MHP nin yanlışları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar,şu anda görünen oki MHP ÜLKÜSÜNÜ biryana bırakıp tüm diğer partiler gibi
iktidar olabilme hevesine kapılmıştır.Koltuk sevdası herşeyin önüne geçmiştir.
kendi dava arkadaşına CUMHURBAŞKANLIĞINI yakıştıramamak ne demektir.
Hiçbir ortak noktası olmayan bir parti ile koalisyon kurmak nasıl bir siyasettir.Yada neyin hesabıdır.ama olur derseniz MHP de değişmiş demektir.derdimiz kavga çıkarmak,gerilim icat etmek değil.Ama bu millet ( MHP-BBP-SP-AKP gibi partilere oy veren insanları kastediyorum)tabanda düşünceleri aynı olan insanlardır.Fakat iş tepe yöneticilere başkanlara çıktığında zıt bir görüntü çıkıyor meydana.sorunlarımız aynıysa bir yerde buluşmamız gerekiyor.çözümleri bulabilmemiz için.ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN.

Tarihinde kendisiyle barışamayan tek parti MHP dir.Ülküsü belli bir parti olmasına rağmen bence milliyetçiliğin partisi olmamsı lazımdır.İşte milliyetçi insan bu yüzden siyaset yapamaz.Tıpkı şimdi olduğu gibi.Düne kadar ses çıkmayan bir lider oy uğruna önüne gelene çamur atmaktadır.Bu lider değilmidir soluyla,sağıyla koalisyon yapan:Bana öyle bir lider verin ki değil benim oyumu torunumun torunun oyunu garanti edeyim.İşte o öyle bir lider olacaktır ki;toprağımda yaşayan TÜRK,camime giden MÜSLÜMAN,bayrağımda gölgelenen de millet olmasını sağlamalıdır.Sokaklarda hepimiz hrant dink iz diyenleri erivan a,dağdakini öbür tarafa,adadakinide bir an önce Allah'la hesaplaşmaya göndermelidir.

sonunda kadar ülkücüyüz, mhp liyiz türküz müslümanız
biz sizin oyunlarınaza gelmeyeceğiz
sen ateşten gömlek içine girmemişsin pişmemişsin ocakalrda
eğer ülkücü olsaydın yada olmaya çalışsaydın
partini, liderini, davanı tartışmazdın
başbuğ yaşasaydı dönenleri görseyi
zorlukalr karşısında yıkılanları görseydi yaşarken ölürdü
ülkücülük şereftir ateşten bir gömlektir
onu giymeden o şerefi haketmeden konuşmak boştur
biz yolumuza devam ediyoruz
ülke çıakrları neyi gerekiyorsa sayın devlet bahçeli onu yapmışltı yapacaktır da. biz arkasındayız liderimizn.

kim ne derse desin en sağlam teşkilat mhp de.mhp yi karalamasınıda fazla anlayamadın bu herifin.

şuna da dikkat
siz hiçbir zaman mhp lilerin kongrelerinde ya da mitinglerinde polisle çatıştığını gördünüz mü?
birkaç kişi devrim deyip tkp nin propagandasını yapıyorlar.
acaba kendileri ne yapmış.tkp lilerin çatışmasız kongreleri ve mitingleri var mı ya?polise taş atmadığı zamanları var mı?
başka hangi parti mensupları şehit cenazelerine katılıyor?
türklüğe bu kadar sahip çıkan ve bunu söylerken hiç çekinmeyen başka bir parti var mı?

karalama yaparken tartıda tart öyle fiyat söyle

ülkücü ülkücüdür eskisi olmaz ya hiç olmuştur yada ülkücü olamamıştır.
vatan hayini kişi ve basın yayın kuruluşlarını azından aslın bilmeden böyle ithamlar verilmez.
ülkücü fanatikdeğil dava adamıdır idealleri vardır.
yapılan yanlışlıklar varsa eğer bunu kendi içinde çözer .
bu olmadı ben yokum deyip kaçmaz. mücadele verir.
idam olayına gelince mhp den başka herkezin desteği ile çıkmış bir yasa .
tekbaşına iktidar değildi yapabileceği başkada birşey yoktu. yapılması gereken yapılmıştır.
yasanın yeniden değiştirilemeyeceği hususunda bir maddede yok ogün kaltı bugün yeniden çıkar allahın izniyle.saygılarımla ATMACA

bizim ülkücülük davamız pazara kadar değil mezara kadar 2 kişinin demesiyle ülkücülük davasını bırakanların vay haline diyorum

