Mimarlık ve İnşaat Mühendisliği Programları Arşivi - fffbbbyyy

abi ama haklı değilmiyim fffbbbyy abimizin verdiği programların değeri en az 100 bin ytl. şimdi 15 ytl versen bir günde indirirsin. geriye kalan 29 günde de istediğini yap dimi ama :):):):):):)

Not: Ben bu programları ticari amaçlı kullanmıyorum.Kullanmamanızı tavsiye ediyorum.

Vallahi Sen Alemsin Arkadasim Hehehee:::)))))

abi ama haklı değilmiyim fffbbbyy abimizin verdiği programların değeri en az 100 bin ytl. şimdi 15 ytl versen bir günde indirirsin. geriye kalan 29 günde de istediğini yap dimi ama :):):):):):)

Not: Ben bu programları ticari amaçlı kullanmıyorum.Kullanmamanızı tavsiye ediyorum.

Sen super anlayis ve yazisma kaabiliyetine sahipsin genc meslektasim harikasin hehehehe::clap
fffbbyyy ya hemserim autodesk VIZ miz merakettim nedir diye 3dsMax biraz gelismisi patladim dusnceden 6 saat ugrastim dosyaya ulastim bir actim bana dedi program supriz 3dsMax in ayni biraz daha gelismis tarizi
opuldun burada teskkurlerde saglam geliyor ha sana soru sormustum cevap gelmedi.
selametle

... Genc mimarlar su artlantis kullanan varmi neye yarar
CIO diye bir program var ahsap yapilar icin fra.encok kullandiklari bir program bunu bilen veya elinde olan varmi paylasmaniz mumkunmu?
nerden bulastik kafa allak pullak oldu hemserim seni kesmek lazim programlara baktikca insan yerinde duramiyor
artlantis hakkinda calisan var ise biraz detay versin
selametle

Bildiğim kadarıyla archicadin modelleme yönunde zayıf olmasından dolayı modelleme uzerıne gelışmış olan artlantis adlı şirketi bünyesine kattı. (cümlemde anlatım bozukluğu varsa hoşgörün daha yeni proje başından kalktım daha kendıme gelemedım ) archicad ile entegre yapılarak kullanılacak die biliyorum.3dsmaxe göre kullanımı daha kolay olduğu söylenmekteydı kullanan arkadaşlarım tarafından.Hatta yakın zamanda bu alanda 1.liğe oynayabileceği ve rahatlıkla çoğu kişinin kullanabileceği gibi yorumlarda bulunulmaktaydı. Umarım başka bir program hakkında yazmamışımdır :goz:

abi ciddi mi söylüyosun yoksa alay mı ediyosun? :durdurun:saskin:durdurun

vallahi gardaslik ya butun mesajlarini okudum supersin net cozum herseyde direkt zahmetsiz cozumde ustune yok tebrikler Allah neseni ve fikrini daim etsin ailenin ihtiyaci var.

2.adres63 tekraren cok tesekkurler anladim yani archi.10-11 kullanan bunda render ve eksik olusumlari olusturmasi lazim o kadar program varki bu yastan sonra acayip olduk hemserim sayesinde.Muhnedislikte program falan nerde sap2000 duyduk oda oylesine simdi genc kardeslerim sansli.
herkese basarilar kelime bozuklugu illaki oluyor. Millet neler yapmaktasiniz boyle bir bolum sayfa olusturunda taniyalim universite ayrimi falan olmadan zaten olmasida anlamsiz.Aileyi taniyalim olmazmi?
selametle

teşekkür ederim. abi hala anlamış değilim ama olsun alay da etsen ben razıyım. :biggrin:biggrin

teşekkür ederim. abi hala anlamış değilim ama olsun alay da etsen ben razıyım. :biggrin:biggrin

ERGUN_m1 seni olaylara ve problemlere direk yaklaşımın ve devamlı pozitif düşünce ile yazdığın mesajlardan dolayı beğendiğini söylüyor.
Yeri gelmişken söyliyeyim onun bu fikrine bende katılıyorum.Hani sen beni fahri mod ilan etmiştin ya bende seni en kral üye ilan ediyorum.

