Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Microsoft Office Professional Plus 2013 VL TR [ x86 - x64 ]
aktivasyon yaparken 32 bit te KMSpico Install yükledim fakat warning diyordu ve baktığımda Etkinleştirme Gerekiyor yazıyor fakat resimdeki Ürün Kimliğinde ID yazıyor yardımınızı bekliyorum.
aktivasyon yaparken 32 bit te KMSpico Install yükledim fakat warning diyordu ve baktığımda Etkinleştirme Gerekiyor yazıyor fakat resimdeki Ürün Kimliğinde ID yazıyor yardımınızı bekliyorum.
iyi akşamlar önceki aktivasyon programını silip yenisini yükledim install olanı fakat gene etkinleştirme gerekiyor diyor neden acaba? .net framework client profile ve extended yüklü
arka planda çalışsan office dosyası yok görev yöneticisinden baktığımda fakat daemon tools ile kurdum ilk windows açılırken cd yi görüyo gibi başlat yada kur menüsü çıkıyor.
@terenova77 ellerin dert gormesin ustad....her paylasimin degerli , her paylasiminin arkasinda durdugun sorulara cevap verdigin ilgilendigin icin cok cok tesekkurler kardesim....