ya sev ya terk et

burada ki saldırıları yada içindeki kini kusmak ben ce bir ülkücünün ağzında olamaz inanmıyorum 9 ışık nedir bilirmisiniz siz 9 ışık'ın içinde devletcilik vardır ve Türkler kurmuş oldukları imparatorluklarda,devletlerde devleticlik anlayışını devam ettirmişlerdir.bu sebeple Sn.Devley Bahçeli Sn.Bülent Ecevit'e sandalyesini buyur ettiği için kızıp kan kusanları anlayamışım sonuna kadar Sn.Devlet Bahçelinin arkasındayım kimse MHP artislik yapamaz yok efendim ben ülkücüydüm bunlardan dolayı cok kızgınım nerede sizin Ülkücülük anlayışınız nerede sizin liderinize olan inanc nerede nerede
saygılar

mhp nin başa gelince yapacakları belli önce akp nin devlet dairelerine yerleştirdiği adamları çıkarıp kendi adamlarını yeerleştirecek..sonra doğu ve güneydoğu anadolu da kürt bırakmıcak.. sonra da ülkemizde terörist kalmadı diyip kendi kendini motive decek..

MHP , BBP Bahane CHP Şahane.. :)

:clap .Ülküsü olan insan zamanında gerekeni yapardı demi ama?
koalisyon olursa istikrar bozulur abh. Zorbalıkla bu işler yürümez.Siz en iyisi bunu yapın. Al bak gösteriyom. dıkşşş en azından başkasına karışmayın :vur

konuyu açan arkadaşımın 6. maddesi haricinde dierlerine katılıyorum.
bende ülkücüyüm ama körü körüne deil
evet yapılan yanlışlar var. olmalı da olacak da çün hatasız bi tek Allah'tır.
gelelim 6. maddeye devletin kuralları ayrı dinin kuralları ayrı nedir bu yıllardır söylenen söz laiklikkkkkkkk onun için meclise başı açık girer kardeşim. başı açık girmelidir.
Yüce önderimizin hazırlamış olduğu kanunlardan biri olan kılık kıyafet kanununa kimsenin muhalefet etmeye gücü yetmez. Sıkmabaş istemiyoruz. babaannem gibi takacaksan tak.
sıkmabaşa karşıyız.
bu arada birşey demek istiyorum hep merak etmişimdir. şimdi bir nesne var önünüzde ve bu nesnenin ne olduğuna kim karar verir amacını ne olduğuna vs şeylere ? bakan karar verir efendim. sen örtünsende açılsanda bakanın niyetidir önemli olan. bikinili bir kıza kardeşin gözüyle bakıp bakmamak senin elindedir. bu nefise sahip deilsen efendim sen dini bakımdan bir seviye ulaşamamışsın demektir. bir sürü din adamı nefsini köreltmeye çalışır. bir çok alim böle yapmıştır. dinin felsefesindede bu yatar neyse. söyleyecek çok sözlerim var yaz yaz bir kapı aç dieri kapa vs konuyu acayip dağıtıyorum yaw neyse
son söz : Ülkümüz Atatürk'ün çizdiği yolda Sonuna kadar Milliyetçi Sonuna kadar LAİK sonuna kadar devrimci olmaktır. Dünya Türk'ün gücünü görecek hayırlısıyla.

fa.tit' Alıntı:
son nefer son nefes son damla kana kadar inadına ülkücü inadına mhp liyiz neden se adını ülkücü koyan internet kabadayıları çıkıyor saçma sapan hiç birşeyi araştırmadan neden ve nerde neylerin yapıldığını bilmeden bir şeyler çıkarıyor adınızı koyun bbp mi mhp mi? sorununuz ne ne istiyorsunuz bu kutlu camia dan bu kutlu davadan adam olun eğer ülkücüydüyseniz bir zaman lar ve eğer ocaklarda en az bir kere yemin ettiyseniz ve allaha imanınız varsa sizi hak yoluna adalet yoluna davamıza tekrar davet ediyoruz ha yok dersenizde allaha emanet olun silahlarımızı gömdük dedik ama unutmayın ki gömdüğümüz yerleri unutmadıkkk

herhangi bir görüşüm yoktur ama senin gibi bağnaz ve tehditkar insanlar kolayca oyuna getirilip 70 lerde kardeşin kardeşe öldürtülmesine yol açmıştır ..

