Modem sorunu ?yardım !!!

casanova55

New member
Reaction score
0
benim modem son bir aydır kendini çok fazla resetlemeye başladı acaba bu nedendir anlayamadım bir bilen varsa yardımcı olabilirlermi.doğru dürüst nete bağlanamıyorum bi yardımcı olursanız sevinirim

Modem Kendi kendinemi resetliyor..iLginc.. :saskin ..Modemi yeni aldıysan yetkili servisine basvur.Yok yeni degilse reset tusuna bak beLki takıLmıs olabilir..teması oldukca "reset" atıyor olabilir.yok oda degilse sen en iyisi modemi degistir :)

abi siz dalga geçiosunuz garantisi bitmedi ama garantiden gelmesi 18 gün sürüyor ben 18 gün türktelekoma neden bedavadan paara veryim ki

abi siz dalga geçiosunuz garantisi bitmedi ama garantiden gelmesi 18 gün sürüyor ben 18 gün türktelekoma neden bedavadan paara veryim ki

ne dalga gecicem arkadasım sen sordun bende cevapladım ...Simdi bana dönmüs diyosunki 18 gün icin niye para verim verme !!

Modemin markası ve modelini yazarsan yazılımsal bir hata varsa yardımcı olabiliriz
Ama reset atma sorunu donanımsal olabilir büyük bir ihtimalle servisine götür bir de usb den mi ?
Kablosuz ağdan mı ethernetten mi ? kullanıyorsun modemi ?

datron rta 1320 modeli ethernet üzerinden kullanıyorum bi yordımcı ol newwawe

Geri