Milliyet Yazarı AKP'li Oldu: Güneydoğu’da AKP’liyiz

Gerçekleri duymaktan çok sıkılmanız ve hatta bu gerçeklerin size baygınlık vermesi benim değil sizin sorununuz.

Ben benim söylediklerime tabiki inanıyorum.Çünkü ben belgeleriyle açıkladım.ama sen bunlara cevap vermek yerine ,"Biz bunları çok tartıştık ,bunlar zaten çok konuşuldu "gibi beylik laflarla olayı saptıramazsınız.Bunların çok konuşulmuş olmasıda bunların gerçekliğiniğ etkilemez

Benim söylediklerimin hangisi yalan

CHP nin DTP ile birleşerek meclise sokması mı yalan

Baykalın ozamanlarki sıra arkadaşın şimdilerde PKK kongragel in Avrupa sorumlusu Zübeyr Aydar olması mı yalan

Karayalçın ın bir önceki yerel seçimlerde DTP ile işbirliği yapıp seçime bereber katılması mı ylan

Sizin ulusalcı babanız YALÇIN KÜÇÜK ün Apoyu suikastten kurtarması mı yalan.bUNU KENDİ AĞZIYLA İTİRAF ETTİ

işte bu gerçekler herzaman sizi sıkıntıya sokmuştur .

maval okumayı bırakta bunlara cevap ver

Bugün ulusalcıyım diye vatan millet edebiyatı yapanlar başkalarını asker düşmanı olmakla suçlayanlar şunu hiç unutmayın

"Çocuk katili Öcalan'ı ölümden kurtaranlar Ulusalcıyım diye ortalarda gezinen sahtekarlardır.

öcalan ı bile ölümden kurtarmakla nekadar büyük ulusalcı olduğunuzu zaten tüm Türk milletine gösterdiniz.

Artık bu ONUR(suzluk) size yeterde artar bile:)

Ergenekoncuların avukatı olanların,bunları yapmaları normal

Zaten aksini deselerdi haber değeri taşırdı..Yani köpeğin adamı ısırması önemli değil,adamın köpeği ısırması önemli...

valla tüylerim diken diken oldu ramo 46 kardeş eğer yanlış anlamadıysam bu yasa değişikliği sayesinde Farz-ı misal güneydoğuda bulunacak olan petrolün %50 si pkk ya gidecek bilmem yanılıyormuyum inşallah yanılıyorumdur

Evet doğru anlamışsın yani o anlam çıkıyor.Birde maden yasasını
yeni şekli veren veya öyle olmasını isteyenler kimler.Bu soruların cevabını verebilirsek ne gibi oyunlar döndüğünü anlayabiliriz.

Doğu bölgelerinde petrol olduğu aşikar.Yoksa Abd ve Ab nin
bunca senedirTerörü beslemesi ne ile açıklanabilir.

Sizin bu suikasti engellemek istemenizin sebebi nedir?

YALÇIN KÜÇÜK:Bana söylenen, bunun devlete karşı zararlı bir iş olduğuydu. Zaten duyulduğu anda da önlendi. Şimdi en önemli iş Ordu’yu taşlamak olduğu için. Bunu yeniden ısıtıp ısıtıp yayınlıyorlar.

Şimdi en önemli iş Ordu’yu taşlamak olduğu için. Bunu yeniden ısıtıp ısıtıp yayınlıyorlar

Aponun kadim dostu olan bu Şarlatanın bu cümlesini okyunca neredeyse beynimden vurulmuşa döndürm.

Ulan sen hem öcalanı gebermekten kurtaracksın sonrada kalkıp hakaret edergibi "bunu eleştirenleri Ordu düşmanı olmakla suçlayacaksın.

aklıma gelecek butün hakaretleri etsem bile şuanki öfkem dinmez

gitya allah belanı versin diyorum başka birşey dersem banlanacam

senin gibi terörsit işbirlikcisinin yüzünden banlanmaya değmez

YALÇIN KÜÇÜK:Bana söylenen, bunun devlete karşı zararlı bir iş olduğuydu. Zaten duyulduğu anda da önlendi. Şimdi en önemli iş Ordu’yu taşlamak olduğu için. Bunu yeniden ısıtıp ısıtıp yayınlıyorlar.