tkt_kkk' Alıntı:
konuyu açan arkadaşımın 6. maddesi haricinde dierlerine katılıyorum.
bende ülkücüyüm ama körü körüne deil
evet yapılan yanlışlar var. olmalı da olacak da çün hatasız bi tek Allah'tır.
gelelim 6. maddeye devletin kuralları ayrı dinin kuralları ayrı nedir bu yıllardır söylenen söz laiklikkkkkkkk onun için meclise başı açık girer kardeşim. başı açık girmelidir.
Yüce önderimizin hazırlamış olduğu kanunlardan biri olan kılık kıyafet kanununa kimsenin muhalefet etmeye gücü yetmez. Sıkmabaş istemiyoruz. babaannem gibi takacaksan tak.
sıkmabaşa karşıyız.
bu arada birşey demek istiyorum hep merak etmişimdir. şimdi bir nesne var önünüzde ve bu nesnenin ne olduğuna kim karar verir amacını ne olduğuna vs şeylere ? bakan karar verir efendim. sen örtünsende açılsanda bakanın niyetidir önemli olan. bikinili bir kıza kardeşin gözüyle bakıp bakmamak senin elindedir. bu nefise sahip deilsen efendim sen dini bakımdan bir seviye ulaşamamışsın demektir. bir sürü din adamı nefsini köreltmeye çalışır. bir çok alim böle yapmıştır. dinin felsefesindede bu yatar neyse. söyleyecek çok sözlerim var yaz yaz bir kapı aç dieri kapa vs konuyu acayip dağıtıyorum yaw neyse
son söz : Ülkümüz Atatürk'ün çizdiği yolda Sonuna kadar Milliyetçi Sonuna kadar LAİK sonuna kadar devrimci olmaktır. Dünya Türk'ün gücünü görecek hayırlısıyla.

Arkadaşım sen ülkünü " Atatürk'ün çizdiği yolda Sonuna kadar Milliyetçi Sonuna kadar LAİK sonuna kadar devrimci olmaktır." Diyerek açıklamışsın senin altıncı maddeyi zaten hata sayman imkansız.
Oysaki o tablo Türk-İslam ülküsü fikir olarak eksen alınıp ona göre yapılan yanlışlar çıkarılmıştır.
MHP hala türk-islam ülküsünü savunduğunu idda etmektedir. Ancak bu tabloda yazılanlar bu eksenden oldukça uzak tavırlardır.
Eğer MHP Bizim artık böyle bir düşüncemiz yok diyorsa ve ülküsünü sizin izah ettiğiniz gibi tanımlıyorsa bizene mhp nin yanlışlarından doğrularından. Artık oda diğer sistem yanlısı merkez partileri gibi türk siyasi tarihinde savrulup duracaktır. Hiç bir ülkücüyüde alakadar etmeyecektir. Ancak çıkıpta ülkücülerin oylarınada, sizin davanızı temsil ediyorum diye talep etmemesi gerekmektedir.
Konumuzun ana teması olmadığı için kılık kıyafet, başörtüsü, sıkmabaş, babannenizin bağlama şekli, başörtüsü şekilleri v.s gibi konulara girmeyeceğim. Birde herkesi evliya zannetmeyin o iş o kadar kolay değil nefs terbiyesi dediğiniz.

viroutic' Alıntı:
fa.tit biz bir zamanlar olduk malesef bunu bize dayatan bahçeli saolsun... biz olmadan kendi anladıgı ülkü davasına devam etsin,

kalanlara selamet diyorum

belli oluyor arkadasım bahçeli geldikten sonra ne hale geldiğinizi bıakın saçmalamayı bütün namusum şerefim haysiyetim son damla kanım bu davaya helal olsun..
sen önce avatarını değiştir komik adam

alpgg' Alıntı:
herhangi bir görüşüm yoktur ama senin gibi bağnaz ve tehditkar insanlar kolayca oyuna getirilip 70 lerde kardeşin kardeşe öldürtülmesine yol açmıştır ..

dost sen sıkma canını hem benide düşünmeyi bırak benim derdin senin gibi cıkıp rumuzu alp olup sonrada edebi konusmalarla yok tehtidkar vs bu ayaklar koktu bırakın hem ben 4 sınıf unı öğr. si ve 3 yabancı dil bilen gayet akıllı başını nerde nasıl belaya sokacagını bilen bir adamım senın o 80 ler diye bahsettıgın adamla rsenın bugun komünizmden kurtulmuş bir ülke de yasamanı sagladı unutma dunun komünistelerinin bugün pkk safalrında olduklarını, ayrıca franasa doğumlu bir bozkurtum sen sıkma canını allahın ıznıyle bana bişey olaz, orda bıle olmadı bizim gücümüz senin düşüne bildklerinden ççook daha fazlaa

dsp ile olan koalisyonun bilinmeyenleri var bunları bilmeden yorum yapmak cok yanlis olur bunlari ben bizzat biliyorum ama burda yazmicam fazla siyasete girmek istemiyorum dileyen arkadaslar olursa bunlari msn uzerinden konusabiliriz. chp ile koalisyona gelince su anda tayyip bey dtp ile koalisyon kurabilirim diyor mhp ataturkun partisiyle koalisyon kursa ne olur. kaldıki sayin bahceli koalisyon kelimesini duymak bile istemiyor 60. hukumet milliyetci hareket. tek basina iktidariz herkes gorecek. olasi bir chp birlesmesinde sayin bahceli muhalefette kalacaktir bilmeyenlere duyrulur...

