paradox crack yapmışsın yani bir oem bios similasyonu o grup yazan yer linux için kullanılan bir bootloader yani crack bozuk yada senin makina yemedi onun yerine sana boot sonrası oem boot similatör deilde bir oem logo stamper crack yüklemeni tavsiye ederim.. bu sorunu gidermek için sistemi geri yüklü sanırım derine yazılmaı script o yüzden pc açılırken f8 bas güvenli modda aç... yada dvd yi tak boot et çıkan menülerde vista sistem onarımını seç....
Dostum dediğini yaptım ama bu seferde makinenin açılmaya başladığı "Verfiying DMI pool data" yazısı görünür görünmez orda kaldı. Kurulumu başlatıp onar dediğimde bu sürüm uyumlu değil diye bir mesajla karşılaşıyorum. Restore, düzgün çalışan son haliyle başlatma gibi seçeneklerde bir işe yaramıyor. Kurtarma cdsi diye bir 120mb civarında dosya olduğunu duydum boot edilebilir haline getiremediğim için onu kullanamadım. Tabi işe yarar mı bilmiyorum.
Son kullandığım cracki burdan aldım:http://www.hackhell.com/showthread.php?t=411925
Elimdeki vista dvdsini 32 ve 64 bit bir çok versiyonu içeren yine bu forumdan indirdim.