Şimdi en önemli iş Ordu’yu taşlamak olduğu için. Bunu yeniden ısıtıp ısıtıp yayınlıyorlar

Aponun kadim dostu olan bu Şarlatanın bu cümlesini okyunca neredeyse beynimden vurulmuşa döndürm.

Ulan sen hem öcalanı gebermekten kurtaracksın sonrada kalkıp hakaret edergibi "bunu eleştirenleri Ordu düşmanı olmakla suçlayacaksın.

neden sinirleniyorsun arkadaş.

Bu numaraları bunlar ilk defa yaomıyor ki.herzaman ki pişkin ve yüzsüzlüklerinden sadece birisi

ancak bu seferki pişkinlikleri diğerlerinden farklı.

şimdimli iş Ordu’yu taşlamak olduğu için. Bunu yeniden ısıtıp ısıtıp yayınlıyorlar

şimdi ben nuradan tüm ulusalcı diye geçinen arkadaşlara sesleniyorum

evet söyleyin bakayım " Yalçın Küçük ün Öcalan ı suikastden kurtarmasını gündemem getirmenin Ordu düşmanlığı ile alakasını

bu cümle için bana bir tane evet sadece bir tane bahane uydururaak bunu savuna bilevek bir yorum yazın

inanki ben bu forumda bir daha yazı yazmayacam

-akp ya da dtp farketmez,iki ucu da aynı kapıya çıkıyor,o koltuğa gelip oturan adam her halikarda aşiret lideri,toprak ağası,eroin kaçakcısı olacak.
türkiye düşmanlarını müttefik,türk milleti hainleri yönetici kıldığı,din kardeşi bildiği sürece bu iş hep daha kötüye gidicek.
-güneydoğudan çoktan geçtim istanbul,izmir,antalya gibi yerlerden korkar oldum,adamlar sürü halinde göç ediyor,gittiği yerin bereketini kaçıyor,kadınlara laf atıyor,kapkaç yapıyor,hırsızlık yapıyor,araba yakıyor,uyuşturucu satıyor,mafya kuruyor,millet artık bunların yüzünden sokağa çıkamıyor birileri hala kardeşlik masalları okuyor,bu iş zaten güneydoğuda çoktan bitti her yerinde isyan var,dediğim gibi ben artık batı şehirlerimiz için endişeleniyorum.güneydoğudan çıkan milletvekili hangi partiden çıkarsa çıksın yaramaz,
türkiyenin çok ciddi kararlar verip,acilen ve ısrarla uygulamaya geçmesi gerek, bunları yapacak olanda ak parti değildir,çünki akp türk halkının dostu değil düşmanıdır,akp yağmacıların,hırsızların,hainlerin,rejim düşmanlarının,liboşların,döneklerin,abd cilerin,ab cilerin buluşma noktasıdır,bu partinin politikası her zaman dışa endekslidir,dışardan gelecek akıl ise düşmanın aklıdır.
-bu iş dtp nin vekillerini azaltarak çözülecek iş değil,sadece geçici bir kendini kandırma olur o kadar.
-yani bana göre hiç farketmez iki partide aynıdır gözümde,ha dtp,ha akp... bu biraz nuri alço-tecavüzcü coşkun karşılaştırmasına benziyor.
nuri alço işe biraz din ilacı katıyor,coşkun ise olaya direk pkk dan girerek saldırıyor ama ikisinin sonunda da kaybeden emrahın annesi oluyor.

senin gibi kardeşliği masal görüp bölücülükten yana olanlar oldukça saydıkların tabiki devam edecektir
ama senin gibiler az çok şükür
dün ab gibi abd gibi olmak için çaba gösterip başaramayanlar bugün akp bunları yapmaya çalışıp azda olsa birşeyler yapınca nedense bugün ab ve abd düşmanı oldular

bukadar öfkelenmekte çok haklısın

ama dediğinin gibi bu terörist yalakası için inanki değmez

G€NÇ B€YİN;3676399' Alıntı:
bu yazar açık sözlüymüş

bazıları lafta PKk ya düşmanı kesilsede gizliden gizliye Sırf AKP kazanmayıp başarısız olsun diye PKK lıların kazanmasını ister

adamlarının ciğerini biliyorsun sen ya

gerçekten çok doğru

pkk-chp aynı şey bnce..deniz baykal chp nin başında oldukça..

