Merkezi Anten ve Lig Tv D.T. Promlemi

reverse

New member
Reaction score
0
Merkezi Anten ve Lig Tv D.T. Problemi

Binamızda merkezi uydu kurulu türksat1/c 'ye çevrili. 2 gün önce DT keylerini girdiğim zaman futbol kanalını göstermiyor ama diğer kanalları açtı problem nedir acaba ? Dün yeni keyleri girdim hiçbirşey göstermedi
dün girdiğim keyler idi acaba yanlış keymi temin ettim.

0D03C0 00 371350A4B40A5D6580F4CC4AAE951393
0D03C0 01 65DB63B81DF991658BA4740FC633272B
0D03C4 00 726785F06D6A3FAA9698CDE75EF6E5EB
0d03C4 01 7D5A9AA2EEBB93477BC8168662E0372B

Ve son bir soru D.T. tüm kanallarını izleyebilmek için sadece 1 adet çanak ve 1 adet lbn alıp uyduya yönlerdirmemiz yeterlimi ? Başka ürün veya ürünler almamız gerekiyormu ?
Evimde Uydu alıcı ve ss2 uydu alıcı tv kartı var.
Saygılarımla

uydu alıcın şuan pek işe yaramaz yani card almadığın sürece ama ss2 ile çözersin sadece çanak yönü e3' e doğru çevir ve güncel dat dosyalarını yada cam'ları takip et prgdvb/plugs içine kopyala hepsi bukadar ve izle kardeşim.........

reverse' Alıntı:
Binamızda merkezi uydu kurulu türksat1/c 'ye çevrili. 2 gün önce DT keylerini girdiğim zaman futbol kanalını göstermiyor ama diğer kanalları açtı problem nedir acaba ? Dün yeni keyleri girdim hiçbirşey göstermedi
dün girdiğim keyler idi acaba yanlış keymi temin ettim.

0D03C0 00 371350A4B40A5D6580F4CC4AAE951393
0D03C0 01 65DB63B81DF991658BA4740FC633272B
0D03C4 00 726785F06D6A3FAA9698CDE75EF6E5EB
0d03C4 01 7D5A9AA2EEBB93477BC8168662E0372B

Ve son bir soru D.T. tüm kanallarını izleyebilmek için sadece 1 adet çanak ve 1 adet lbn alıp uyduya yönlerdirmemiz yeterlimi ? Başka ürün veya ürünler almamız gerekiyormu ?
Evimde Uydu alıcı ve ss2 uydu alıcı tv kartı var.
Saygılarımla

Keyler bu sabaha karsı degıstı. burdan bugunku keylerin softcam.ine ulasırsın.
http://gyik.ws/download.php?name=SoftCam.key+S2+emu+1.23.rar

Su andaki keyler bunlar

W 0D03C0 00 F45D5DF64E595CB2C129CA2BE69EEA04
W 0D03C0 01 2B6A8843513526674F226BDFF2D68F08
W 0D03C4 00 B305AF2AB101095545D4F9F7286B4A29
W 0d03c4 01 026C00C3D2ACEE477BC8168662E0372B

İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.
Peki doğru keyi girdiğimiz zaman Türksat1/c'den Lig TV'yi SS2 kartla izleyebilirmiyiz. Şuan deneme şansım yok ancak akşam deneyebileyeğim için merak ettim işin gerçeği.
Saygılarımla

reverse' Alıntı:
İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.
Peki doğru keyi girdiğimiz zaman Türksat1/c'den Lig TV'yi SS2 kartla izleyebilirmiyiz. Şuan deneme şansım yok ancak akşam deneyebileyeğim için merak ettim işin gerçeği.
Saygılarımla

keyler hem turksat hem de eutelsat w3için geçerlidir.

Dostum;
"Bu şifrelerle digitürkü çözebilirim.Discovery channel digitürktedir.O halde discovery cahannelı izleyebilirim" tümevarımı ne derecede doğrudur.Bilgilendirirsen seviniriz.

joewarrior' Alıntı:
Dostum;
"Bu şifrelerle digitürkü çözebilirim.Discovery channel digitürktedir.O halde discovery cahannelı izleyebilirim" tümevarımı ne derecede doğrudur.Bilgilendirirsen seviniriz.

eeee yani..
dt paketı ıcınde dıscovery var zaten hemde turkce.
sen zaten dt yı full ızleyebılıyorsun bu s2emu1.23 ve guncel plug ın le .
o zaman sorun yok zaten dogal olarak dıscovery de acılacak tabıı kı canagın w3 e cevrılı olacak .

kardes bende turksattaki digitürk kanalları ligtv dışında işe yarar birşey yok ben şimdi çanagı çevirecem ama çok zahmetli apartmanda ve çatıda neyse ben çanagı w3 çevirecem ama salonları goldmaxi felan hepsini çekiyomu adultta varmı birde digitürk sistemini ne zaman degiştirir yani bu olay nezamana kadar geçerli olur bir bilginiz varmı ona göre çevirim okadar ugraşıp boşa olmasın uğraşlarım

Yönel W3 e

2515' Alıntı:
kardes bende turksattaki digitürk kanalları ligtv dışında işe yarar birşey yok ben şimdi çanagı çevirecem ama çok zahmetli apartmanda ve çatıda neyse ben çanagı w3 çevirecem ama salonları goldmaxi felan hepsini çekiyomu adultta varmı birde digitürk sistemini ne zaman degiştirir yani bu olay nezamana kadar geçerli olur bir bilginiz varmı ona göre çevirim okadar ugraşıp boşa olmasın uğraşlarım

