Mimarlık ve İnşaat Mühendisliği Programları Arşivi - fffbbbyyy

dostum mükemmel teşekkürler var benm arsivde çogu ama mükemmel çalışmalr arsiv süper herhalde türkiyede tek burda vardır..kolay gelsin..

StaadPROv2007 nin türkçe dil paketinide ekleyebilirmisiniz..

beklemedeyim.umarım bulursun.ilgine teşekkürler.
Kompozit döşeme plaklarının analitik veya sonle elemanlar yöntemiyle hesabını yapan bir programda olsa bu senin listen süper ötesi bir şey olur.
Maşallah diyeyimde nazar değmesin.

Söylenecek söz bırakmadın. Harikasın dostum. Zaten avatarında müthiş...

Çok kaliteli bir arşiv.Eline,emeğine sağlık...

Teşekkürler çok değerli Paylaşımlar,,
bende istekte bulunabilirmiyim :)
idemimar version 5.506 ve üzeri (sanırım son versionu 5.511)
idestatik version 5.506 ve üzeri (sanırım son versionu 5.511)
tekrar Teşekkürler..

fffbbbyyy abi öncelikle bize bu kadar destek oldugun için sana ne kadar teşekkür etsek azdır zaman ayırıp bizlere yardımcı olmaya çalışıyorsun senden mümkünse çatıcad programını rica ediyorum okul zamanında böyle programlar bize öğrenme açısından yardımcı oluyor şimdiden teşekkür ederim :melek

Teşekkürler çok değerli Paylaşımlar,,
bende istekte bulunabilirmiyim :)
idemimar version 5.506 ve üzeri (sanırım son versionu 5.511)
idestatik version 5.506 ve üzeri (sanırım son versionu 5.511)
tekrar Teşekkürler..

fffbbbyyy abi öncelikle bize bu kadar destek oldugun için sana ne kadar teşekkür etsek azdır zaman ayırıp bizlere yardımcı olmaya çalışıyorsun senden mümkünse çatıcad programını rica ediyorum okul zamanında böyle programlar bize öğrenme açısından yardımcı oluyor şimdiden teşekkür ederim :melek

Bende sizlere teşekkür ederim.Fakat daha önce başka mesajlardada yazdığım gibi yerli programların bu şekilde dağıtımına karşıyım.Bu arada yanlış anlaşılmasın istediğiniz programlar zaten sizin istediğiniz şekilde bende yok.Her iki programda Hasp HL kilit kullanmaktadır ve bugün itibariyle kim size bende kırığı var diyorsa yalan söylüyordur.

İdeCAD firması Mimarlık ve Mühendislik öğrencilerine 150YTL ye bir senelik full programı veriyor.Bir kaç arkadaş beraberce alıp çok ucuza mal edebilirsiniz.

eyvallah bence güzel bir çalışma olmuş ellerine sağlık

çatıcad ? Varmı önceki sayfalarda göremedim yardımcı olurmusun şimdiden teşekkürler:)

Tüm mesajlarına teşekkür ettim:)

çatıcad ? Varmı önceki sayfalarda göremedim yardımcı olurmusun şimdiden teşekkürler:)

Tüm mesajlarına teşekkür ettim:)

Bende sana teşekkür ederim.ÇatıCAD elimde yok bir de teşekkür ettiğin diğer mesajlarımın bazılarında yazdığım gibi yerli programların bu tür dağıtılmasına karşıyım.

Bende sana teşekkür ederim.ÇatıCAD elimde yok bir de teşekkür ettiğin diğer mesajlarımın bazılarında yazdığım gibi yerli programların bu tür dağıtılmasına karşıyım.

Aynı işi yapan bi program daha varmı çünkü bize o işi yapacak program lazım:saskin

Geri