Metin Uca, Cumhurbaşkanı adayı !

Cumhurbaşkanı seçilemeyeceğini biliyor zaten kendisi. Fakat burda dikkat çekmek istediği şeyi kimse anlamamış. Zaten kitaplarına mizah kitabı diyenlerden belli =) Mizah kitabı nedir? Metin Uca neyin mizahını yaptı bugüne kadar? Bu ülkeyi yöneten hükümetin ve devletin kara mizahını yaptı. Ülkenin nasıl yönetileceğini bilmez, yeterli birikime ve zekaya sahip olmazsanız mizahını da yapamazsınız.

Ne demiş ''Bu bir cüret değil'' demiş. Burdan da anlıyoruz ki adam cumhurbaşkanı seçilemeyeceğini biliyor fakat dikkat çekmek istediği şey Sizi yönetenler kadar sizin de yönetme hakkınız varken neden bu insanlara körü körüne bağlanıp beyinlerinizi yıkamalarına izin veriyor ve onlara adeta tapıyorsunuz? Artık bunlardan sıyrılın ve şu siyasete yeni yüzler gelsin insanların önünü açın.. Koltuk sevdalılarına da mesajlar var tabi..

Gördüğüm kadarıyla hiç kimse mesajı almamış ve saçmalamış =)

irfanfatih bu konuya kaç mesaj attın? Yorumunu yap çık gerginlik yaratıp insanlara senin fikrini kabul etmeleri yönünde dayatma. [Herkes için geçerli]

mesaji alan aliyorda bence forma girerken zeka testide yapmalyiiz her önüne geleni almak olmuyor formun eka ortalamasini ve vatan sevdasi ortalamasini düsürüyorlar yazik

HoCuSPoCuS' Alıntı:
Cumhurbaşkanı seçilemeyeceğini biliyor zaten kendisi. Fakat burda dikkat çekmek istediği şeyi kimse anlamamış. Zaten kitaplarına mizah kitabı diyenlerden belli =) Mizah kitabı nedir? Metin Uca neyin mizahını yaptı bugüne kadar? Bu ülkeyi yöneten hükümetin ve devletin kara mizahını yaptı. Ülkenin nasıl yönetileceğini bilmez, yeterli birikime ve zekaya sahip olmazsanız mizahını da yapamazsınız.

Ne demiş ''Bu bir cüret değil'' demiş. Burdan da anlıyoruz ki adam cumhurbaşkanı seçilemeyeceğini biliyor fakat dikkat çekmek istediği şey Sizi yönetenler kadar sizin de yönetme hakkınız varken neden bu insanlara körü körüne bağlanıp beyinlerinizi yıkamalarına izin veriyor ve onlara adeta tapıyorsunuz? Artık bunlardan sıyrılın ve şu siyasete yeni yüzler gelsin insanların önünü açın.. Koltuk sevdalılarına da mesajlar var tabi..

Gördüğüm kadarıyla hiç kimse mesajı almamış ve saçmalamış =)

irfanfatih bu konuya kaç mesaj attın? Yorumunu yap çık gerginlik yaratıp insanlara senin fikrini kabul etmeleri yönünde dayatma. [Herkes için geçerli]

sabah 7 de kalkıp adamın yaptıgı programı kim izLiyosa onLar biLir Hocus'cum ;)

ben kimseyi vatana ihanetle suçlamadım. gerginlik yaratan bişey varsa tamam ben yaptım hepsini.

irfanfatih ben sucluyorum sendegil ayrica sölüyorum adam evni satiyoraday olmak icin oda biliyor herhalde cumhurbaskani olamiyacagini mesele
halkin dikatini cekmek
satilmis bir haynin oraya gelmesini engelemek ne iranan ne amerikanin nede avrupa toplulugunun ajanlarini
ülkemizde istemiyoruz hele millet vekili ve bakan basbakan olarak ve cumhurbaskani olarak asla
buna göz yumanin kanindan süpe ederim

tamam, ben herşeyi bi kenara bıraktım, sence şuanki c.başkanımız sezer iyi değil mi ? herkes onun bu konuda profesyonel olduğunda hemfikir di mi ? o zaman soruyorum yine, metin uca seçildi diyelim, olur mu olur yani, sezer'in gösterdiği dirayeti ve iktidarı o gösterebilecek mi ? kendisi anayasa profesörüydu, metin uca bu konuda onunla yarışır mı sizce ? sadece bir soru. ortalığı germek için falan değil. saygılar.

exkalibur suçlama içeren mesajını sildim, birbirinize saygı çerçevesinde hitab ediniz. Bizden hemen hemen herzaman saygı görüyorsunuz hepiniz. Bunun karşılığı da forumda kimsenin kimseye saygısızlık etmemesini istememiz. Çok şey mi istiyoruz?

irfan benim kastettiğim sana yazılan o mesajın öncesinde attığın mesajlar. Bu konuya 8 mesaj yazmışsın diğerleri 3.. Ne yazıldığını okuyorum. Bak ben de yazdım görüşümü kimseye dayatıyormuyum? İsteyen istediği yorumu yapar kurallar dahilinde. Israrla karşıt görüşlülere dayatma yapmak yanlış bunu kastettim.

Bir Konu Olayından nasıl saptırılır ve Kapattıtılır...

Şekil A...!

