MSN de kesintisiz 24 saat çevrimiçi görünün!!!

eVoLoN

New member
Reaction score
0
yanlış duymadınız arkadaşlar!bunun pek duyulmuş bi olay oldugunu düşünmüyorum.hackhell de verildiğini aklımdan bile geçirmiyorum:D

http://www.mobile.msn.com girin

Kendinizi üye edin üyelikten 30 dk sonra felan cewrimdısı yerine hareketli görüneceksiniz siz kapalı iken size yazılanlar ise mail adresinize gelecek.

Kullanımı:
Joın Now dıyıp Formu Dolduruyosun Ve Operator olarak OTHER ı secıyosun Sonra MSN adresını Yazıyosun MAıl adresıne bı sıfre gelıcek SIfre degılde Kod O kodu Yazıp Oraya NExt dedıkten sonra Oturumu kapatıyosun tekrar actıgın zaman oluyor artık msn ı kapatırsan HAreketlı Gozukursun.

SayGıLarımLa...;)

hocam yorum yapın bee
bu nedir bölee
bakın işte olay bu ben size caps verim bari:D
choosen7tq.jpg

sanırım yanılmıyorsam bu servis offline iken size msj gönderenlerin girilen cep telefonuna gitmesi, önceleri kullandık hareketli çevrimiçi fonksiyonunu ve direk msnden üye olmuştuk, gelen msjlardan kontor de yemiyordu fakat şimdi paralı olduğunu sanıyorum bu sistemin

ilgimi çekmedi ama paylaşım için sağol...

ya milleti kandırmaya gerek yoq onlinsak onliniz:)

ya arkadaşlar sanmıyorum böyle birşey olsun olsada ne farkeder karşıdaki size msj yazar ama sız yanıtlayamassınız ve sonra kulaklarınız çınlar :)

hahah.ya arkadaşlar maksat karsıdakini kandırmak değil anlamıyomusunuz.
size diyorum ki
yazılanlar mail adresinize gidiyor.
bikldiginiz gibi bi ara yazılanlar sizin telefonunuza geliyodu ama ufak bi değişiklikle adamlar bu numarayı yappmıslar.sizi telefonda gibi gösteriyo ama aslında yazılanlar telefona değil de sizin mailinize geliyo.yukardaki capos bizzat şahsımın zaten.ya ben kullanıyorum diyorum size hala ne diyonuz ya:D:D:D

teşekkürleri unutmayın bu arada...

kesinlikle eksik bişey yaptın arkadaşım
mesela orda senden kod istiyo...mailine bi kod geliyo ya
bence sen o kodu yazmamıssındır o boşluğa
yoksa hata vermez ya.çünkü bi tane de caps koydum bak oraya.bizzat şahsım tarafından
incelendi be
Guaranteed ßy DiyoNisos;) daha ne olsun:ppPp

eLine sağLık ;)

arkadaşım çok sağol da peki iptal etme imkanımız varmı...

Aslan TÜRK' Alıntı:
arkadaşım çok sağol da peki iptal etme imkanımız varmı...
doğru ya diyoniyos iptal etmek istersek nasıl yapıcaz.Durup dururkrn bi açmaza sokmayalım kendimizi...

hımm güzel bişey sağolasın :)

bu özelliği bende yaklaşık bir senedir kullanıyorum ancak diğer e-posta adreslerimde becerememiştim. Artık olmuyor diye düşünmüştüm. Bilgilendirdiğin için sağol

teşekkürleriniz için saolun da arkadaşlar.öle can alıcı bi konuya değindiniz ki beni resmen bi araştırmaya sevk etceksiniz.
bahsettiğim şey bu iptal etme olayı.yani bu olayı aolish etmek istersek napmalıyızzz
Hymmmm
ben biraz kurcaliyim ya bunu o zaman.bi şekilde muhakkak iptal etme olayı da vardır ama araştırmak lazım:)

Geri