MSN de kesintisiz 24 saat çevrimiçi görünün!!!

cook saol bnde bu programı arıodum...

dostum benım msn de kullandığım mail kapandi onu nasıl aktif edicem bi fikrin varmı ?

paylaşımın için teşekkürler bende bunu arıyordum tam istediğim şey.hemen kullandım

cok guzel bi şey tsk ederim yüz bin defaaaa herke ileti yolluyo cevrımdısıyken kardes

Adam sarı olarak gozukuyo ve zaten bu özellik msn 8.0 da mevcut. herhangi birinin çevrimdısı sayfasını açıp yazdıgın zaman yazdın insan msn ini açtığı anda karşına geliyo. maillerede girmene gerek yok yani. sarı olarak gozukmeside kotu listede farklı bi bolum daha açılıyo sinir bozucu. :)

yaa bende msn 7.5 vardı o yüzden olmuyomuş msn live yi indiriyom hemen :D

Emeğine sağlık...Bu Hayırlı bir iştir...

ivesa' Alıntı:
ya arkadaşlar sanmıyorum böyle birşey olsun olsada ne farkeder karşıdaki size msj yazar ama sız yanıtlayamassınız ve sonra kulaklarınız çınlar :)
Aslında güzel bişey arkadaşlar ama çewrim içi olduğumda bi bakıorum gelen maillere yani arkadaşlarım ben çewrim dışıyken neler yazmış die.. kendi kendilerine konuşuo garipler bide benden habersiz bana küsüolar cvp wermiom die o kötü oluo. :)

abişlerim join now nerde ben daha onu bulamaıdm yaw :)
Çook çookk beceriksizim benden hacker olmaz demii :(

Emeğine SağLıkta Join Now'u bulamadık. :D
Bilmeyenler için Resimli anlatım yapabilirsen daha makbul geçer.. ;)

ben bunu biliyorum çevrimiçi gözükmüyosun tam olarak hareketli gözüküyosun sadece
ama emeğe saygi :D

Geri