Metin Uca, Cumhurbaşkanı adayı !

Haberine kendisinden daha fazla gordum..

Artik meclise oturum aralarinda vekilleri eglendirmek
icin bikinili kizlar yollar :D:D :)

metin ucaya +1903
( en azından şimdilik. daha iyi bir aday henüz açıklanmadı )

olimpiyat' Alıntı:
ajdar olsun tayyipten iidir

not:eek:sirirs teşekkürünü bekliyorum bak tayyipten ii dedim

Yok be o kadarda uzun boylu değil :D Ajdardan daha kötüsü olmaz :D

Armağan çaglayan olsun :D tam bir çirkef . herkese laf yetiştirir :durdurun

irfanfatih ASIL SARLATAN SENSIN
SIMDIKI ADAYIM DIYE SOYTARILARDAN DAHA IYI DAHA TEMIZ VE DAHA NAMUSLU BIR ADAY EN AZINDA SATILMIS VE HAYIN DEGIL

exkalibur' Alıntı:
irfanfatih ASIL SARLATAN SENSIN
SIMDIKI ADAYIM DIYE SOYTARILARDAN DAHA IYI DAHA TEMIZ VE DAHA NAMUSLU BIR ADAY EN AZINDA SATILMIS VE HAYIN DEGIL

ben şarlatan kelimesini o adam için kullandım, sana ne oluyo da bana şarlatan diyosun :saskin

Bencede acıklaması gayet mantıklı ki bu adam bu vatan ıcın evını satmaya goze almıs kı Metın uca kesınlıkle sarlatan dıeyrek tanımlamak ıstemıyorum cunku o gerceklerı televızyonda ınsanların suratına vurarak bır cok seyı feda etmıs bı ınsan

eet yaaw sana nie ööle demiş o:saskin ..hayret bişee:melek

ayrıca Metin Uca şarlatan deil....bu böyle biline:hadiordan

bi daha tartışmayın...şarlatan benim ok.:)

hocam, bir insan istediği kadar vatansever olsun, mert olsun. yaşınız itibarı ile şu anda hatırlamıyor olabilirsiniz, bu adam star'da çok eskiden sabah programı yapıyordu, üslubu o kadar iğrençti ki, zaten 7-8 defa star tv bu yüzden uyarı cezası aldı ve yanlış hatırlamıyorsam 3 gün de kapatıldı, program baştan aşağı kötü demiyorum ama mizahi bir dille eleştirmek de biryere kadar, sivridilli olabilirsin, hatta duvar gibi de olabilirsin ama belaltı espriler yapıp halkın sevgisini kazanacağına doğruları daha uygun bir dille anlatsaydı bugün belki de akp'nin gerçekten adayı olurdu. standup show'unu da canlı izledim akm'de, ne yazık ki bu ülkenin cumhurbaşkanı olacak kapasitede biri değil, o görev ona çok ağır gelir.

Türk neyle övün, nerde çalış, kime güven :)
Metin Uca

Kendi patronlarını (aydın doğan * cem uzan) böyle sıkı eleştiremiyordu ama. Eee, ne de olsa can tatlı tabii.

anlamıyorum ki bu kadar neyi tartışıyosunuz...
adam en doğal demokratik haklarından birini kullanmış ve aday olmuş..ee sorun nerde..
bu ülkenin insanları o haklarını kullanmadıkları için daima başkaları tarafından koyun gibi sağılmaktadır..bunu da unutmayın..!!!

Valla Bugün Makina da izledim Çok Güzel Şeyler söyledi herşeyden bilgisi var gibi bir hava çizdi..

bencede en demokratik hakkı.. RTE'den iyi bence..

Ama daha iyileri ÜLKEMİZDE vardır..

exkalibur' Alıntı:
DAHA IYI DAHA TEMIZ VE DAHA NAMUSLU BIR ADAY EN AZINDA SATILMIS VE HAYIN DEGIL

Bunu o koLtuğa oturmadan kimse biLemez..
Komşusumusun aiLesinden birimi
bu kadar sağLam yorumLar yapıyorsun..

Ayrıca cabartay´ın yorumuna fazLasıyLa katıLıyorum
KendiLeri şarkıcı oLan mankenLere dokundurmadan geçemiyordu
Ona kimLer dokundursun şimdi sunucudan Cumhurbaşkanı mı oLur diye?
CumhurbaşkanLığı temsiL ve tasdik makamıysa eğer..
Hangi vasfıyLa temsiL? Hangi kariyeriyLe tasdik yapacaktır?
Önüne geLen kararnameLerden anLamadıkLarına
PassaparoLa hakkını mı kuLLanacak :durdurun

burda bu adamı eleşirenler kendileri bir aynaya baksınlar bakayım karşılarında ne var, bu kişiyi eleştirmek için anca bu kişi kadar olmanız lazım şarlatan diyen kişide beyin olduğunu düşünmüyorum bile....

tayyipten bin kat iyi olur...

hocam sen aynaya en son bebekken baktın sanırım ve bu da çok uzun zaman önce olmasa gerek.

Geri