Mp3 indirmek harammıdır??

etik olarak olarak yanlıştır ama fiyat / performans açısından mantıklıdır...:)

BEN BU İŞE HARAMLIK YÖNÜNDEN BAKMIYORUM SONUÇTA BURADA BİR EMEK VAR BİR UĞRAŞ VAR BİR ÖZVERİ VAR AYLARCA YORULUP BİR ŞARKI ÇIKARTMAK VAR AMA SEN GİDİPTE ONU 3 DK DA İNDİRİYORSUN AHANDA KORSANLIĞIN HIRSIZLIĞIN BABASI

SAYGILARIMLA
YOLDAŞ​

thedewil' Alıntı:
Arkadaşım madem ki bana onu satıyorsun. İster yakarım ister kırarım ister dinler ister dağıtırım. Artık o benimdir. Artık o albüm üzerinde yapanın hakkı kalmamıştır. İnternette copy paste yaparken, e-mail forwardlarken kul hakkını düşünmüyosunuz da mp3 dinlerken mi aklınıza kul hakkı geliyo.
Evet satıyor ama kopyalamama şartı ile sen inetrnetten dinlemeleri için kasetin kendisini verirsen(nasıl becerirsin bilemem) bir problem olmaz. Ama içindeki şarkıları milyonlara dağıtırsan işte bu noktada problem oluşuyor. Sonuçta o şarkıcıda sattığı kaset başına para alıyor.
copy paste yakıştırmanızla konuyu çarpıtmayın. Kul hakkına giren elbette bir çok şey var bunu bitireleim sonra diğerlerine merak etmeyiniz geçeriz.

GÜnahtır O Mp3 Ler İÇİn Kimi İnsan YIllarca Kimisi Milyarlarca Kimiside Ailesinden Çoluk Çocugundan Kopyur Yani Emek harcıyor Kimsenin Emekine yememek Lazım DÜşünün Sırf Bu Korsan Cd yüzünden kapanan yüzlerce cd ci kasetci de bunlara örnektir :(

Bir kimsenin emeğini karşılıksız ve habersiz almak yada yer değiştirmenin hükmü neyse bence bunun hükmü de aynıdır

Arkadaşların yorum yaparken Bence kendi hükümlerini haram helal diyerek yapması bence yanlış Dini olarak yani

zekeriya hocaya sormalı???

acaba ne diyecek???

kardeşim ben telekoma 29 ytl aylık ödeyip mp3 innDiriyosam Haram Deeldir!!!:D

bence müYap denen dandikler telekomdan mp3 payı almalıdır:D

Bence Kul Hakki yemis oluyoruz

Geri