Sen cevir biraderime antenini W3 e. full acık ızlersın herseyı. adult ta var ama oyle multivisionlar gibi degil. soft... yani softcam. :)

gawain1985' Alıntı:
eeee yani..
dt paketı ıcınde dıscovery var zaten hemde turkce.
sen zaten dt yı full ızleyebılıyorsun bu s2emu1.23 ve guncel plug ın le .
o zaman sorun yok zaten dogal olarak dıscovery de acılacak tabıı kı canagın w3 e cevrılı olacak .

kardeşim hoş diyosunda bende discovery,s'nek tv,intimacy,nba tv,fly stream falan çıkmıyor anten türksatta bununla bi ilgisi varmıdır acaba diğer yandan lig tv,jojo,sinema türk,retro,reality sadece bunlar var neden acaba?:sigara:

Nightmare_23' Alıntı:
kardeşim hoş diyosunda bende discovery,s'nek tv,intimacy,nba tv,fly stream falan çıkmıyor anten türksatta bununla bi ilgisi varmıdır acaba diğer yandan lig tv,jojo,sinema türk,retro,reality sadece bunlar var neden acaba?:sigara:

cevabını kendin vermişsin zaten türksatta yalnızca o saydıkların var.w3 e çevirirsen digitürkün tamamını izleyebilisin

diyosuuunnnnn

joewarrior' Alıntı:
cevabını kendin vermişsin zaten türksatta yalnızca o saydıkların var.w3 e çevirirsen digitürkün tamamını izleyebilisin

kardeşim onu biliyorumda :Sopa sonuçta heriki uydudada şifreleme sistemleri aynı madem lig tv retro vs açık diğerleri neden açık değil onu soruyorum sinyal geliyor ama çözmüyor:mad:

Nightmare_23' Alıntı:

turksat üzerindeki discovery tv biss şifreleme sistemini kullnaıyor. şuan keyleri bilinmiyor izleyemezsin.

ntimacy gibi erotik kanallar gündüz yayın yapmıyorlar. o yüzden izleyemezsin. ben yeirnde olsam eutelsat w3 e çevirip dt yi ful izlerdim.

Nightmare_23' Alıntı:
kardeşim onu biliyorumda :Sopa sonuçta heriki uydudada şifreleme sistemleri aynı madem lig tv retro vs açık diğerleri neden açık değil onu soruyorum sinyal geliyor ama çözmüyor:mad:

sımdı...
dt full paket olarak w3 te yayın sunuyor.
7-8 kanal da turksat ta yayın verıyor.
sımdı buraya kadar ok dı mı?
guncel softcam.key ıle w3 ve turksatytakı tum yayınları ızlersın.
eger turksattakı kanalların bazısını acıyor bazısını acamıyor ıse problem o zaman softcam.key in guncel degıldır demek.

gawain1985' Alıntı:
sımdı...
dt full paket olarak w3 te yayın sunuyor.
7-8 kanal da turksat ta yayın verıyor.
sımdı buraya kadar ok dı mı?
guncel softcam.key ıle w3 ve turksatytakı tum yayınları ızlersın.
eger turksattakı kanalların bazısını acıyor bazısını acamıyor ıse problem o zaman softcam.key in guncel degıldır demek.

şifre değişmesi çoğunlukla ligtvde oluyor. anlattığın durumda önce emu ayalarını kontrol et olmazsa gncel softcam bulmaya çalış

Selamlar ben Almanyadayim
Türksat ve Astra var bende sifreli kanallari acabilmem icin ne yapmam gerekli yani kartmi alacam.
bi aciklama lütfen DOSTLAR

denizriza' Alıntı:
Selamlar ben Almanyadayim
Türksat ve Astra var bende sifreli kanallari acabilmem icin ne yapmam gerekli yani kartmi alacam.
bi aciklama lütfen DOSTLAR

Arkadaşım şu 1 haftada arkadaşların açıklamaları (bilgisayar üstünde denemeler vede azda olsa tecrübeler ışında) bu işin 2 yolu var. 1.'si dijital tv kartı (skystar2 tercih sebebi) 2.'si en ucuz dijitürk aboneliği ve opus kart okuyucu yazıcı ben bilgisayarla ilgili kısmında sana bir parçada olsa yardımcı olmaya çalışayım. Birincisi P4 sistemden oluşan bir bilgisayar olursa senin için daha iyi olur ve skystar2 tv kartı (başka marka ve modellerde olur diyorlar ama ben denemedim.) skystar2 tv kartını yükledikten sonra ProgDVB programını yüklüyorsun. S2emu1.23 programını ProgDvb klasörü içerisinde olan plugins klasörünün içerisine yükledikten sonra güncel uydu key sitelerinden birisinden (bu sitedede mevcut) softcam.key dosyasını yine plugins klasörünün içerisine yüklüyorsun. Sonrada ProgDvb programını çalıştırıyorsun Türksat1/c de bulunan şifreli kanalları izlersin. Sana tavsiyem hazır kanal listesi v.s. bulunan dosyalarıda alıp ProgDvb klasörünün içerisine yüklemen (Channels) klasörünün içerisine) böylece tekrar uydudan kanal arama v.s. gibi işlerle uğraşmazsın. Dediğim gibi uydu ile ilgili sitelerde ProgDvb , S2emu1.23 , hazır kanal listeleri mevcut onları kullanırsan senin için daha iyi olur.
Takıldığın biryerde olursa yardımcı olmaya çalışırım.
Saygılarımla

Geri