- Reaction score
- 0
hıc olmazsa apoya sayın demıyo demı =)
degerlı basbakanımızdan =) cok olmayı haketııgı kesın!!!
degerlı basbakanımızdan =) cok olmayı haketııgı kesın!!!
irfanfatih' Alıntı:Türkiye bu şarlatana kalmadı, kimse canını sıkmasın.
ajdarmı hiper star:durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurunolimpiyat' Alıntı:ajdar olsun tayyipten iidir
notsirirs teşekkürünü bekliyorum bak tayyipten ii dedim
lazaslan' Alıntı:Keşke rahmetli Barış Manço yaşıyor olsaydı.
En büyük hayali bir gün halkın içinden sevilen biri olarak cumhurbaşkanı olabilmekti.
bence de Metin Uca öyle sanıldığı gibi medya maymunu ya da boş bir adam değil.
O mecliste aday olan veya olacak pek çok adamdan daha dolu , bilgili ve kültürlü bir adam bence.
Ne zamanki gerçekten halkın içinden birileri o mevkilere gelir o zaman Türkiye olarak önümüz açılır.
Bu memleket insanlara ve çıkar çevrelerine diyet borcu olan ve kendi çıkarlarını halkın çıkarlarından üstün tutan insanlar tarafından idare edildiği için bu haldeyiz.
Bunu hala anlayamayan zihniyet ona buna şarlatan demekten öteye gidemez.
Halkın çıkarlarını halkın içinden çıkan insanlar koruyabilir.
Bu Metin Uca da olabilir bir başkası da. Mesele isim değil ya da kişiler değildir.
Önemli olan tarafsız kalıp , cumhuriyet ilkelerinin zedelenmesine mani olabilecek bir zihniyetin orada yer alabilmesidir.
Memleketin altına dinamit yerleştirecek zihniyetlerin o makama oturmaması gerekir.
Çiviler zaten yeterince yerinden oynadı.
İnsanlar düşünce özgürlüğü adı altında milletin ve memleketin bölünmez bütünlüğüne anayasal suç olmasına rağmen hakaret edebiliyorlar.
Buna meydan veren zihniyetin memleketin en tepesinde oturmasına gönlüm razı olmuyor.
Bu da benim fikrim.