ne hadime canim kardesim alay etmek

abi ciddi mi söylüyosun yoksa alay mı ediyosun? :durdurun:saskin:durdurun

estagfurllah ne haddimize kimse kimse ile alay etme hakkina sahip degildir seni yurekten tebrik ederim rahat ferah bir karekter acik ve net olarak yansimalarin mevcut mesajlarinda
alay kafa bulma benim kisiligime uymaz canim kardesim
selametle

teşekkür ederim. sizi seviyorum.

bizlerde inan seni seviyoruz kalbin rahat ve icin aydinliklarla dolu ve dinc zeki esnek bir yapiya sahipsin irade yonlendirmen mukemmel nice yillara
fffbbyyy sozum ver bu nicki 100 kadar devam ettirecegim
Allaha emanet ol okulu bitirmeye bak daha buralardayiz
selametle

ergun 100e kadar olmasın nıcınde gerçekten senı tekrar aramızda gormek ısterız yenı mımarlık fakultesı kazanan veya işaretlemeyı duşunen arkadaşlara vereceğin nasıhatlar gerçekten çok iyi olur.umarım tekrardan forumda goruruz en azından mimarlık başlığındakı son zamanlardakı canlılığa bır nebzede olsa katkıların var (ortamı epey ateşledın ya neyse )...

ergun 100e kadar olmasın nıcınde gerçekten senı tekrar aramızda gormek ısterız yenı mımarlık fakultesı kazanan veya işaretlemeyı duşunen arkadaşlara vereceğin nasıhatlar gerçekten çok iyi olur.umarım tekrardan forumda goruruz en azından mimarlık başlığındakı son zamanlardakı canlılığa bır nebzede olsa katkıların var (ortamı epey ateşledın ya neyse )...

forum kurallarına uyan herkese kapımız sonuna kadar acık, ama baskalarına hakaret içeren ve forum kurallarına uyulmadıgında sonuc hep aynı olacaktır..

clon uyelik nedir adres 63 seni mod olarak gormek isterim.bazi mesajlarinda mimarlik bolumune talebin var ama geri cekmisin ??
senin karekterinde butur ortam uymaz sanirim boyle daha iyi proje paylasimin cok guzel giden gitmistir.gelenlere slm diyelim yardim severligin ve yardima atilimlarin bir harika
saygilar

ŤêΧâŠ;2344440' Alıntı:
forum kurallarına uyan herkese kapımız sonuna kadar acık, ama baskalarına hakaret içeren ve forum kurallarına uyulmadıgında sonuc hep aynı olacaktır..

ergun abinin ben hakaret ettiğini düşünmüyorum.Gayet açık bir şekilde amerika da ki üniversitelerden gelenlerin de fransa da tekrar bir eğitime tabi tutulduğu hemencecik denklik verilmediğini söyledi.bence biraz daha dikkat etmeliyiz diye düşünüyorum.Ergun abinin yazdıklarını bu yazdıklarımdan sonra okursanız hakaret falan görmezsiniz.