hO-cHi-Min' Alıntı:
Pek kıymetsiz faşo arkadaşlar..
Bugün eğer MHP'den CHP'ye AKP'den CHP'ye ya da tersi birsürü aday transferi örneği görebiliyorsak,bu bunların "dünya görüşü" ya da " düşünce"lerinde samimi olmadığı anlamına gelmez mi? Daha da ileri gidelim,bu, aslında asıl gayelerinin bu vahşi sermayenin çıkarları için kurulmuş düzenin bekaası için ellerinden ne geliyorsa yapacakları anlamına gelmez mi?
Bana, bazen "komünist" dediğiniz CHP'nin şimdiki eylem ve söylemleriyle MHP'den farkını gösterin.Hemen gösterin! Yok. Öyleyse CHP bir rakip parti değil,öyleyse pekala birleşebilir MHP'yle aslında.
MHP ya da CHP,dillerinden düşürmedikleri vatan millet sevgisini,ya da tekellenmiş adıyla "milliyetçiliği" kendi halklarına yapacaklarına,gidip Amerikan ve AB emperyalizmine yapsınlar. Tabi yiyorsa. Bakın bizde,biz komünistlerde yiyor.gidip emperyalizme karşı mücadele veriyoruz,bağırıyoruz çağırıyoruz,dövüyoruz,dövülüyoruz.
Sizler aslında düşünmek gibi,sorgulamak gibi,karşı çıkmak gibi insani meziyetlerden nasibini alamamış basit halk çocuklarınız faşo arkadaşlar. Önce korkarak başlıyorsunuz,vatan millet sakarya edebiyatı sizi ocaklara götürüyor. Ordan aldığınız "ülkücü,reis" gibi payeler,sizde müthiş bir imaj gücü yaratıyor kendinizce. Çünkü daha önce yalnızdınız,örgütsüzdünüz.Sol olmayınca faşizm aldı sizi.
MHP'niz tarihi boyunca halka ihanetin,emperyalizme uşaklığın,din ve milliyet istismarcılığının,aydın ve yurtsever düşmanlığının temel adresi olmuştur.Bugün kendine rakip olarak ortaya çıkan CHP'yle yarışma içindedir.Ve farkında mısınız bu parti hiçbirşey yapmadan,hiçbir ses getirir vaat,proje filan sunmadan,oyları çekebiliyor.Neden? Doğu'daki kirli savaşın ölümleri onun işine geliyor.Akan kan,oy mürekkebine dönüp MHP mührüne dönüşüyor.Kin ve intikam,kan ve gözyaşı ve savaşın partisidir MHP. Faşizmin partisidir.

Sevgili faşo olmayan arkadaşım şu sözün hariç diyerlerine katılıyorum..

MHP'niz tarihi boyunca halka ihanetin,emperyalizme uşaklığın,din ve milliyet istismarcılığının,aydın ve yurtsever düşmanlığının temel adresi olmuştur.

Soldan öyle görünüyor, görünmeside gayet normal. Birincisi halkın değerlerini savunmak ihanet değildir tabi halk diyerek bölücü unsurlara deyiniyorsanız bizim öyle bir halkımız yok.. Emperyalizme uşaklık diye bir şey mümkün değildir, rus uşakları kendilerinden olmayanı abd ci zanneder... Aydın ve yurtsever(!!) Milletden kopuk dinden uzak bir aydınlanma.. biz buna karanlık bir cehalet diyoruz.. Yurtseverin seveceği ülke türkiyedir sscb değil..

