neb34
Banned
- Reaction score
- 0
Gerçekleri duymaktan çok sıkılmanız ve hatta bu gerçeklerin size baygınlık vermesi benim değil sizin sorununuz.
Ben benim söylediklerime tabiki inanıyorum.Çünkü ben belgeleriyle açıkladım.ama sen bunlara cevap vermek yerine ,"Biz bunları çok tartıştık ,bunlar zaten çok konuşuldu "gibi beylik laflarla olayı saptıramazsınız.Bunların çok konuşulmuş olmasıda bunların gerçekliğiniğ etkilemez
Benim söylediklerimin hangisi yalan
CHP nin DTP ile birleşerek meclise sokması mı yalan
Baykalın ozamanlarki sıra arkadaşın şimdilerde PKK kongragel in Avrupa sorumlusu Zübeyr Aydar olması mı yalan
Karayalçın ın bir önceki yerel seçimlerde DTP ile işbirliği yapıp seçime bereber katılması mı ylan
Sizin ulusalcı babanız YALÇIN KÜÇÜK ün Apoyu suikastten kurtarması mı yalan.bUNU KENDİ AĞZIYLA İTİRAF ETTİ
işte bu gerçekler herzaman sizi sıkıntıya sokmuştur .
maval okumayı bırakta bunlara cevap ver
Bugün ulusalcıyım diye vatan millet edebiyatı yapanlar başkalarını asker düşmanı olmakla suçlayanlar şunu hiç unutmayın
"Çocuk katili Öcalan'ı ölümden kurtaranlar Ulusalcıyım diye ortalarda gezinen sahtekarlardır.
öcalan ı bile ölümden kurtarmakla nekadar büyük ulusalcı olduğunuzu zaten tüm Türk milletine gösterdiniz.
Artık bu ONUR(suzluk) size yeterde artar bile![]()
Ergenekoncuların avukatı olanların,bunları yapmaları normal
Zaten aksini deselerdi haber değeri taşırdı..Yani köpeğin adamı ısırması önemli değil,adamın köpeği ısırması önemli...