v_k
New member
Benzetme'Ye Bakar Mısın Zihniyet'e Bakar Mısın...
Neden Danimarka'ya O Kadar Tepki Gösterdiniz o zaman ???
Size Göre O Zaman 2.Peygamber Olarak Kabul Ediyorsunuz Demektir.. Hristiyanlar Yapınca Dünyayı Ayağa Kaldıracan Ama Bizim Sözde Çakma Müslümanlar Yapınca sorun Yok...
Ya Bırakın Bu İşleri... Adam 2.Peygamber İlan Ediyor Benzetme Diyorsunuz Ya.. Sizin Dindarlığınızdan Bile Şüphe Ediyorum Artık...
Ayrıca MHP'nin Baş Açma Dediğiniz Olayı Türban Değil Baş Örtüsü...
Kendisi Bile Çıkıp Söyledi Ben Zevkle Açtım İçeri Girerken çünkü Bunu Siyaset'e Alet Edenler'e Tam bir Tepki olsun Diye... Okuyup Etmeden Laf Yapıyorsunuz İşte..
Ayrıca Atatürk'te Ezan'ı Türkçe'ye çevirtirip Okuttu.. Ona'da Eleştirseniz'e..
Ben MHP'li Değilim Ama İftiracılar'ada Her Zaman Karşıyım..
İlk tespitim ezanı Türkçe okutan İsmet İnönü'dür Atatürk değil ve Bursa İsyanına sebep olmuştur şahsen kendisini hiç sevmem hayali 1. ve 2. İnönü savaslarının komutanıdır ama hayali ölü sayısı bu savaslarda 13 olarak gösterilir bu da ne kadar sacma olduğunun göstergesi değil mi bir operasyonda dahi daha cok ölü oluyor
Ayrıca Erzurum kongresinde Amerikan Mandasını isteyenlerin içinde bizzat Mustafa İsmet de yani İnönü de vardır , imzası kanıtıdır inanamayan arastırsın
M.Kemal ölüm döşeğinde İnönünün öldürülmesini K.Karabekire vasiyet etmiştir
Atatürkün kapattığı mason localarını yeniden açmıştır ve CHP böylece masonik bir hal almıştır
Kendi adına para bastırmıstır , 12 adayı yunana bırakmıstır , Türk halk Musikisini yasaklamıstır...1
Her kim ister kendini ister başkasını peygamber efendimizden sonra peygamber ilan ediyorsa onda sorun vardır
ya akli bir sorundur bu
ya nifak çıkarmak istiyordur
ya da şak şakçıdır
son 2si durumunda Allah peygamber efendimizin çektiğinin 100 de 1 ini ona çektirsin yeter diyorum
Annesi başı açık bir insanım ve hala başörtüsü türban farkını kavrayamadım ne farkeder amaç önemli değil mi her kim dini vecibeden dolayı değilde başka sebepten başını örterse şirk koşmuş demektir
ve her kim Allah için başını örtüp başka bir sebepten başını açarsa da şirk koşmuş demektir
MHP li kadın milletvekili orda yanlış olanı yapmıştır
Bu millet başını açmamak için yunan önünde şehit edilen kadınların çocukları ...
ve o çocuklar şimdi o emanete hıyanet ediyorlar...