yazık oLmuş...
görüş birLiği içinde oLduğumuz
aynı davaya aynı ideoLojiye baş koyduğumuz
kardeşLerimiz tarafından bunca nefretLe yeriLmiş oLmak..
Herşeyden önce beLirtmek isterim ki
üLkücüLüğün temeLinde ( MHP BBP farketmez..)
müsLümanLık vardır..!
Ve müsLüman müsLümanın ayıbını çarşaf çarşaf ifşa etmez
örtebiLdiği kadar örter..
Herkesin Lider oLamadığı bir dünyada
iyisiyLe kötüsüyLe bir ideoLojinin GeneL Başkanıdır
neredeyse Vatan Haini iLan ettiğiniz!
ToparLanın demek düşer
Siyasi iktidar hedefi gözetip
SuçLama karaLama edene kadar
SiLkinin ve tez eLden kendinize dönün

tebrik ediyorum çok güzel tespitler yapmışsınız

:clap tebrik ediyorum çok güzel tespitler yapmışsınız

kardeşim ülkücülüğün temelinde müslümanlık var diyorsunuz peki müslümanlıkta ırkçılık var mı?

GeciT' Alıntı:
yazık oLmuş...
görüş birLiği içinde oLduğumuz
aynı davaya aynı ideoLojiye baş koyduğumuz
kardeşLerimiz tarafından bunca nefretLe yeriLmiş oLmak..
Herşeyden önce beLirtmek isterim ki
üLkücüLüğün temeLinde ( MHP BBP farketmez..)
müsLümanLık vardır..!
Ve müsLüman müsLümanın ayıbını çarşaf çarşaf ifşa etmez
örtebiLdiği kadar örter..
Herkesin Lider oLamadığı bir dünyada
iyisiyLe kötüsüyLe bir ideoLojinin GeneL Başkanıdır
neredeyse Vatan Haini iLan ettiğiniz!
ToparLanın demek düşer
Siyasi iktidar hedefi gözetip
SuçLama karaLama edene kadar
SiLkinin ve tez eLden kendinize dönün

Düşüncenize nispeten hak vermekle birlikte şu açıdanda olayı değerlendirmek gerekmektedir.
Eğer müslüman yaptıklarını bir ayıp veya günah olarak görmeyip savunma mekanizması geliştiriyorsa insanlara doğru tavrın ne olduğunu göstermek çarşaf çarşaf ifşa etmek değildir, umulurki bu hatalar tekerrür etmesin.
Üstelik yapılan çalışma Allah Rızası içinde yapılmış olabime ihtimali varken siyasi iktidar hedefi gözetmek düşünceniz suizan etmektir.
Müslümanlığını deklare eden akp içinde gayri islami tavırları pekala duyuranlar, gösterenler hatta bu uğurda chp ağzıyla konuşanlar bile var olaya geniş kapsamlı bakmakta fayda vardır.

esra çetin' Alıntı:
tebrik ediyorum çok güzel tespitler yapmışsınız

:clap tebrik ediyorum çok güzel tespitler yapmışsınız

kardeşim ülkücülüğün temelinde müslümanlık var diyorsunuz peki müslümanlıkta ırkçılık var mı?

Ülkücülükte ırkçılık olduğunu idda eden oldumu peki?

DaVaM' Alıntı:
Düşüncenize nispeten hak vermekle birlikte şu açıdanda olayı değerlendirmek gerekmektedir.
Eğer müslüman yaptıklarını bir ayıp veya günah olarak görmeyip savunma mekanizması geliştiriyorsa insanlara doğru tavrın ne olduğunu göstermek çarşaf çarşaf ifşa etmek değildir, umulurki bu hatalar tekerrür etmesin.
Üstelik yapılan çalışma Allah Rızası içinde yapılmış olabime ihtimali varken siyasi iktidar hedefi gözetmek düşünceniz suizan etmektir.
Müslümanlığını deklare eden akp içinde gayri islami tavırları pekala duyuranlar, gösterenler hatta bu uğurda chp ağzıyla konuşanlar bile var olaya geniş kapsamlı bakmakta fayda vardır.?

eyvaLLah abi geniş kapsamLı bakmakta fayda var ama
diğer arkadaşımın söyLediği gibi
sürekLi tarafLı ve Mhp aLeyhtarı açıLan konuLar
Bu geniş kapsamLı bakmak değiL
resmen ekarte etme çabasıdır..
KaLdı ki senLe Msn de yaptığımız her konuşmada
akp ye biLe Laf ettirmezdin müsLümanız hepimiz diye
tavanda birinin yaptıkLarı için tüm taban ve
kompLe bir dava eLeştiriLir oLmuşsa
kusura kaLmayın ama bence bu resmen iktidar hırsıdır..!
açıLan konuLar Syn DevLet BahçeLi
yani direkt hedef oLarak Mhp değiLde GeneL Başkanı hedef aLınırsa
o zaman derim ki tamam sofiLer hakLı
ama konuLar hep anti Mhp kokuyor be kurban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri