fofer' Alıntı:bunun cıstaq müzikle ne alakası var ya. daha ciddi olun. HARAM dır kardeşim HARAM.kUl Hakkına girer bu budur
benim adult a film resim vermem le ne alakası var bunu yaaaa. ben de beqliyordum kim atlayaaq sazan gibi diye sana nasipmişşş. ben ne dedim az önce şu an içiyorum diye. ben her akşam içerim ama benim yaptığımı yapın demiyorum, benim günahım bana sevabım da banadır. Meraq etme derin konu lara kadar ineceq kadar bilgim var....allper' Alıntı:Haramsa haram ne bağırıyon kii..
Dinime küfreden müslüman olsa.. orda adult bölümüne film koymayı bilion asıl kul
hakkı, alın teri orda kardeş.. adamlar o kadar uğraşıyo sen pat koyuyosun.. sen
koymasan ben cdsini alcaktım.. diyeceğim bi girdin mi çıkamazsın bu işlere
düşüncene saygı gösteriyorum. sen hala haram olmadığı kanaatinde ol. öbür tarafta ARAP bizleri bekliyor. Fotokopi meselesine gelince. hırsızlıqtan hiçbir farkı yoktur o da kul hakkına girer.Lam sakalımızda var ama dinleyene yoqqqqailton09' Alıntı:filozofin arkadaşıma samimi cevaptan dolayı teş ediyorum.fakat bu benim düşüncem. düşünceye saygı göstermek gerekir.ben haram olmadığı kanaatindeyim
allper' Alıntı:Haramsa haram ne bağırıyon kii..
Dinime küfreden müslüman olsa.. orda adult bölümüne film koymayı bilion asıl kul
hakkı, alın teri orda kardeş.. adamlar o kadar uğraşıyo sen pat koyuyosun.. sen
koymasan ben cdsini alcaktım.. diyeceğim bi girdin mi çıkamazsın bu işlere
ailton09' Alıntı:filozofin arkadaşıma samimi cevaptan dolayı teş ediyorum.fakat bu benim düşüncem. düşünceye saygı göstermek gerekir.ben haram olmadığı kanaatindeyim
fofer' Alıntı:ne demeq kimse bilemez. HARAMDIR.KUL HAKKINA GİRER. Bana güvenin yoqsa git bir Camii'ye imama sorr