenger Technical Support. Have a great day.

Sincerely,

Paulo
Windows Live Messenger Technical Support

msn nin paraalı olması microsoftun kaybı demek ve öle bi ihtimal yok dolayısıyla yahoo google gibi bi sürü mesenger prog.lar var birine dönerdik
bi zamanlar ICQ da paralı oldu bilenler bilir sonra noldu tahtını yeni türemeye çalışan MSN 1.5 e kaptırdı soora bi daha o eski parlk günlerine asla dönemedi bu zaten yeteince büyük bi ders oldu herkese

binlerce msn adresim var tüm varım yogum onlar=) am parayla olsa alsınlar hpsini sksnlar bi tarflarına=) mektup yazarız bizde=)

cokta ipimdeydi kullanmayıverırım olur bıter pek yararlı bısı deıl zaten hackhell ın sohbet odaları var onlar yeter:D:D

basarım parayı kullanmaya devam ederim

msn paralı olsa adam lar para kazanamaz çünkü msneye kimse girmez :D

Geri