MHP’nin dini sabıkaları

Benzetme'Ye Bakar Mısın Zihniyet'e Bakar Mısın...

Neden Danimarka'ya O Kadar Tepki Gösterdiniz o zaman ???

Size Göre O Zaman 2.Peygamber Olarak Kabul Ediyorsunuz Demektir.. Hristiyanlar Yapınca Dünyayı Ayağa Kaldıracan Ama Bizim Sözde Çakma Müslümanlar Yapınca sorun Yok...

Ya Bırakın Bu İşleri... Adam 2.Peygamber İlan Ediyor Benzetme Diyorsunuz Ya.. Sizin Dindarlığınızdan Bile Şüphe Ediyorum Artık...

Ayrıca MHP'nin Baş Açma Dediğiniz Olayı Türban Değil Baş Örtüsü...

Kendisi Bile Çıkıp Söyledi Ben Zevkle Açtım İçeri Girerken çünkü Bunu Siyaset'e Alet Edenler'e Tam bir Tepki olsun Diye... Okuyup Etmeden Laf Yapıyorsunuz İşte..

Ayrıca Atatürk'te Ezan'ı Türkçe'ye çevirtirip Okuttu.. Ona'da Eleştirseniz'e..

Ben MHP'li Değilim Ama İftiracılar'ada Her Zaman Karşıyım..

İlk tespitim ezanı Türkçe okutan İsmet İnönü'dür Atatürk değil ve Bursa İsyanına sebep olmuştur şahsen kendisini hiç sevmem hayali 1. ve 2. İnönü savaslarının komutanıdır ama hayali ölü sayısı bu savaslarda 13 olarak gösterilir bu da ne kadar sacma olduğunun göstergesi değil mi bir operasyonda dahi daha cok ölü oluyor
Ayrıca Erzurum kongresinde Amerikan Mandasını isteyenlerin içinde bizzat Mustafa İsmet de yani İnönü de vardır , imzası kanıtıdır inanamayan arastırsın
M.Kemal ölüm döşeğinde İnönünün öldürülmesini K.Karabekire vasiyet etmiştir
Atatürkün kapattığı mason localarını yeniden açmıştır ve CHP böylece masonik bir hal almıştır
Kendi adına para bastırmıstır , 12 adayı yunana bırakmıstır , Türk halk Musikisini yasaklamıstır...1

Her kim ister kendini ister başkasını peygamber efendimizden sonra peygamber ilan ediyorsa onda sorun vardır
ya akli bir sorundur bu
ya nifak çıkarmak istiyordur
ya da şak şakçıdır

son 2si durumunda Allah peygamber efendimizin çektiğinin 100 de 1 ini ona çektirsin yeter diyorum

Annesi başı açık bir insanım ve hala başörtüsü türban farkını kavrayamadım ne farkeder amaç önemli değil mi her kim dini vecibeden dolayı değilde başka sebepten başını örterse şirk koşmuş demektir
ve her kim Allah için başını örtüp başka bir sebepten başını açarsa da şirk koşmuş demektir
MHP li kadın milletvekili orda yanlış olanı yapmıştır
Bu millet başını açmamak için yunan önünde şehit edilen kadınların çocukları ...
ve o çocuklar şimdi o emanete hıyanet ediyorlar...

Bu yaptığı bile iyi bir şey değil.İbatetini yani şükür namazı kıldığını reklam etmiş.

Herkesi kendin mi sandın?

Partiler yaptıklarını anlatınca yanlış mı oluyor? Adamın nasıl bir ses tonuyla ,sohbet arasında çıkan bir konu üzerine mi ya da böbürlenerek mi bunu söylediğini bilmeden hemen senarist kesiliyorsunuz.

Bence işlerinin doğrusu da var yanlışı da ama ben bunların hepsine skandal,sabıka falan olarak bakmazdım. Örn:türkçe namaz

NESRİN ÜNAL TRAVMASI HÂLÂ ATLATILAMADI

1999 genel seçimlerde başörtülü iki kadın aday Meclis’e girmeye hak kazanmıştı. 18 Nisan 1999’da Fazilet Partisi İstanbul Milletvekili Merve Kavakçı yemin töreninde linç girişimine maruz kalırken, MHP’li Nesrin Ünal’ın Meclis’te başını açarak yemin etmesi uzun süre hafızalardan çıkmadı. O dönem Nesrin Ünal’ın sergilediği bu tutum, birçok MHP’linin Genel Merkezi arayarak tepki göstermesine ve MHP camiasında çok büyük bir hayal kırıklığına yol açmıştı. Ünal, daha sonra yaptığı açıklamalarda, bu tutuma neden olarak maruz kaldığı birtakım “telkinleri” göstererek, “o an kendini çıplak hissettiğini” açıklamış ve parti yönetiminden gelen baskıya işaret etmişti.

