Mhp'de Katİl Mİlletvekİlİ..

utkutan81

New member
Reaction score
0
Son Başbuğ Gazi mareşal Mustafa Kemal ATATÜRK
Mİthat KoÇulu'yu Sol GÖrÜŞlÜ OlduĞu İÇİn ÖldÜrmekten HÜkÜmlÜ Atİlla Kaya 27 Yil Sonra Mhp'den Mİlletvekİlİ Adayi SeÇİldİ..

KoÇulu'nun Annesİ;elİne Kan BulaŞan Bİrİ O KoltuĞa YakiŞir Mi?dİye Soruyor..

Yasalar Affetse Ben Affetmİyorum..oĞlumun Katİlİnİn Mİlletvekİlİ KoltuĞuna Oturmasini TÜrkİye Cumhurİyetİ'ne YakiŞtiramiyorum..bİr Gencİn GeleceĞİnİ Elİnden Alan..ÇocuĞunu Babasiz Birakan İnsanlar..bİzİm Vekİlİmİz Olamaz Dİye İsyan Edİyor..

İstanbul 3.bÖlgeden Mİlletvekİlİ SeÇİlen Mhp Genel BaŞkan Yardimcisi Atİla Kaya 19 Hazİran 1980 De ÜlkÜcÜ ArkadaŞi Mustafa YenİŞeker İle Bİrlİkte Mİthat KoÇulu'yu ÖldÜrdÜklerİ İddİasiyla YargilandiĞi Davada MÜebbet Hapse Mahkum Oldu..atİla Kaya 1991 De Afla Serbest Kaldi...22 Temmuz SeÇİmlerİnde De Mİlletvekİlİ SeÇİlerek Meclİsİn Yolunu Tuttu..

neler görüyoruz ve daha neler göreceğiz kimbilir...müebbete mahkum olup milletvekili secilenler,cezaevindeyken dokunulmazlık hakkı kazanıp meclise girenler,yolsuzluklar..

solcu derken hangı solculardan? pkk sempatizanlarıda solcu geçiniyor bu ülkede.

pkk sempatizanları solcu geçinselerdi chp doguda oy alırdı..dtp meclise giremezdi.biraz mantık lutfen..

:durdurun ya arkadaşım sen bu Mhp karşıtı konular açmayı ne zaman bırakacaksın.Önce akrabaları dağda olan dtplilere öncelik ver!

yani cinayeti bizle ugrasmayın diyerek mi göz ardı etmeye çalışıyosunuz?dtp li vekil de hapisten cıkıp geldi mecliste dolaşıyor.2vekilin birbiriniden ne farkı war?bu kadar gözünüz kör olmasın ya bi degeri savunmak için kendi degerlerinizden ödün vermeyin.tabi bu2 vekil gibi düşünmüyorsanız :)

bencede oturmasın....

yani cinayeti bizle ugrasmayın diyerek mi göz ardı etmeye çalışıyosunuz?dtp li vekil de hapisten cıkıp geldi mecliste dolaşıyor.2vekilin birbiriniden ne farkı war?bu kadar gözünüz kör olmasın ya bi degeri savunmak için kendi degerlerinizden ödün vermeyin.tabi bu2 vekil gibi düşünmüyorsanız :)

Sende biraz mantıklı konuş...

Birisi af çıktı diye hapisten çıkarılmış yıl 1991...
Birisi milletvekili olduğu için aldındı yıl 2007..

Birisi ülke bölücüsü değil vatansever..
Birisi kahrolası PKK militanı..

Birisi PKK karşıtı..
Birisi PKK zanlısı

Daha sayayım mı?

Adamı sinirlendirmekte üzerinize yok yani..

Hem konudaki Kaynak nerde Kaynak?

gayet doğal böyle birinin mhpden milletvekili olması zaten mhpden başka ne beklenirdi ki

Yıllardır bu tür olaylar oluyor beyler...
Sağ ve sol dediğiniz kavramlar zaten öldü,
Ölmese bile,yozlaştı...
Chp Atatürk'ün mirasını yiyor, Mhp'de devlet içinde devlet kurmaya çalışıyor.Bir nevi Türkiyenin haması, Çeteci...

Siz Ak Partiyi kötülemeye devam edin...Sağ ve sol sizi uyutadursun.

Sende biraz mantıklı konuş...

Birisi af çıktı diye hapisten çıkarılmış yıl 1991...
Birisi milletvekili olduğu için aldındı yıl 2007..

Birisi ülke bölücüsü değil vatansever..
Birisi kahrolası PKK militanı..

Birisi PKK karşıtı..
Birisi PKK zanlısı

Daha sayayım mı?

Adamı sinirlendirmekte üzerinize yok yani..

Hem konudaki Kaynak nerde Kaynak?

ben gayet mantıklı konusuyorum.2 si de KATİL.2si de bir TÜRK ü öldürdü.daha sayayım mı ?vatansever derkende umarım bir solcuyu öldürdüğü için bu yakıştırmayı yapmamışsındır..

ben gayet mantıklı konusuyorum.2 si de KATİL.2si de bir TÜRK ü öldürdü.daha sayayım mı ?vatansever derkende umarım bir solcuyu öldürdüğü için bu yakıştırmayı yapmamışsındır..

Döneme göre yargıda bulunmalısın öyleyse. O zamanda neyin ne olduqunu senden,benden daha iyi biliyorlar demekki... Dönemine ve yerine göre bakıcaksın işe.. 1453'ün olayını nasıl 2007'de yapamıyorsan o dönemin olayınıda bu döneme tutarlıyıp tartmıyacaksın.

Ve arkadaş çok iyi bir düşünürmüş gerçekten Temmuz haberini alıyo ne zaman konu yapıyo amaç,gaye belli oluyo çok güsel..

Öyle yada böyle bir zamanlar hapis e girmiş bir başbakan;
dtp nin ne olduğu ortada zaten;vatan hainleri;
hapisten çıkarılan bir kadın.
O kadar konu war;sen gelmiş mhp de mhp diosn.Tamam sevmeyeblrsn ama sürekli olaak MHP hakknda kötü içerikli konular acmak zorunda deilsin.

Mhp nin mazisi itibariyle silahlı bir mücadeleden gelen bir hareket olması sebebiyle böyle bir olayın meydana gelmesi normaldir.
MHP seksen öncesi beşbin üye ve sempatizanını silahlı saldırıda kaybetmiştir. Vuruşan ve vurulan bir hareketin mensupları için bu tür haberler normaldir.
Mithat Koçulu denen adamın hangi örgüt bağlantılarının olduğu iyi tayin edilmelidir.

Kod:
# Tahrik edici,yerici,uzlaşma zemini arama kaygısından uzak,yıkıcı yorumlarda bulunmak yasaktır.

# Forum genelinde oldugu gibi küfür,hakaret,reklam,mail adresi paylaşımı yasaktır.

imgeler yazdıkların ağır ithamlar..
eğer ki bununla ilgili gerçekliği onaylanmış bir belge veya olay var ise paylaş bizde bilelim..yoksa sadece karalama amaçlı bu tip söylemlere izin vermem..
tekrarlamamanı umarım..

Kod:
# Tahrik edici,yerici,uzlaşma zemini arama kaygısından uzak,yıkıcı yorumlarda bulunmak yasaktır.

# Forum genelinde oldugu gibi küfür,hakaret,reklam,mail adresi paylaşımı yasaktır.

imgeler yazdıkların ağır ithamlar..
eğer ki bununla ilgili gerçekliği onaylanmış bir belge veya olay var ise paylaş bizde bilelim..yoksa sadece karalama amaçlı bu tip söylemlere izin vermem..
tekrarlamamanı umarım..

belge diyorsunuz sadece savcı soruşturmaları bile yeterli belgelerdir (örneğin Doğan ÖZ neden öldürüldü)
Aynı kişiler komunizmin 120 milyon insanı öldürüğünü iddia ediyor ona belge istemiyorsun hemde yalan olduğunu mantıken bile bile bir şey demiyorum.

Mhp nin mazisi itibariyle silahlı bir mücadeleden gelen bir hareket olması sebebiyle böyle bir olayın meydana gelmesi normaldir.
MHP seksen öncesi beşbin üye ve sempatizanını silahlı saldırıda kaybetmiştir. Vuruşan ve vurulan bir hareketin mensupları için bu tür haberler normaldir.
Mithat Koçulu denen adamın hangi örgüt bağlantılarının olduğu iyi tayin edilmelidir.

düşünüyorum da karşı partiden biri mhp li birini öldürüp bugun meclise gelseydi tepkiniz nasıl olurdu acaba..

düşünüyorum da karşı partiden biri mhp li birini öldürüp bugun meclise gelseydi tepkiniz nasıl olurdu acaba..

hiçbişey bilmediğin ve kulaktan dolma bilgilerle hayatını sürdürdüğün okadar belliki
biraz kitap vs okuyup ufkunu genişletsen ve daha sonra gelip burda MHP yi karalamaya çalışsan -ki anca çalıştığınla kalırsın zaten- daha iyi olur.en azından bizim sabrımızı zorlamamış olursun..
karşı partiden biri MHP li öldürse demişsin bunu senin cahilliğine veriyorum
Ülkücü Hareket bugüne kadar 5000 den fazla evladını vatanın bekası için şehit vermiştir.

Bunları gözardı ederek saçma sapan konuşupta komik duruma düşme

hiçbişey bilmediğin ve kulaktan dolma bilgilerle hayatını sürdürdüğün okadar belliki
biraz kitap vs okuyup ufkunu genişletsen ve daha sonra gelip burda MHP yi karalamaya çalışsan -ki anca çalıştığınla kalırsın zaten- daha iyi olur.en azından bizim sabrımızı zorlamamış olursun..
karşı partiden biri MHP li öldürse demişsin bunu senin cahilliğine veriyorum
Ülkücü Hareket bugüne kadar 5000 den fazla evladını vatanın bekası için şehit vermiştir.

ülkücü hareket hangi tarihte 5000 üyesini vatan için kaybetmiştir?

Ülkücülerin zenginler tarafından bir gün lazım olur diye bir köşede hep hazır tutulduğunu bilmeyen yok kalkıp sermaye yanlısı mafyaları vatan sever olarak pazrlamak sizin asli unsurunuzdu zaten!

Dedikleri şeyler hep aynı kitap okuyun ufkunuzu geliştirin!!!!
Biz kitap okuyoruz arkadaşlar rahat olun siz Devlet yaşasın diye verilen canlarla halkın ayaklandırılıp rejimin değiştirilmesi taraftarlarını çok iyi biliyoruz.
Arkadaş ölen kişinin Mhp li olması önemli değil dağda ölen Yiğitlerimizin çoğu Mhp li değil ama Türk Devletinin yaşaması için savaş veriyorlar.
Siz böyle dtplileri bırakıp bize sataşırsanız bir söz vardır hani yüz verdin ayıya .... :goz:

Düzenleme:imgeler Ülkücüler 80 öncesi ve sonrası 5000 üyesini kaybetmiştir.Hani bize faşist dersiniz ya şu bisiklet pompasıyla işkence yaptığınızdan tutun Darağacında Kelime-i Şehadet getirip can verenlere kadar.

Arkadaş sen paranın uşağı olmuşsun her mesajında para para para!!!

Er Rızkul Al Allah-Rızk Allahtandır bırakta o senin uşağın olsun.

Geri