Mimarlık ve İnşaat Mühendisliği Programları Arşivi - fffbbbyyy

www.artlantis.com da archicad plugini var onu indir.Neyi nereye kopyalayacağın içinde yazıyor.

hocam dediğin adrese daha öncede şimdide girdim ama bulamıyorum.
sen bulduysan bana tam link verebilirmisin???
hatta artlantisi kullanıyorsan o dosyaları rapide atsan, fazla yer tutacağını sanmıyorum, gerçekten çok iyi olur. renderı tamamlayıp afiş hazırlayacam kaç gündür urasıyorum gerçekten çok memnun olurum.
şimdiden çok sağolasın...

teşekkürler

Kardeş Yaptığın Paylaşımlar Içinn çok Teşşekkür Ederim Işime çok Yaradı.......yeni Paylaşımlarını Da Bekliyoruz....

Hoca Sap 11.0.0 hata veriyo bi el atarsan seviniriz bi yerlerde 11.0.4'e yükseltin falan diyolar bilmiyorum ne kadar doğru

fffbbbyyy hocam sap2000 v12 duyuruldu biliyorsunuz , hiç gördünüz mü ?

simdi birincisi sap v11 genelde sorunlu ag baglantılarını kapatarak calıstırırsan calıssabilir aynı sorun bende de vardı 11 . 0. 4 e yukseltirsen sorunsuz calısıor 11. 0. 8 e yukseltmeni ben tavsiye etmem nerdeyse hersey aynı ve sorunlu
12 daha dagıtıma gecilmedi bende surekli takip ediorum eger cıkar ve ben bulursam fffbbbyyy ye gonderip ordan paylasıma acılırı herhalde kolay gelsin herkese simdiden

harika bir paylaşım çok teşekkürler

allplan 2008 in kurulumunuda açıklarsan çok minnettar olurum hocam.askında ben çalıştırdım ama dil ile bir hata veriyo proğrama girişti yardımcı olursan ssevinirim

arkadaslar sap 2000 v12 su anda elimde var ama crack yok yardımcı olabilecek birisi varsa veriim foruma sorun olurmu ? yani biri kırsın program duruoo ama kıramadım

S.A. fffbbbyyy Kardeş, bi sorunum var" AUTODESK AUTOCAD ARCHITECTURE V2009" u indirdim. zip'tende çıkardım. yükleme sırasında on saniye geçmeden "FATAL EROR" diye hata veriyor ,bunun çözümü nedir_? şimdiden teşekkür ederim...

indirirken mi hata veriyo? eğer öyleyse sorun yok gibi

ama rardan çıkarırken hata veriyorsa o parçayı takrar indirmelisin

rar dan çıkartırken hata veriyo 6 sefer indirip denedimmm bi bakarsan çok iyiii olur şimdiden teşekkür ederimm arkadaşım

Geri