Bunu haber yapan kişi,yaranmak adına aşağıdakini niye yazmamış.
Belgeyse,
al sanada belge....

AKP Van Milletvekili Gülşen Orhan 22 Temmuz 2007 seçimlerinde AKP'den milletvekili seçildi. Gülşen Orhan'ın milletvekili seçilmeden önce başörtülü olan fotoğrafları yerini başı açık fotoğraflara bıraktı.

Dün Meclis'te Eski MHP Milletvekili Nesrin Ünal'ın sadece TBMM Genel Kurulu'nda başörtüsünü çıkarmasına laf atan AKP'lilere bu fotoğraflar ders olsun diyoruz.

MHP'li Ünal sadece TBMM Genel Kurulu'nda başörtüsünü çıkarırken, AKP'liler başörtüsünü tümden çıkarmış....

AKP'li Gülşen Orhan Milletvekili seçildiği dönemde şöyle demişti: "Başımdaki geleneksel örtüdür. Bizim oralarda bacılarımız, kadınlarımız başını böyle örter. Ben, gerektiğinde başımı açarım" dedi.

"Nerede, nasıl davranılması gerektiğini bildiğini" hatırlatan Orhan, "Kapalılıkla ilgili bir sorunum yok. Başörtüsü benim için bir engel değil. Ayrıca, bu başörtüsü de değil. Geleneksel bir örtünme biçimi. Meclis'e başım açık gireceğim. Bu örtünme biçiminin türbanla ilgisi yok. Simge değildir. Ben üniversiteye başım açık gittim ve okudum" dedi.

AKP'Lİ GÜLŞEN ORHAN'IN MİLLETVEKİLLİĞİNDEN ÖNCEKİ FOTOĞRAFI

AKP'Lİ GÜLŞEN ORHAN'IN MİLLETVEKİLLİĞİNDEN SONRAKİ FOTOĞRAFLARI

ele verirsiniz talkını,kendiniz yutarsınız salkımı !!!

bu millet çok geçmeden ne kadar takıyyeci olduğunuzu bir anlasa,yüce divan bile yetmez,yassı adayı geç
kıbrıs bile az gelir...

İlk tespitim ezanı Türkçe okutan İsmet İnönü'dür Atatürk değil ve Bursa İsyanına sebep olmuştur şahsen kendisini hiç sevmem hayali 1. ve 2. İnönü savaslarının komutanıdır ama hayali ölü sayısı bu savaslarda 13 olarak gösterilir bu da ne kadar sacma olduğunun göstergesi değil mi bir operasyonda dahi daha cok ölü oluyor
Ayrıca Erzurum kongresinde Amerikan Mandasını isteyenlerin içinde bizzat Mustafa İsmet de yani İnönü de vardır , imzası kanıtıdır inanamayan arastırsın
M.Kemal ölüm döşeğinde İnönünün öldürülmesini K.Karabekire vasiyet etmiştir
Atatürkün kapattığı mason localarını yeniden açmıştır ve CHP böylece masonik bir hal almıştır
Kendi adına para bastırmıstır , 12 adayı yunana bırakmıstır , Türk halk Musikisini yasaklamıstır...1

Her kim ister kendini ister başkasını peygamber efendimizden sonra peygamber ilan ediyorsa onda sorun vardır
ya akli bir sorundur bu
ya nifak çıkarmak istiyordur
ya da şak şakçıdır

son 2si durumunda Allah peygamber efendimizin çektiğinin 100 de 1 ini ona çektirsin yeter diyorum

Annesi başı açık bir insanım ve hala başörtüsü türban farkını kavrayamadım ne farkeder amaç önemli değil mi her kim dini vecibeden dolayı değilde başka sebepten başını örterse şirk koşmuş demektir
ve her kim Allah için başını örtüp başka bir sebepten başını açarsa da şirk koşmuş demektir
MHP li kadın milletvekili orda yanlış olanı yapmıştır
Bu millet başını açmamak için yunan önünde şehit edilen kadınların çocukları ...
ve o çocuklar şimdi o emanete hıyanet ediyorlar...

İyi Araştırmıyorsun Veya Atmasyon İşlerle Atatürkçü Çıkmaya Çalışıyorsun...

Türkçe ezan uygulamasına geçiş [değiştir]

1931 yılının Aralık ayında, Mustafa Kemal Atatürk’ün emriyle dokuz hafız, Dolmabahçe Sarayı’nda ezanın ve hutbenin Türkçeleştirilmesi çalışmalarına başladı.