Kullandığım üsluptan ötürü herkesin önünde arkadaşlarımdan özür dilerim. Ben konu hararetli olduğu için sekiz tane msj yazmış olabilirim. Umarım yanlış anlamazsınız. Saygılar

HoCuSPoCuS biz saygili bir bicimde sohbet ediyoruz
bir türkiye cumhuriyeti vatandasi olarak fikrimi söedim bunda seni rahatsiz eden birsey varsa osnein sorunnun bunuda sil
irfanfatih haklisin sezer iyi dogru karar benim kaygimda bu dabgalagin birinin cumhur baskani olma ihtimali ha metin uca olamaz
mosadin wab sayfasi depkafeils cumhur baskanin kim olucagi konuda kesin ismi vermis durumda onun icin sorunsu biz bize yapilan ihanetin farkindamiyiz bilimki bizi yönetenleri yönetenler var lütfen dikkatli ve duyarli olalim

Konu icinden uste uste saptirma, tartisma, konudan cikmis yorumlara
irfanfatihi uyarma ihtiyaci duyuluyorsa, ondan once pek cok insan geliyor.
Burada ve guncelde de bunu kac defa dile getirdim. Biliyorum Hocus lafin
herkes icin gecerli ama post kasmak icin olsun, baska seyleri dayatmaya
calisan olsun bu teknigi kullanan pek cok kisi var. Yoneticilerin hepsi
dikkat etmeli.

Metin Uca bu konulara neden Sezerin secilimi sirasinda dikkat cekmedi??
Kendi goruslerini savunmaya gelince her turlu taktigi kullaniyor da
kendi gorusunun disinda birileri biryere gelince hemen boyle laf
kalabalikligina giriyor. Bu secimden once bir milyon tane
biz yonetilenlerin hakkini savunabilcegi ornekler var. Neden bu ulkenin
yuksek okul egitimi hakkinda bir lafa soze sahip degiliz vs vs.

Isine geldigi konularda demokrasiyi anlatmaya calisan bir insani
bu konuda sirf bize birseyleri ogretmek konusunda samimi oldugunu
zannetmiyorum. Adim kadar da eminim ki ayni sayida CHP kendi
vekillerinden bir cbaskani secseydi, giki bile cikmazdi.

şimdi çıkıp herkes işini yapsın diyenlerde çıkmıştır belki ben konuya yazılan mesajları kesinlikle okumadım
yani şöyle söylemek isterim cumhurbaşkanlığına çıkacak insanın erdemli olması ve konuşmasıyla,tavırlarıyla türkiye cumhuriyetine yakışacak birisi olması gerekir. bu bakımdan tayyipin cumhurbaşkanı olmasını istemiyorum ama seçilmesinde sakınca varmı dersek o adamı bizim halkımız getirdi oraya halkın sesi olan yüce meclisimizde uygun görecek olursa olabilir ama bence yakışmıyor oraya.Oraya yakışan birisi varmı diyecek olursak ben şimdilik birisini göremiyorum.
metin ucaya gelmek gerekirse ülkemizde herkesin seçme ve seçilme hakkı vardır
hiç değilse siyasetin o sıkıcı tavrından kurtuluruz yıllardır ağlayan ve hala ağlamakta olan halkımız az da olsa güler bu bakımdan o da aday olabilir kendine güvenen anayasamızında dediği gibi tc vatandaşı yüksek okul mezunu 40 yaşını doldurmuş meclis dışındansa meclisin 5 te birinin onayını almış herkes aday olabilir önünde kanuni bi engel olmadığı ve gereken şartlara uyduğu sürece =)

Adamın yazılarını okumamış kimseler yorum yapıyo...

Bana çok garip gelmedi açıkçası olabilir...Hatta Tayyip in emrinde çalışacak bir cumhurbaşkanından çok daha iyi olur Türkiye için

ishynum846' Alıntı:
Konu icinden uste uste saptirma, tartisma, konudan cikmis yorumlara
irfanfatihi uyarma ihtiyaci duyuluyorsa, ondan once pek cok insan geliyor.
Burada ve guncelde de bunu kac defa dile getirdim. Biliyorum Hocus lafin
herkes icin gecerli ama post kasmak icin olsun, baska seyleri dayatmaya
calisan olsun bu teknigi kullanan pek cok kisi var. Yoneticilerin hepsi
dikkat etmeli.

Metin Uca bu konulara neden Sezerin secilimi sirasinda dikkat cekmedi??
Kendi goruslerini savunmaya gelince her turlu taktigi kullaniyor da
kendi gorusunun disinda birileri biryere gelince hemen boyle laf
kalabalikligina giriyor. Bu secimden once bir milyon tane
biz yonetilenlerin hakkini savunabilcegi ornekler var. Neden bu ulkenin
yuksek okul egitimi hakkinda bir lafa soze sahip degiliz vs vs.

Isine geldigi konularda demokrasiyi anlatmaya calisan bir insani
bu konuda sirf bize birseyleri ogretmek konusunda samimi oldugunu
zannetmiyorum. Adim kadar da eminim ki ayni sayida CHP kendi
vekillerinden bir cbaskani secseydi, giki bile cikmazdi.

bu konu ayrı bi konu bu konuyada katılıyorum ayrıca

yine fetullahcçılarla laiklik yanlıları tartışıyor gibi . her zamanki sidik yarışı :)

baal' Alıntı:
arkadaşlar sunucu olarak değerlendirmeyin adamın akademik kariyeri var kitapları var
Hulki Cevizoğluda sunucu ama ben isterimki o olsun
tayyip erdoğanla yarışa girseler ikiside ona katlar herkesin diploması belli
arkadasa aynen katılıorum

Ben metin ucanın facebooktaki temsilcisiyim yorumları okudum hiç bir zaman önyargılı olmayın destek veren arkadaşlarada teşekkürlerimi sunuyorum.Reha muhtarlar,m.ali birandlar,defne samyeliler,kadir çöpdemir gibi insanlığa önem vermeyen şahsiyetlerle yakından görüşümezsiniz çünkü sizi adam yerinize koymazlar ama metin uca çok farklı diğerleri gibi değil kıymetini bilelim bence

Geri