MSN de kesintisiz 24 saat çevrimiçi görünün!!!

araştır bakalım :)

Bulmadan gelme :D

müthiş bir şey olmalı arkadaşlar harikasınnn

diyonisos çok haklı gençler çok güzel bir uygulama paylaşttığı için teşekkür ederim.

iptal etmek için
http://www.mobile.msn.com
aynı üye olduğunuz gibi Joın Now tıklayın ve giriş yapın
sonra açılan sayfada aşağıdaki resimde gördüğünüz linke tıklayın .
Açılan sayfadan Delete'ye tıklayınca iptal oluyor...
hackhell9qa.jpg

orda mail adresine 4 haneli bi kod gelecek kardeşim
eger sen o kodu yazsaydın oraya (yani mailene gelen kodu yazsaydın olay bitmişti
muhtemeln sen onu yazmadın.
tekrar dene olmazsa bi daha açıklarız başka olasılıkları.ama olmaması ihtimali %0:D

ya arkadasım join now dediğimde direk hesap açma alanım geliyor bir sakatlık olmasın yani şifremle giriş mi yapmam gerek

Gelen kodu yazdım ama ben de yapamadım..Sebebi nedir acaba ?

gelen kodu yasdiktan sonra next diyin baska bi sayfa acilicak 30 min.. gibisinden ona tıklayin işlem tam bitmeden yapmiyo şimdi denedim sari oldum saol dostum :)

msn kapa ac actigin zaman sana soracak kişilerinizin mobilinize mesaj gondermelerini istermisiniz die evet de ona :)

dostlar olay şu
avea da mesela teknumara servisi var.
mailin
[email protected] gibi bişi oluyo
buraya gelen mailler cebe geliyo mesj olarak
yurtdışındada böle servisler var ve sen üye olurken senden mobil adresini istiyo.
yani avea varsa teknumarayı açtırıp teknumara adresinizi oraya yazarsanız yine gelir.
hem maile hem cebe..
cevap veremezsiniz ama teknumara sayesinde mail atabilirsiniz.
şu anda denicem teknumaram iptal olmuştu tekrar açtırıyorum

MSN Mobile SMS servisinden size gönderilecek her SMS için 1 SMS bedeli ile ücretlendirilirsiniz. Size gelen uyari SMS'leri sizin tanimladiginiz kurallar dahilinde gönderilecektir.

MSN Mobile SMS servisine göndereceginiz her sms için 1 SMS bedeli ile ücretlendirilirsiniz.

MSN Mobile SMS servisinden aylik en çok 100 SMS gönderilecektir.

Bu servis bir MSN servisi olup, MSN Genel Kullanim Kosullari geçerlidir

adsz2dq.jpg

bu konuyu açan arkadaşa aynen katılyıor ve teşekkür ediyorum resimdeki gibi çevrim dışı olunca sarıya dönuyor ama henuz mail testini yapmadım kendi kendime bişeyler yazdım mail adresimi 5 dakka sora kontrol ettim gelen bişey yok ama belki gelir yinede beklemedeyim bakalım ama servis guzel teşekkürler bu bilgiler için ;)

olur ya arkadaşım
valla eğer bi sorun olsa bende olmazdı.çünkü her yeni icatta ilk ben
sorunlarla bogusurum...
biraz hafızam kötü oldugundan 10 anlatılısta anlıyom yaw:):):)
her neyse olduysa sorun yok.konu başa dönsün.daha bilmeyenler var bunu:D

Scream_38

Flood yapmışsın editledim...

Geri