Kur'an’ın Türkçe tercümesi ilk kez 22 Ocak 1932 tarihinde İstanbul’da Yerebatan Camii’nde Hafız Yaşar (Okur) tarafından okundu.[1]Bundan 8 gün sonra, 30 Ocak 1932 tarihinde ise ilk Türkçe ezan, Hafız Rıfat Bey tarafından Fatih Camii’nde okundu. 3 Şubat 1932 tarihine denk gelen Kadir Gecesi’nde de, Ayasofya Camii’nde Türkçe Kuran, tekbir ve kamet okundu.[3]18 Temmuz 1932 tarihinde Diyanet İşleri Riyaseti, ezanın Türkçe okunmasına karar verdi. Takip eden günlerde, yurdun her yerindeki Evkaf Müdürlüklerine Türkçe ezan metni gönderildi. 4 Şubat 1933 tarihinde, müftülüklere ezanı Türkçe okumalarını, buna uymayanların kati ve şedid (kesin ve şiddetli) bir şekilde cezalandırılacaklarını bildiren bir tamim gönderildi.

Türkçe ezan - Vikipedi

Lütfen Atmasyon Tutmasyon Konuşmayalım Bu 1..

2 Konu İsmet İnönü Konusu Değil.. Konuyu Çarpıtma Öz'üne gel...

Ayrıca Konu MHP-AkP Arasında Ne Hikmetse CHP Suçlu Oldu Bu Nasıl Bir Zihniyet ???

Ayrıca Hristiyanlıktan Çakma Müslümanların Bu Ülkeye Soktuğu Türbanla Baş Örtüsü Çok Farklı Şeydir.. 80 Darbesinin Verdiği En Zarar Verici Olaylardan Biri İşte Yobaz Türban'dır..

Şimdi Söyle Bakalım Acaba Kim Kim'e İhanet Ediyor Çakma Müslümanlar Mı yoksa Başörtülüler Mi ??

Örneğin Velev ki Türban Siyasi Simgedir.. :goz:

degazor35 o zamanda nesrin hanıma yapılanları biliyorum.olayı farklı yöne kaydırma...

dün gibi o kareler aklımda.tv haber proğtrmaları bile mhp nin bu yükselişi olunca değişmişti.daha ılımlı daha az agresif haberler yapılıyordu yorumu az...hele ali kırca ATV de ki haberlerini unutamıyorum...

nesrin hanım başını açtırdılar haberler gene aynı mantalite ile devam etti.

yani birileri MHP den baya çekinmişlerdi dk durabilselerdi.şuan iktidar onlardı ve kimsede yıkamazdı...

bu konuda yazılacak çok şey var ama devlet bahçeli nim genel başkanı olduğu bu miras parti halk neznınde itibar kaybına ugradı....elbet başa gerçek milliyetci taban dan gelen ER kişiler o koltuğu dolduracak...yıllarca uğraştı didindi türkeş bu genel başkn oldu hukumette yer aldı on ca zaman elde edilenleri 1 çırpıda bitirdi...

miras yedi gibi yedi bitirdi...
:mad:

NUSRET DEMİRAL ihraç edildi nesrin ünalda istiyrerek ve tbmm ninn kurallarıanı bildiği için açtı ayrıca merve kavakçı gibi abd vatandaşıda değildi dini siyasete alet edecek birisi değildi

devlet bahçeli ve ekibi başa geçeli çok değişti.hızlada değişiyor aslında değişimi başlatan bahçeli 35 40 yıllık mücadele nin sonu partiyi soktuğu yol içerinde tartışılıyor.

mhp benim için , akepenin yanında süt beyazı bir parti....
bir ülkede faşizmden daha büyük bir tehdit vardır.
o da irticadır...
gerçi şimdiki mhp ile türkeş zamanındaki mhp arasında çok fak var ...
mhp eski mhp deil.. bir chp li olmama rağmen eğer birgün akepe ve mhp arasında seçim yapma zorunda kalırsam tabiki mhp derim...

ahhh nerde keşke başbuğ olsa başımızda kimler var : (

ahhh nerde keşke başbuğ olsa başımızda şerefsizin teki var : (

kardeş,
eleştirmek başka
hakaret başkadır.
Yaptğınız hareketlr,kullandığınız kelimeler çıkar peşinde koşanlara prim vermektedir.
Sevmiyorsan,sevmiyorum der geçersin.
Eskiden olsa;buyruğunuz başımız üstüne derken,
bu gün eleştirmeyi geç, hakaret bile edebiliyorsak,hoşgörünün bir erdemidir.

Haklısın ama başuğun yerine nasıl birinin geldiğine baksana daha doğru düzgün konuşamıyor bile gitti apo asılmasın ertelensin diye imza attı başbuğ bunları yaparmıydı

kardeşim sizin bu din istimarı bitmeyecekmi paçanız tutuştumu hemen sömürüye başlıyorsunuz .şu anda akp sıralarında oturan ve meclise girerken başını açan kaç millet vekili olduğunu biliyormusun .git öğren.m.h.p. nin baş örtüsü konusunda verdiği dessteği fakat a.k.p nin öncelikli mesele değil diyerek unutturduğunu bilmiyorsan git öğren orası meclis diyanet işleri değil icraatlarınızı anlatın

Geri