Güneydoğudaki petrolün %50 si PKK ya gider mi bilmem ama biz Musulu Kalust Gülbenkyanın alacağı petrol gelirinin %10 u ve 25 sene boyunca alacağımız (ki havamızı aldık) alacağımız %25 lik gelir karşılığında İngilizlere peşkeş çekmiştik.Üstelik bu olay ilerici(!) çağdaş(!) CHP li kodamanların hüküm sürdüğü en modern(!) zamanlarda oldu.(1925)

Tabii doğru aslında savaşmamız gerekirdi değilmi zaten ordumuz da milletimizde çok zengindi ya Kurtuluş Savaşının üstüne bir on tane daha savaş veriridik ama tembel keratalar işte canları istememiş ne yaparsın ama bak kısmet sanaymış şu an mehmetçikler Güneydoğuda başka bir savaş veriyor Amerikan destekli pkk ya karşı bu forumda boş boş konuşacağına sende onlara bir destek oluverde dönüşte hem musulu hem kerkük'ü toptan alıverelim

eleştirenler AKP yi neden pkk lıların taşladığını da açıklarlarsa iyi olur.. şayet pkk nın hoşuna giden bir partiyse neden dtp liler ve pkk lılar tarafından doğuda istenmez durumunda kalıyor akp.. vatandaşı severken örgüt taşlıyorsa bu ergenekoncuların ve örgütün işine gelmediğindendir. yoksa çok vatansever olan ulusalcı chp yi linç etmeleri gerekirdi tuncelide. varmı peki bir olay chp ye karşı ? yok..demekki neymiş efendim; chp ile dtp seçime bile ortak girebileceği konuşuluyorsa bu ülkede ,elbette pkk ,akp den başka taşlıyacak parti göremiyor demektir. yanılıyormuyum acaba...

eleştirenler AKP yi neden pkk lıların taşladığını da açıklarlarsa iyi olur.. şayet pkk nın hoşuna giden bir partiyse neden dtp liler ve pkk lılar tarafından doğuda istenmez durumunda kalıyor akp.. vatandaşı severken örgüt taşlıyorsa bu ergenekoncuların ve örgütün işine gelmediğindendir. yoksa çok vatansever olan ulusalcı chp yi linç etmeleri gerekirdi tuncelide. varmı peki bir olay chp ye karşı ? yok..demekki neymiş efendim; chp ile dtp seçime bile ortak girebileceği konuşuluyorsa bu ülkede ,elbette pkk ,akp den başka taşlıyacak parti göremiyor demektir. yanılıyormuyum acaba...

öncelikle bakış açına hayran kaldığımı belirtmek isterim:)
ama gene de şunu belirtmek isterim ki doğuda chp ye karşı protesto olmamasının sebebi,chp nin zaten doğuda ki oy oranının %2-10 arasında değişmesidir,yani bir fenerli,galatasaray dururken antalyaspora küfretmez anlatabiliyormuyum,ayrıca halihazırda hükümet akp,bu durumda hükümet dururken adam niye muhalefete çatsın.

-bazı arkadaşlar tartışma baydı derken kaçtığımızı cevap veremeyeceğimizi sanmış,bi çoğu hatırlamaz eskiden chp nin adı shp iken bugünkü dtp nin uzantıları bu kadar cüretkar değildi daha politiklerdi ve kendilerini kürt partisi olarak değil sol parti olarak tanımlıyorlardı shp bunu yedi hatta herkes yedi ve o günkü şartlarda bu ittifak gayet sıradan görünmüştü kimse yadırgamamıştı,zaman içinde bunların söylemleri değişince chp bunlarla ittifak yaptığına pişman olduğu gibi parti içinde bunlarla ilişkisi olan herkesi tasviye etti.bugün şöyle bir bakalım tabloya;
dtp lilerin türkiyedeki en nefret ettiği siyasi akım nedir?
-cevap çok basit ulusalcılık.
-ulusalcı kim?
- chp'li.
dolayısı ile chp ile dtp arasında bağlantı kurmaya çalışmak zorlama ve saçma olur.güneydoğuda chp oylarının bu kadar az olmasının sebebi chp'nin kemalismin ilkeleri olan laiklik ve özellikle milliyetçilik kavramlarından taviz vermemesidir.2kere2 nasıl 4 ediyorsa chp nin güneydoğuda başarısız olacağı o kadar kesindir.yani pkk,dtp,chp ittifakı felan deyip de komik olmayın,iftirayla karalamayla nereye kadar....

