Mimarlık ve İnşaat Mühendisliği Programları Arşivi - fffbbbyyy

fffbbbyyy abicim sen her yeni program eklemende mesaj olarak buraya yaz namazda gözü olan ezanı muhakkak duyar :D:D:D

ŤêΧâŠ;2381171' Alıntı:
sabitte konuya her gün güncelleniyor diye not düştüm, aklına baska bi fikir geliyosa paylas benimle, paylasımların hakkettigi degeri bulsun

Arkadaşlar takip edecekler artık.Normalde 3dsMax 2008'in daha çok heyecan yaratmasını beklerdim ama olmadı.Alıştırdık mı ne? Ya da ben Upload etmeden önce indirmişler demekki.

Arkadaşlar takip edecekler artık.Normalde 3dsMax 2008'in daha çok heyecan yaratmasını beklerdim ama olmadı.Alıştırdık mı ne? Ya da ben Upload etmeden önce indirmişler demekki.

Anladım, farklı bi konu olarak açabilirsin, ama folder yerine sadece 3dsMax 2008 in linklerini verirsen ve birazda üzerine programla ilgili açıklama yaparsan iyi olur,
eğer ilgi böyle artarsa bu şekilde devam ederiz, eğer yine artmazsa sabitten devam edersin.

abi insanların aradığı programları öyle bir şekilde alın ne yaparsınız yapın dedin ki artık projeyi yapıp versen adamlar normal karşılıyor.ben de tabi..... abi şunu eklermisin diyorum 1 hafta geçmeden ekliyorsun sen şımarttın bizi abi sen :):):) :D:D süpersin hep böyle kal...

hocam ben bu 3ds max ı indiriyorum. İnşallah bu proğram free dir.yoksa bir işe yaramayacak ama bütün bu uğraşların için sana çok teşkkür ediyorum paylaşımlarının mütemadi olmasını diliyorum....

tşk eline sağlık kardeşim.
bi sorum olacak "ArchiCAD Kütüphaneleri ve Textureler" indirdim ama bunları nasıl kullanacağımı bilmiyorum, bu dosyları nereye eklemeleyim ki arch. içinde görüp kullanabileyim

tşk eline sağlık kardeşim.
bi sorum olacak "ArchiCAD Kütüphaneleri ve Textureler" indirdim ama bunları nasıl kullanacağımı bilmiyorum, bu dosyları nereye eklemeleyim ki arch. içinde görüp kullanabileyim

X:\Program Files\Graphisoft\ArchiCAD 11 TR\ArchiCAD Kütüphanesi 11

Klasörüne açarsan program açılışta bunları okur.Fakat hepsini birden atman programın açılışını çok yavaşlatacaktır.Bu sebeple seçerek ihtiyacın olanları atmanı tavsiye ederim.

Primavera.V5 yardım

Gelecek hafta sonuna İnşallah Microsoft Projectin biraz Türkçeleştirilmiş hali ile Primaverayı Upload etmiş olurum.
Upload etmişsin ellerine sağlık fakat proğramın kurulumu hakkında biraz bilgi verirmisin.Kullanıcı adı ve şifresi istiyo. Lütfen yardım.

X:\Program Files\Graphisoft\ArchiCAD 11 TR\ArchiCAD Kütüphanesi 11

Klasörüne açarsan program açılışta bunları okur.Fakat hepsini birden atman programın açılışını çok yavaşlatacaktır.Bu sebeple seçerek ihtiyacın olanları atmanı tavsiye ederim.

tşk söylediğin gibi yaptım, yükledim gerekenleri, şimdi obje secmek için tıkladıgımda görüyorum o klasoru ama bunları sandalye masa gibi algılıyor

benim istediğim şeyse bunları duvarlara kaplama olarak atayabilmek, kendi secenekleri oldukca az cünkü, eger pixelleri ayarlanmış bu textureleri duvarlara kaplama olarak atayabiliyor olsaydık, senin verdiklerine ilave olarak piyasada aktif kullanılan boya tonlarıyla yeni kaplamalar yapmaktı niyetim

neyse cok karıstırıdım galiab, yine de cok tşk emegine

Çok güzel bir iş çıkarmışsın fffbbbyyy.
Teşekkürler.

İçinde Lisan-Seri No diye bir klasör olması gerekiyor .Lütfen dikkat.
İlgin için teşekkür ederim.Sorun proğramın serialin de değil, yükleme işleminin sonundaki Databace configuration ayarlarında.Bu ayarları yapmak için kullanıcı adı şifre gibi veriler istiyo bu bilgileri girmeden de proğram başlamıyo. Proğramı kurup çalıştıra bilen arkadaşlarımız yardımcı olabilirse çok sevinirim.Teşekkürler

Hocam ben daha önce TeklaV12 indirmiştim bir kuryım dedim fakat şirfe istiyor acaba ne olduğunu söleyebilir misin? V13 ü de indiriryorum şuan...

arkadaşım süpersin valla yaww allah razi olsun ellerin dert görmesin!!!

Hocam ben daha önce TeklaV12 indirmiştim bir kuryım dedim fakat şirfe istiyor acaba ne olduğunu söleyebilir misin? V13 ü de indiriryorum şuan...

Benim uploadlarımda şifre yok.Sanırım Liman kardeşimin verdiği v12 yi indirmişsin.Onunda şifresi forumdaki kendi konusunda mevcut.

Öncelikle böyle bölümleri hazırlamakta emeği geçen herkese kocaman bir teşekkür etmek gerek. Bir çok arkadaş bu tür işlerin piri olmuş.
Bu arada ben de İdeCAD 5.5 veya üzerini rica etsem...acaba arşivinizde var mı.....
Hepinize sonsuz teşekkürler..................

Geri