canim kardesim benim sizlerden kopmam soz konusu degildir bulundugum bolgede TURK mimar ve Insaat muhnedisi yok denecek kadar az amac forumlarda guvenini yitirmekte olan kardeslerimin acilimlari. gurp olusturmalar cunku AB uyelik zoor 15 yil vs oyalama taktigi devam ettiginden bu konumda Avrupada her haliyle bu sektorde professionel meslek sahipleri mimarlar- insaat muhnedisleri-Makina Muhnedisleri-Tren ve Ucak muhnedisleri dallarindaki genc kardeslerimin yonlenmesi ile AB vatandasini her haliyle bilgilendirecek ve bir nevi egitecek kardeslerimi uyandirmak icin takilmaktayim.Burda isim olmaz benim.
AVRUPAYA bakarsaniz ssu sekilde hep cahil kesimden ve genelde forumdada orneginde binaen birbirini yiyen tarzda 1 lira icin kendini tanimayan ana baba evlat vs ornekleri cok mevcut ornegin bir ata sozu (Cingeneye yetki vermisler ilk once babasini kesmis) misali.
benim sert cikismalarim sizlere degisik bir yonle gelebilir aslinda boyle bir tarz yoktur.Ben dogruluktan bahsettim ULKE prosudurlerinden ama bu forumda orneklerini gordum fazla ses getiren sahislar veya cok tesekkur alan sahislarin banlandigini gordum.Bu da forum da seviyenin ne halde oldugu acik.
clon uyelik neyse? IP gostermem niye gostereyim birden fazla PC mevcut eger bu ise;;
gelde boyunu goreyim kelimesinin anlami hakaret tasimaz veya gelde boyunu karislama vs.
amac ve fikirler farkli MOd un birden fazla nick kullanarak surtusma yaratip aktifligi engelleme vs bircok ortam.
ingilizce yayina gelelim kac ogrenciana temelden ingilizce 4x4 egitimle mezun oluyorda ingilizce yayin vermekteyiz.Nicin forumun geneli Turkce kullanim kilavuzu veya programlarda kirik aramakta biraz kafalari calistirsak.
Forum fikir yuvasidir ne olursa olsun genel maksatli ve aciklayici tarzda hitap gerektirir.
Banlanir VATAN MILLET BAYRAK NESILE ulke bolunmez butunlugune ve kufreden sahislar forumdan uzaklastirilir.
Benim ahkam kesme tarzi bir hareketimin bulunmadigi aciktir.Mod olarak egitim ve dunsce seviyesinin nerede olduguna bakmak gerek.
Site olarak cok aciklar mevcut iken bir uyenin aileden uzaklastirmasina biraz dikkat etmek gerek.bu uyenin konumu calisma alani yoksa bu forumda bulunan ailenin dagilmasina sebebiyet verecek hal ve hareketlerden herkes uzak durmali selametle devami icin.
saygi deger arkadaslarim sizlerden kopmam soz konsu degil Ban.ise cahillikten ote degil bu forulda sistem bu sekilde hepinizi selam ve saygi ile aniyorum mumkun oldugu surece arkadan hitap etmemeyi arz ve talep etmekteyim.
saygilarimla
ERGUN

ergun abinin ben hakaret ettiğini düşünmüyorum.Gayet açık bir şekilde amerika da ki üniversitelerden gelenlerin de fransa da tekrar bir eğitime tabi tutulduğu hemencecik denklik verilmediğini söyledi.bence biraz daha dikkat etmeliyiz diye düşünüyorum.Ergun abinin yazdıklarını bu yazdıklarımdan sonra okursanız hakaret falan görmezsiniz.

amacım kimseyi haksız yere banlamak değil, zaten banlama işini de smodlar yapıyor bildiğiniz gibi.

ama arkadas hakaretten değil mail paylasımı ve de clon üyelikten dolayı banlandı, bilgisini paylasan herkese kapımız acık ergun da buna dahil.

Klasöre On-Site Survey 2007-On-Site Photo 2007 yazılımları ve Microsoft Project 2007 eklenmiştir.

Özellikle Rölöve-Restorasyon çalışmaları ile ilgilenen veya yapanlar On-Site Survey-Photo yazılımlarına baksınlar.Birisi sizin aldığınız ölçülere göre düzeltilmiş ölçüleri çıkartabiliyor.Diğeri ise kalibre edilmiş fotoğraf makineleri ile çekilmiş fotoğraflar üzerinden ölçülendirme ve çizim yapmanıza imkan sağlıyor.Her ikiside DXF formatında çizim oluşturabiliyor.Bu programlar Nemetschek firmasının Allplan Photo ve Allplan Metric yazılımlarının son sürümleridir.İşinize yaraması dileğiyle.

İyi geceler dileyerek sözlerime başlamak istiyorum. Öncelikle böylesine gerekli ve faydalı programların tamamını hemde bir arada sunduğunuz içim size teşekkür ederim.

Geri