Abicim eline saglık ben de simdi dvd ye yazıcam. yalnız winrar passwordunu ıkı saat aradım. onu cok kucuk yazmıssın belkı daha belırgın yazsan ıyı olabılır. Kolay gelsın.
Abi simdi bisey sorucam, ben bu 64bit vista ultimate'i yukledim gayet guzel calisiyor, fakat driverleri yukleyemiyorum. Ne yapmami onerirsiniz? Henuz wireless driverini da yukleyemeigim icin internete baglanip driverleri yukleyemiyorum. Kablolu internetten de nedense laptopum baglanmiyor internete. Acaba Driverleri CD ye yazip mi yapmam lazim, USB hafiza kartima gerekli driverleri yukledim, fakat laptopuma USB'yi takinca yuklemeleri de yapamiyorm. USBnin icindeki Drivere tiklayinca Siyah MSDOS ekrani cikiyip kayboluyor baska bisey olmuyor. Lutfen Yardim. Cok tesekkurler
Şu senaryoyu inceleyin:
Windows Vista tabanlı bilgisayarı bir ağa bağladınız.
Dinamik Ana Bilgisayar Yapılandırma Protokolü (DHCP) sunucusu olarak yapılandırılmış bir yönlendirici veya başka bir aygıt ağda yapılandırıldı.
Yönlendirici veya diğer aygıt DHCP BROADCAST (YAYIN) bayrağını desteklemiyor.
Bu senaryoda, Windows Vista bir IP adresi alamaz.
Bu sorun, Windows Vista ile Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2) arasındaki...
Bu sorun, Windows Vista ile Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2) arasındaki tasarım farklılığından oluşur. Özellikle, Windows XP SP2'de, DHCP bulma paketlerinde BROADCAST (YAYIN) bayrağı 0 (devre dışı) olarak ayarlanır. Windows Vista'da, DHCP bulma paketlerinde BROADCAST (YAYIN) bayrağı devre dışı bırakılmaz. Bu nedenle, bazı yönlendiriciler ve bazı Microsoft olmayan DHCP sunucuları DHCP bulma paketlerini işleyemez.
Uyarı Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni veya başka bir yöntemi kullanarak kayıt def...
Uyarı Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni veya başka bir yöntemi kullanarak kayıt defterini hatalı olarak değiştirirseniz önemli sorunlar oluşabilir. Bu sorunlar, işletim sisteminizi yeniden yüklemenizi gerektirebilir. Microsoft bu sorunların çözülebileceğini garanti etmemektedir. Kayıt defterini değiştirmek kendi sorumluluğunuzdadır.Bu sorunu çözmek için, Windows Vista'da DHCP BROADCAST (YAYIN) bayrağını devre dışı bırakın. Bunu yapmak için şu adımları izleyin:
1. Başlat
Bu resmi kapatBu resmi aç
Başlat düğmesi
düğmesini tıklatın, Aramaya Başla kutusuna regedit yazın ve sonra Programlar listesinde regedit'i tıklatın.
Bu resmi kapatBu resmi aç
Kullanıcı Erişimi Denetimi izni
Yönetici parolası girmeniz veya onaylamanız istendiyse parolanızı girin veya Devam'ı tıklatın.
2. Aşağıdaki kayıt defteri alt anahtarını bulup tıklatın:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\Interfaces\{GUID}
Bu kayıt defteri yolunda, ağa bağlı ağ bağdaştırıcısına karşılık gelen (GUID) alt anahtarını tıklatın.
3. Düzen menüsünde Yeni'nin üzerine gelin ve DWORD (32-bit) Değeri'ni tıklatın.
4. Yeni Değer #1 kutusunda, DhcpConnDisableBcastFlagToggle yazın ve sonra ENTER tuşuna basın.
5. DhcpConnDisableBcastFlagToggle'ı sağ tıklatın ve sonra Değiştir'i tıklatın.
6. Değer verisi kutusuna 1 yazın ve Tamam'ı tıklatın.
7. Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni kapatın.
Yönlendirici veya Microsoft olmayan DHCP sunucusu DHCP BROADCAST (YAYIN) bayrağı...
Yönlendirici veya Microsoft olmayan DHCP sunucusu DHCP BROADCAST (YAYIN) bayrağını desteklemiyorsa, aşağıdaki kayıt defteri girişini aşağıdaki gibi ayarlayabilirsiniz:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\Interfaces\{GUID}
Değer adı: DhcpConnForceBroadcastFlag
Değer türü: REG_DWORD
Değer verisi: 0
Not 0 veri değeri bu kayıt defteri girişini devre dışı bırakır. Bu kayıt defteri girişini Windows Vista'nın DHCP BROADCAST (YAYIN) bayrağını kullanmasını önlemek için kullanabilirsiniz. Bu kayıt defteri girişini ayarladıktan sonra, Windows Vista, DHCP BROADCAST (YAYIN) bayrağını hiçbir zaman kullanmaz.
ayrica (802.11a/b/g/n) Kablosuz Ağ Bağlantısı icin alabilirsiniz,
modeminizi bilemedigim icin driver bölümünden yardim alin,tüm sürücüler hakkinda genis bilgiye oradan ulasabilirsiniz,lakin vista LAN baglantisini OTOMATIK olarak algilayip baglamasi icin gerekli ag baglanti ayarlarinizi kontrol ettikden sonra calismali diye düsünüyoum, kolay gelsin ,, hayirli forumlar,