-şimdi gelelim bir diğer noktaya chp ve dtp cümlesini bir arada kullanan kim?
- akp li.
-akp nin başkanı kim?
-tayyip.
-tayyip kim.
-ben bop eşbaşkanıyım ve diyarbakır onun merkezidir diyen adam?
-işte bop haritasının linkini alta koydum

http://img1.blogcu.com/images/k/e/y/keykubat/hedeflenen_ortadogu_haritasi.jpg

-dolayısıyla daha oy verdiği partinin neye hizmet ettiğinden bihaber adamlar gelip bana çokbilmişlik taslamasın.

ayrıca dengir mehmet fırat dtp li ahmet türk'le yemekte yakalandımı,yakalanmadı mı?
pkk bizim mecliste 96 temsilcimiz var dedi mi demedi mi?

chp akp yi yavaş yavaş eritip bitirecek,zamanla akp ye oy veren seçmen bazı şeylerin farkına varıyor,ipe sapa gelmez iftiralarınızın nedeni kaynağı da bu korkudur.

zaman herşeyin ilacıdır diye boşuna dememişlerr. bizler yanılırsak ne mutluki bizlere ülke kalkınmış olucak . egerki haklı çıkarsa ak parti konusunda ülke elden gidicek ve korkuyorumki tekrardan topyekün bir kurtuluş savası mücadelesi veriyor olucaz.inş yanılıyorum ama çokta yanıldıgım zamanlar olmamıştır...

arkadaşın teki demişki neden dtp ve pkk doguda ak partiyi istemiyor demekki war demiş bişey bende sana bişey soruyorum dostum . bu ülkenin söz de müttefigi amerika birleşik dewletleri ve pkknin en önemli adamlarına ülkelerinde oturma izni veren ülkeler neden ak partiyi destekliyorlar banada biri bunu söyleyebilirlermi.

çok güzel bir noktaya değinmişsin bende elimden geldiği kadar sana cevap veriyim bana göre dtp nin akp ile olan sözde husumeti 2 türlü açıklanabilir biri gayet basit bir plan yaklaşan yerel seçimler dolayısıyla başbakan biraz Milliyetçiyi oynamak ta zarar yoktur deyip yardımcı oyuncu olarak da yanına dtp yi almış olabilir tabi Amerikanın yönetmenliğinde eğer böyleyse yine iyi ama eğer benim düşündüğüm b planını uygulamaya geçirmiş ise yani Amerika eğer güneydoğu sorununda enstrüman değiştirmeye karar verdiyse yani dtp yi sürklase edip yerine güneydoğuda da akp ile devam etmeye karar verirse ki inşallah böyle değildir işte ozaman milletçe yandığımızın resmidir çünkü akp dtp nin yapamadıklarını batıda ki potansiyelini de kullanarak yaptırabilecek olan bir parti yani dtp nin yıllardır topla tüfekle yapamadığını akp iki karaname ile yapabilir ve bunu yapabilecek aptal cesaretine de sahiptir daha önce ki bir yazımda da bahsettiğim gibi belki akp yaptığının adına federasyon demez ama içerik aynen öyle olur ama bana göre hesaplamadıkları bir şey var batıda ki insanların öfkesi belkide hesapladılar bilerek lades yapıyorlar çünkü dün televizyonda izlediysen eğer Dolapdere de ki mahalle sakinleri dün gece hiç te sakin değillerdi neredeyse hepsinin ellerinde pompalı tüfekler tabancalar taşlar sopalar vardı ve gösteri yapan 50 kişilik dtpli bir grubun üstüne yürüdüler işte gerçekleşebilecek en kötü senaryo budur Allah korusun Allah yazdıysa bozsun eğer bu olaylar böyle makro seviyede gerçekleşirse burnumuza gelecek tek koku kan kokusu olacaktır.

:clap:clap:clap

Valla tamda duygularıma tercuman olmuşsun

buda Ulusalcı ergebekoncuların Pişkinlikte sınır tanımadakılarını gösteriyor

ayrıva nekadar da VATAN PERVER olduklarını anlamış olduk

hatta Öcalan ı kurtakmarka bu ülkeye nekadar büyük hizmetler !!!!! ettiklerinide öğrenmiş olduk

Sağol

Geri