Melih Gökçek İçin Bi Yazı....( Lan Melih)

erostur

New member
Reaction score
0
Bana yalan söyliyeceksen önce gözlerinle anlaş..
Lan-Melih1.jpg

Lan-Melih1jpg.jpg

İlk satırdan Başlayarak Birer Satır Atlayarak Okumayı Unutmayıznız

melih iyidir

eşine,dostuna arsa kapattırır

sonra oraya yatırım yapar büyükşehir adına

bakınız

armada
söğütözü
incek
antares
çöplük

şimdi sırada
bağlum var

otogar yapacak oraya

varmısınız iddaya

ankaralısın heralde bende ankaralıyım bunlar nasılki 800.000 elektrik sayacı değğiiştirilipte adamın cebine iniyorsa bilmem kaç bin euro en az onun zoruma gitmesi kadar zoruma gidiyor

seğmen(=ankara efe'si)

300. doları bende verdim

hemde oldukça zorlandım

şimdi sayacı bana bu fiata satmasına dövünüyorum

benim mecburen almama hayıflanıyorum

bu adamı başımıza getirenlere kızıyorum

ben kılıçtaroğlu demiyorum,gökçek demiyorum

kardeşim bu sayacı ucuza aldıysan niye 300 e sattın

bu sayacı pahallıya aldıysan niye benim paramı elaleme kaptrdın

benim sorum bu

varmı doğru dürüst cevap verebilecek olan.........................yok

s.a dayı ne guzel gzate haberı bu yaw vay yazana kurban.!
kalbımız onunla ama bırazcık yanlıslarını gorduk bakalım ne yapcaz bu secımde eskı kararımızın olmadıgı kesın
Saygılarımla tum ılgılı kısılere....

Arkadaslar Ben Ankarali DeĞİlİm Ama İÇİnİzde Ankarali Varsa Ve Bu Melİh GÖkÇek Denen Hirsizin Dolandiricinin En Önden Fİlamasini Tutan Adama Hala Oy Verecekse Allah Akil Fikir Versin Derim Baskada Bisey Diyemem ..

Arkadaslar Ben Ankarali DeĞİlİm Ama İÇİnİzde Ankarali Varsa Ve Bu Melİh GÖkÇek Denen Hirsizin Dolandiricinin En Önden Fİlamasini Tutan Adama Hala Oy Verecekse Allah Akil Fikir Versin Derim Baskada Bisey Diyemem ..

aynen bende ankarada oturmuyorum ve arkadaşa tamamen katılıorm,bence oy vermeden biraz düşünseniz iyi olucak..

karayalçın zamanınıda gördük, metronun ilk başladığı yılları melihinkiler devede kulak kalır.

Melik Gökçek Ankaralı vatandaşlarımızı keriz yerine koymuşken yeniden belediye başkanlığına aday.Bu bence Ankara'yı için büyük bir sınav, benim içinde.Çünkü; Eğer Gökçek seçilmezse Türk insanına olan güvenim devam edecek.Ancak bir de seçiliyor mu.
İşte Aziz Nesin'in bu milletin %60 ı salak lafını ben %90'ı salak diye değiştireceğim.

Melik Gökçek Ankaralı vatandaşlarımızı keriz yerine koymuşken yeniden belediye başkanlığına aday.Bu bence Ankara'yı için büyük bir sınav, benim içinde.Çünkü; Eğer Gökçek seçilmezse Türk insanına olan güvenim devam edecek.Ancak bir de seçiliyor mu.
İşte Aziz Nesin'in bu milletin %60 ı salak lafını ben %90'ı salak diye değiştireceğim.

:clap:clap:clap

Güneş Balçıkla sıvanmaz Güneşe çıplak gözlede bakılamaz...

Melih 15 yıldan beri B.Başkanı. Mevcut, işleyen bir metro sistemine 1 mt. ilave edebildimi? Ha bire toprak altını kazıyor. Niye, kimse alttan ne kadar harfiyat ne kadar iş yapıldığını bilmiyor. Bol bol alt geçitler trafiği bir öte kavşağa öteliyor ordada kavşak ihtiyacı olsun. Türkiyenin en pahalı kent içi ulaşımı Ankara' da. Kızılay Ulus 2,5 km. 1.70 TL. Ankara İstanbul çay kahve servisli oturarak 25 tl.

daha iyisi geldimi ankaraya.madem böle yolsuzlukları var neden yargı tarafından cezalandırılamadı buzamana kadar.yanlışları olmadı mı oldu.ama melih gökçek ankara da büyük işler yaptı.

daha iyisi geldimi ankaraya.madem böle yolsuzlukları var neden yargı tarafından cezalandırılamadı buzamana kadar.yanlışları olmadı mı oldu.ama melih gökçek ankara da büyük işler yaptı.

arkadaşım sen kerizmisin, soyulmaya doymadınmı, oyunu verirsen daha iyisi gelecek merak etme al sana 2 aday mansur yavaş, murat karayalçın. 2side melihe bin basar

Melih Gökçeğin Ankaraya kazandırdıklarını kimse inkar edemez. Her iktidar gibi oda keseyi çevresini arkadaşlarına bir şeyler kazandırmıştır inkar edilemez bir türkiye gerçeğidir bu. Ama sonuçta yaptıklarıda var Bunuda unutmamak lazım

Melih Gökçeğin Ankaraya kazandırdıklarını kimse inkar edemez. Her iktidar gibi oda keseyi çevresini arkadaşlarına bir şeyler kazandırmıştır inkar edilemez bir türkiye gerçeğidir bu. Ama sonuçta yaptıklarıda var Bunuda unutmamak lazım

Allah akıl fikir versin, başka ne denirki, fikri hür vicdanı hür Türk Gençliği...
neyin peşinde koşarsınızki?!!

güzel parça.seven normal sevmeyen satır atlayarak okur :D

Geri